ONLINESTUDIES.HU

Online Oktatási Vezetés Egyetemi Tanulmányok Tekintsd meg Líbiában 2019

A Master of Science egy oktatási program, amely előírja a diákok teljes tanfolyam, gyakorlati képzés, valamint a kutatási papír elnyerése érdekében a mértéke. Egy MSc, diákoknak lehetőségük van a szakosodott mértéke a választott szakterületen vagy koncentráció.

Oktatási vezető egy olyan terület szakmai előkészítés, amely nyitott a, a tanárok és más szakemberek az oktatási ágazat. Az egyik fő célja ezen a területen lehet építeni ezeket a kapcsolatokat szükséges a sikeres oktatást minden közösségben.

Líbia, hivatalosan az állam Líbia, az ország, a Maghreb régió Észak-Afrikában határos a Földközi-tenger az északi, a keleti Egyiptom, Szudán a délkeleti, Csád és Niger, hogy a déli és Algéria és Tunézia a nyugatra.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Oktatási Vezetés MSc Képzések Líbiában 2019

1 Találatok Oktatási Vezetés, Líbia Filter

University of Leicester MSc oktatási vezetés

Stafford
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek United Arab Emirates Online Szaúd-Arábia Saudi Arabia Online Katar Qatar Online Omán Oman Online Libanon Lebanon Online Kuvait Kuwait Online Jordánia Jordan Online Bahrein Bahrain Online Palesztina Palestinian Territories Online Egyiptom Egypt Online Irak Iraq Online Líbia Tripoli Jemen Sana'a Juba + 27 további

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában) .A hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés.