Filter
MSc
Jemen Képzés Típusa: Minden

Online Pedagógia Természettudományi Mesterek (MSc-k) Megteintése Jemenben 2019

Master of Science fok iskolai programok, amelyek egy alapos oktatást a diákok az általuk választott fegyelem vagy a fókusz. Fogadása MSc segíthet a diákok hone kutatási képességek, valamint a kritikus gondolkodás, a vezetés és a kommunikációs készség.

A pedagógiát választó hallgatókat olyan kurzusok várják, melyeknek kifejezetten a tanárképzés a célja. Szerencsére számos különböző kurzus választhatnak a tanári pályára készülő hallgatókat. A tanárképzést világszerte számos intézményben megtaláljuk.

Szövegértési a nő, Yeman oktatási rendszer gyorsan bővülő és javuló hogy győződjön meg arról, tudósok versenyképes lehet a világ színpadán. Gazdag történelem, az ország egyedülálló hátsó csepp és perspektívát a fiatal diákok, akik szeretnék kihasználni az egyetemes ingyenes oktatás.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Pedagógia MSc-k Jemenben 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Ázsia

1 Találatok Pedagógia, Jemen

Stafford

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában) .A hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés. ... [+]

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában). Egy hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés.

Előnyök

Az MSc Oktatási Leadership távoktatás keretében egy izgalmas és innovatív program. Az MSc Oktatási Leadership úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek és érdekeinek széles spektrumát szakemberek, beleértve a tanárokat, az iskola vezetői és oktatási szakemberek a formális és informális oktatási ágazatban.

Amellett, hogy modulokat Oktatási Leadership tanulás és a változás és a kutatási módszerek, akkor kapnak betekintést külső hatás Oktatási Vezetés és szervezeti hatékonyság javítása és az átalakulás.... [-]

Jemen Sana'a
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul