ONLINESTUDIES.HU

Online Pedagógia Természettudományi Mesterképzések Megteintése Líbiában 2019

A Master of Science egy oktatási program, amely előírja a diákok teljes tanfolyam, gyakorlati képzés, valamint a kutatási papír elnyerése érdekében a mértéke. Egy MSc, diákoknak lehetőségük van a szakosodott mértéke a választott szakterületen vagy koncentráció.

Az oktatás az a folyamat, mely során valamilyen formában tudásra lehet szert tenni, legyen szó értékrendekről, szokásokról vagy készségekről. Az ember sokféle formában tanulhatnak. A módszerek között megtaláljuk a tanítást, a mesélést, a nyílt vitát, a képzést és a kutatást.  

Líbia, hivatalosan az állam Líbia, az ország, a Maghreb régió Észak-Afrikában határos a Földközi-tenger az északi, a keleti Egyiptom, Szudán a délkeleti, Csád és Niger, hogy a déli és Algéria és Tunézia a nyugatra.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Pedagógia Természettudományi Mesterképzések Líbiában 2019

1 Találatok Pedagógia, Líbia Filter

University of Leicester MSc oktatási vezetés

Stafford
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek United Arab Emirates Online Szaúd-Arábia Saudi Arabia Online Katar Qatar Online Omán Oman Online Libanon Lebanon Online Kuvait Kuwait Online Jordánia Jordan Online Bahrein Bahrain Online Palesztina Palestinian Territories Online Egyiptom Egypt Online Irak Iraq Online Líbia Tripoli Jemen Sana'a Juba + 27 további

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában) .A hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés.