Filter
MSc
Katar Képzés Típusa: Minden

Online Pszichológia MSc Diplomák Találj Katarban 2019/2020

Master of Science fok fejlett tudományos programok által kínált főiskolák és egyetemek a hallgatók, akik már szerzett egy diplomát. Kereseti MSc vezethet nagyobb szakmai és személyes diplomások.

A pszichológiának számos gyakorlati alkalmazása létezik a tudományos kutatáson kívül. Ezek között találjuk a terápiás alkalmazást, az oktatást vagy az üzleti életben betöltött szerepét.

Sok oka van annak, hogy látta, tanulni, vagy látogasson el a Nyugat-Ázsiában ország, Katar. A meleg éghajlat sporttevékenység, az emberek jönnek, hogy élvezze a jó idő Ázsiában, míg az országban. Felsőoktatás tekinthető a magas színvonalú. Qatar számtalan tanterv követni többek között az amerikai, angol, francia és spanyol. A belépés a tudományos kiválasztása, és nyitott minden nemzetisége diák.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Pszichológia Egyetemi Tanulmányok Katarban 2019/2020

Tovább Kevesebb

2 Találatok Pszichológia, Katar

Diplomák
Helyszín
Katar
Képzés Típusa
Stafford

Ez a posztgraduális távoktatási diploma felállítja majd kiváló szintű ismerete és megértése széles körű témák Pszichológia. ... [+]

Ez a posztgraduális távoktatási fokozat a HR szakemberek számára felkészíti Önt egy kiváló szintű tudással és megértéssel a téma széles skáláját a pszichológia.

A tanfolyam egy erős alkalmazott hangsúlyt, amely lehetővé teszi, hogy az esetleges felhasználásával pszichológia, akár egy orvos, vagy ha leköti a tanácsadói.

Az opcionális három napos bentlakásos tanfolyam konferencia kerül megrendezésre április Egyetem, amely a műhelyek és a tanulási készségek ülés. A Konferencia támogatja a tanulmányok és a lehetőséget, hogy hallani tisztelt hangszórók, mind a tudományos és a gyakorlati szakemberek, a területek a foglalkozási pszichológia. Ez is egy kiváló lehetőség, hogy megfeleljen a személyzet és a diáktársak.... [-]

Katar Qatar Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Stafford

A University of Leicester School of Psychology egyik nagyon kevés intézmény az Egyesült Királyságban, hogy a lehetőséget, hogy tanulmányozza Pszichológia távoktatás. Fela ... [+]

A University of Leicester School of Psychology egyik nagyon kevés intézmény az Egyesült Királyságban, hogy a lehetőséget, hogy tanulmányozza Pszichológia távoktatás. Felajánlás során ezen a módon azt jelenti, hogy teljes a program a világ bármely pontjáról, és illeszkedik a tanulmány körül a jelenlegi feladatait. Ahhoz, hogy egy alapos ismerete és megértése széles körű témák a munkahelyi pszichológia és megmutatni, hogy ezt a tudást alkalmazni lehet a megoldás a felmerülő problémákat munkahelyi környezetben.

Ez a posztgraduális távoktatási fokozat a HR szakemberek számára felkészíti Önt egy kiváló szintű tudással és megértéssel a téma széles körében foglalkozási pszichológia.... [-]

Katar Qatar Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
On-line
Bővebben magyarul