ONLINESTUDIES.HU

11 Tanítás Természettudományi Mester Online Természettudományi Mester Megtekintése

Az MSc, vagy a Master of Science, a végzős fokozat, amely további oktatást és képzést egy adott koncentrációs területen. Átlagosan két-három évet vesz igénybe az MSc befejezése, és a legtöbb intézménynek egy írásos értekezést kell követnie. Ez az oklevél lehet a PhD prekurzora, vagy munkahelyhez vezethet.

Mi az MSc a tanításban? A pedagógiai elméletek megértése és megvalósítása érdekében ez a fokozat segít a tanulóknak hatékonyabb és dinamikusabb tanárokká válni. Az egyetemek tipikusan speciális szolgáltatásokat kínálnak, mint például a speciális oktatás, a felnőttoktatás, az írástudás, az angol nyelvtanulás idegen nyelvként és az online tanfolyamfejlesztés. A tanfolyamok magukban foglalhatják az oktatás filozófiáját, a kutatás természetét, az oktatáspolitikát, a gyermekek és serdülők fejlődését, valamint a minőségi adatkutatást.

Az MSc a tanítás számos hasznos segítséget nyújt. A hallgatók tudássá válhatnak a tanulási stílusok és módszerek értékelésében. Lehet, hogy kreatív probléma megoldókká és kritikus és független gondolkodókká válnak. Ezek mindegyike hasznos eszköz lehet bármely szakmához.

Az MSc oktatásban való teljes bevételének költsége olyan tényezőktől függ, mint az iskola helyszíne, tandíja és díja, valamint a szükséges kellékek, például tankönyvek. A diákok kapcsolatba léphetnek az iskolával, és kérhetik a költségbecslést.

Az MSc a tanítás, a diákok léphetnek be az oktatási szakma, mint tanárok, adminisztrátorok, speciális oktatási facilitátorok, mentorok, edzők és tanári asszisztensek. Ez a fokozat más pályafutásokra is képes. A lehetőségek közé tartozik a tanácsadó; családi terapeuta; ifjúsági munkás; pályaválasztási tanácsadó; múzeumok, történelmi helyszínek és egyéb kulturális intézmények oktatási szakembere.

Vannak kiváló iskolák és egyetemek hazai és külföldi kínálnak MSc a tanítás. Azok számára, akik távoli területeken élnek, online kurzusok is lehetnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

11 Találatok Tanítás Filter

MSc angol nyelvtanítással az egyéb nyelvek hangszóróira (TESOL) (online)

University of Stirling
On-line Részidős oktatás 30 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Stirling

Online TESOL tanfolyamunk olyan felsőfokú képzési és szakmai képesítés, amely olyan szakemberek számára dolgozik, akik már dolgoznak az angol nyelvtanulás bármely idegen vagy második nyelvén. A tudással és a gyakorlati tantermi készségekkel el lehet hagyni, hogy magabiztos, kritikusan tükröző és vállalkozóbb tanár legyen.

Klinikai oktatás (MSc, Pg Dip, Pg Cert - online tanulás)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
On-line Részidős oktatás 1 - 6 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Online klinikai oktatási programunk kihasználja világszerte elismert szaktudásunkat, hogy fokozzuk a tanulók klinikai környezetben való tanításának és értékelésének képességét. Ez egy ideális program azok számára, akik az egészségügyi szakemberek és állatorvosok, köztük az orvosok, az ápolónők, a fogorvosok, az állatgyógyászattal vagy a kapcsolódó tudósokkal (orvosbiológiai vagy szociális) foglalkozó szakemberekkel kapcsolatban oktatási szerepet töltöttek be.

Mesterképzés az oktatásban - speciális oktatási autizmus spektrum zavarok jóváhagyása

Saint Joseph's University Online
On-line Nappali 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Philadelphia

Az online oktatás az oktatásban - Speciális oktatás az autizmussal kapcsolatos spektrum zavarjelzéssel A teljes autizmus spektrumban a megfelelő diagnózisra és a folyamatos lecke-szállításra összpontosít, hangsúlyozva a készségfejlesztést és a viselkedési módosításokat. Gyere a mestereit a Szent József Egyetem legjobb online oktatási programjából.

Mesterképzés az oktatásban - Süket és kemény hallásoktatás PK-12 tanúsítás

Saint Joseph's University Online
On-line Nappali 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Philadelphia

Az oktatásban részt vevő tagállamok - a siket és a hallássérült tanár a PK-12 tanúsítási programban - a pedagógusokat felkészíti a PK-12 diákok hatékony hallására a halláskárosodás különböző szintjeivel. Használja ki a legújabb technológiákat, hogy megkönnyítse a értelmes és differenciált tanulási tapasztalatokat, és hatékonyan kommunikáljon a siketekkel és a hallásszegény hallgatókkal. A diploma megszerzése után a hallgatóknak PA-tanúsítványt is kapnak, amely a legtöbb államban elismert.

Master of Science in az oktatás a tanterv és oktatás - Angol nyelvtanulás koncentrációja

Purdue University Online
Campus On-line Részidős oktatás 18 hónap Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok West Lafayette + 1 további

Nyújtsanak magas színvonalú nyelvi és tartalmi területeket a diákoknak, akik angolul tanulják az Egyesült Államokban (az egyik leggyorsabban növekvő és legváltozatosabb amerikai populációnak) és a világon.

Mester a tanítási műveltségben, születés a 12. fokozatra

Mercy College
Campus On-line Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York + 1 további

Hatékonyabbá válhat a gyermekek olvasási képességének fejlesztésénél Fejlessze a filozófiai alapokat gyakorlati stratégiákkal a beszéd, a hallgatás, az olvasás és az írás képességek fejlesztése érdekében.

Mester angol nyelvtanítással az egyéb nyelvek hangszóróira (TESOL)

Mercy College
Campus On-line Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York + 1 további

Készüljön elő a karrierre, mint tanár vagy tanfolyam fejlesztője Az egyre inkább globalizált világunkban a TESOL szakemberek iránti igény nagyobb, mint valaha.

Mester a korai gyermekkori nevelésben: születési fokozat 2

Mercy College
On-line Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 2 további

A csecsemők, kisgyermekek és kisgyermekek tanítása a világról A fiatal gyermek növekedésének, fejlődésének és tanulásának hatása a korai gyermekkori oktatásban: születési fokozat 2.

Mester a gyermekkori oktatásban, 1-6. Fokozat

Mercy College
Campus On-line Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 3 további

Készülj fel az általános iskolai osztályban való tanításra, az 1-6. Évfolyamon Megtanulhatod, hogy mi lesz tanárgá válás és hatással a diákjaidra.

Mester a középfokú oktatásban, 7-12

Mercy College
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 2 további

Speciális sávok, amelyek megfelelnek a tanítási tapasztalat szintjének. Legyél középfokú oktatás (7-12. Fokozat) angol, matematika, társadalomtudományi és tudományi tanárként.

Online MSc az oktatásban

University of Glasgow Online
On-line Részidős oktatás 2.5 - 6 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság Glasgow

Mind az országos, mind a nemzetközi szinten óriási eltérések mutatkoznak az oktatási normákban, ugyanakkor a legjobb lehetőségek biztosítására irányuló elkötelezettség továbbra is erős. A Glasgowi Egyetem elismeri a minőségi tanárok iránti igényt, és az Online MSc Education elkötelezett a jövőbeni tantervvezetővé. Ezt nagy hangsúlyt fektetik a kutatói és a magas szintű tanításra szakemberükből, és ennek eredményeként az Oktatási Iskola az első helyen áll az Egyesült Királyságban (The Times Good University Guide 2018).