36 Online MSc Programok ban ben Természettudományok 2024

Online MSc Programok ban ben Természettudományok 2024Filter
    • Pensacola, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    36 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Nyugat-Floridai Egyetem online földrajzi információs mestere a megfizethető áron és kényelmet kínál a hallgatók számára. A diplomások mindössze 36 hónapos nappali tagozatos tanulmányaik után pályafutást kezdenek olyan területeken, mint a környezeti erőforrások kezelése, a városi és regionális tervezés, a katasztrófaelhárítás kezelése, a tanácsadás és az önkormányzatok.

    • Online USA

    Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    A Johns Hopkins online földrajzi információs rendszere (GIS) tudományos alapot nyújt a térinformatikai modellezés, a térbeli adatok elemzése, a geo-vizualizáció és a vállalati GIS-architektúra lenyűgöző területein.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    9 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Calvin Egyetem földrajzi információtudományi online mesterképzése felkészíti az egyéneket arra, hogy innovatív és feltörekvő technológián keresztül befolyásolják a világot. Egy teljesen online tantermen keresztül a program minőségi tudományos tapasztalatot nyújt, amelyet keresztény alapú és iparághoz igazodó tanterv és olyan szakértő oktatók oktatása támogat, akik minden kurzusba beépítik valós tapasztalataikat.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Az East Central University vízkészlet-politikai és -gazdálkodási online MS-je a jogra és a politikára, a víztudományra és az indián kérdésekre összpontosít. Tanuljon meg olyan megoldásokat kidolgozni, amelyek társadalmilag elfogadhatóak, politikailag életképesek és környezeti szempontból fenntarthatóak.

    • Livingston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Ismerje meg a biológiai sokféleség és a természetes ökoszisztémák fenntartásának legjobb megőrzési gyakorlatait a Nyugat-Alabamai Egyetem online természetvédelmi biológiáján keresztül. A teljesen online diploma felkészíti Önt arra, hogy előmozdítsa karrierlehetőségeit a különböző ügynökségeknél és szervezeteknél. Tudjon meg többet ma.

    • West Lafayette, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    18 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Bővítsd ismereteidet és gyakorlatodat a matematika tanításában és tanulásában. Ez a koncentráció számos lehetőséget nyújt a matematika és a matematika tanításának módszerei fejlesztésére a különböző tanulók igényeinek kielégítésére.

    • The City, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Egy egyedi terület földrajzi szerkezetének fejlesztésére folyamatosan fejlődő tudomány folyik. A térinformatikai rendszerek mesterképzése az adatok megértését jelenti, hogy megalapozott döntéseket hozhasson a földrajzi területeket és különféle egyéb felületeket érintő területeken. Függetlenül attól, hogy a térképezés, a távérzékelés vagy a térinformatikai adatok bonyolultságáról szeretne tájékozódni, ennek a programnak az a célja, hogy segítsen elérni céljait.

    • Greenford, Egyesült Királyság

    Részidő

    12 hónapok

    Összekevert, Távoktatás

    Angol

    Az MSc Advanced Oceanography for Professionals program egy önálló 60 kredit kutatási modulból áll, amely lehetőséget nyújt a teljes 180 kredit teljesítésére a 7. szinten.

    • Honolulu, Amerikai Egyesült Államok

    Távoktatás

    Angol

    A Matematika Master (MS) program célja, hogy segítse a hallgatókat speciális ismeretek és szilárd matematika oktatási készségek megszerzésében, amelyek felkészítik őket szakmai fejlődésükre. A matematika Master (MS) programot online távoktatás útján kínálják. A tanulmányok és az élettapasztalat értékelése után az AIU munkatársai, akik a karokkal és az akadémiai tanácsadókkal együtt dolgoznak, segítik a hallgatókat az egyedi tervezésű, egyedi alapokon nyugvó program létrehozásában.

    • Jena, Németország

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A Master of Science in Photonics (M.Sc. Photonics) egy mesterképzési képzés, amely multidiszciplináris lefedettséget biztosít az optika és a fotonika területén. A kétéves program négy oktatási szakaszból áll. A kurzus menetrendje az alapvető tudományos tárgyaktól az alkalmazásorientált fotonika mérnöki szempontokig terjed. A program célja, hogy beépítse a különböző hátterű és nemzetiségű hallgatókat, és szilárd ismereteket biztosít számukra az optika és fotonika területén a tudományos kutatáshoz és annak technológiai alkalmazásaihoz az iparban. A kétéves programba beiratkozott hallgatók dedikált oktatói támogatást kapnak, és vezető pozíciókra képezik ki az iparban és a tudományos életben.

    • Davie, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    18 hónapok

    Távoktatás

    Spanyol

    Az idegtudományi koncentrációval rendelkező virtuális oktatás mestere bemutatja a keretrendszert annak megértéséhez, hogy az emberek miként veszik fel és tartják meg az új információkat, és hogyan integrálják az idegtudományból és az oktatásból származó tudást. Amellett, hogy bemutatja az IKT oktatásban gyakorolt hatását és az új virtuális módszertanokat, a program célja, hogy áttekintést adjon az emberi agy működésének alapkoncepcióiról. A hallgatók felmérik ezen idegtudományi ismeretek felhasználásának megvalósíthatóságát az oktatás kulcsfontosságú kérdéseinek kezelésére.

    • Nice, Franciaország
    • Online France

    Teljes idő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    • Salzburg, Ausztria

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol, Német, Spanyol

    UNIGIS Salzburg a Paris Lodron University Salzburg Geoinformatikai Tanszékének része. Ott UNIGIS felel UNIGIS MSc (CE) (2 éves program) és UNIGIS professional (1 éves program) távoktatási programokért. Az UNIGIS International Association alapító tagjaként UNIGIS Salzburg 30 éves tapasztalattal rendelkezik a távoktatás/oktatás terén, és több mint 3000 öregdiákot számlál.

    • Online

    Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Ez a hároméves, részmunkaidős, online posztgraduális program a klinikai mikrobiológia és fertőző betegségek (CMID) mesterképzéséhez vezet. Ez a program olyan fiatal orvosokat céloz meg, akik jelenleg speciális képzésben vesznek részt vagy készülnek egy fertőzési tudományágban. Ez a program nyitott az Egyesült Királyságban és világszerte gyakornokok számára.