Miért?

Az online divatmenedzsment kurzus célja, hogy a hallgató széles körben megvizsgálja azokat a legfontosabb területeket, amelyek magukban foglalják a divatcégek futtatását, különös útmutatással a kreatív közgazdaságtan és a kis üzleti modellek tekintetében.

Kinek?

Szakemberek divat-, design- vagy marketing szakon végzettek, Rio de Janeiro városának lakosai vagy nem, akik a divatterületen szakosodást vagy frissítést igényelnek.

Hogy van?

A tanfolyam 03 modulra oszlik. A 01-es modul távolról történik, elméleti tartalommal. A 02-es modul az IED Rio központjában 96 órás órákban jelenlévő és intenzív, a 03-as modul pedig újra online, kiegészítő tartalommal és a végső projekt kidolgozásával.

Divat a kortárs világban

Az elmúlt években a Fast Fashion jelensége erős változásokat váltott ki a globális divatipar termelési folyamataiban. Ugyanakkor a Slow Fashion erőteljesebbé tette a tudatosabb és exkluzívabb fogyasztást. Ezen túlmenően, egyre több hiteles és független stylist, új ügyfél-kommunikációs formák, új termelési technológiák és új, most digitális értékesítési csatornák új paradigmákat hoznak létre a mai divat számára. Így új innovatív üzleti lehetőségek merülnek fel ebben az új időben. A környezet megfigyelésének és megértésének képessége, a vezetői megjelenéssel, megnyitja az ablakokat a vállalkozói szellem számára.

Miért érdemes az IED Rio online divatútját megismerni?

Először is, a kurzus célja, hogy fejlessze a diákok vezetői készségeit. Mind az üzleti modell szervezésében, mind a vállalat különböző területeinek megértésében. Ezenkívül felhatalmazza az innovációs képességet és kommunikálhat a piaccal, és kezelheti az embereket vagy csapatokat. Végül, a kurzus célja, hogy bővítse az ismereteket, amelyek meghatározzák a szakember, a menedzser körülményeit, a divatvállalatok dinamikus és változó kontextusának és a kreatív gazdaságnak a megértésében és működésében.

Ideális mindenki számára, aki divatos szakterületet keres, de nem ad időt a szezonra. Akár a mindennapi munkával való összeegyeztethetetlenség vagy a magas karbantartási költségek miatt egy professzionális mester személyesen egy másik városban jár.

Tanulás a gyakorlatban

A divatmenedzsment online mestere három modulra oszlik, amelyek közül a második személyesen kerül megrendezésre az IED Rio központjában, és ebben az időszakban a projekt az FYI-vel együttműködve: egy átalakuló divatmárka. piacon. Ezt a szerkezetátalakítást egy eligazítás útján fogják átvenni az osztályba, amely a dolgozandó modul projektévé válik. Az eredményeket a márka számára szállítjuk, amely a legjobb projekt kiválasztását választja, hogy a szerkezetátalakítás része legyen. Ez a projekt alapot ad a diákoknak, hogy készítsenek végső projekteket, amelyek egy üzleti terv kidolgozásából állnak.

A professzionális célok elérése érdekében a hallgató még mindig mentorálási tevékenységet folytat, és lehetősége van arra, hogy megfeleljen a Brazílián kívüli piacnak, 40 órányi nemzetközi modult az IED Olaszországban vagy az IED Spanyolországban.

Rólunk

01-es modul | Alapismeretek és frissítés

  • történelmi, társadalmi-környezeti, antropológiai és gazdasági megközelítés.

02. modul | Vállalkozás és menedzsment

  • új üzleti modellek és menedzsment a kreatív közgazdaságtanban.

03-as modul | Végső projekt

  • az divatmodell üzleti modelljének innovációs javaslata.

Regisztráció és regisztráció

A jelentkezési folyamat elindításához töltse ki ezt az űrlapot az összes kért információval és töltse fel önéletrajzát. A tananyagot a munkatársaink felülvizsgálják, majd kapcsolatba lépünk az interjú megjelölésével (ha szükséges), és a beiratkozáshoz.

Fizetési feltételek

  • Részlet akár 24x-en keresztül az Intersectoron keresztül
  • Készpénz kedvezmény
  • ** Az alumni és az üzleti partnerek különleges feltételei

További információért töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

* A kurzus elhalasztható vagy törölhető, ha nem éri el a minimális tanulók számát.

Program oktatási nyelve:
Portugál
Portuguese (Brazil)
Utoljára frissítve June 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 19, 2019
Duration
8 hónapok
Nappali
Price
2,000 BRL
Befektetés 8 x R $ 2,000.00
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 19, 2019
Jelentkezési határidő

aug. 19, 2019