A mesterképzésre az International Business a UDIMA célja az akvizíció a hallgató által továbbképzés, speciális jellege, amelynek célja a szakmai specializáció területén a vezetés és irányítás szervezetek nemzetközi környezetben.

Tervezésekor a tanterv, az általuk figyelembe vett főbb munkaterületek érdekében, hogy hozzanak létre egy gyakorlati, és igazodnak az a munkaerőpiac oktatás. Ehhez az általuk figyelembe véve a tudás, készségek és képességek, hogy a szakemberek értékelik a legfontosabb egy olyan társadalomban, amely kéri, néhány jellemző szelvények igazított technológiák ebben az ágazatban.

A Master in International Business egy hivatalos neve, akinek tananyag közzé a Hivatalos Közlönyben száma 75 28 2012 márciusban.

Célkitűzése a szakmai Master of International Business Management

Vonat magasan képzett szakemberek a vezetési és irányítási szervezetek nemzetközi környezetben, biztosítva számukra a gyakorlati és versenyképes profilt.

Ez a képzési program célja a diákok, hogy elsajátítsák a szükséges tudást ahhoz, hogy megfelelően működjön, és garantálja a sikeres munka kezelése, vizsgálata és értékelése a szervezetek nemzetközi környezetben, mind a globális környezetben a szervezet annak bármely funkcionális területek: termelés, finanszírozás, marketing, befektetési, menedzsment, ... így könnyen forgatható integrálása az egységes európai munkaerőpiac.

Címzett

Diplomások, vállalkozók, export vezetők, értékesítési vezetők, tanárok, tanácsadók, valamint mindazoknak, akik fejleszteni kívánják a nemzetközi üzleti életben.

Felismerés

Hivatalos fok

Diákok, akik megfelelnek a követelményeknek az Open University of Madrid (UDIMA) kapnak a címet Master in International Business tanítják UDIMA mellett a címe Professional Mester által kiadott Center for Financial Studies.

KÖVETELMÉNYEK: Akkreditációs egyetemi diplomát. Így minden értékelési tesztek és záróvizsgát UDIMA.

Módszertan

Szakmai

Szakmai vannak fenntartva a résztvevők számára, akik nem rendelkeznek szakmai tapasztalattal, szeretnék elvégezni, és elegendő ideig Spanyolországban (minimum 6 hónap).

Arc és online

Ezen műszerekkel oldalon osztályok a következők: Az ülések mintát követnek kiállítás kezdődik a célok kijelölését; akkor a megfelelő elméleti megközelítések tanítják, támogatják a megfelelő taneszközök, a vége pedig az elemzés az esetek vagy esettanulmányok, mind egyénileg, mind csoportosan.

Elkötelezettek vagyunk, hogy minden diák, hogy megszerezzék és fokozza a tudás és készségek gyakorlásához szükséges szakmai szerepet akar játszani. Ez úgy érhető el mind fejlesztése révén interaktív képzés és vehet részt a munkacsoportok, és amelyben a tartalomtól függően kell tanítani, használják minden esetben a legmegfelelőbb módszereket.

Egy jó elméleti alapot a legjobb támogatást megfelelő fejlődését számos esettanulmány, amely a diákokat az üzleti valóságot.

Ezen osztályok online, akkor kezdődik a képzés október és február minden évben.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

10 további kurzus UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
4,800 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019