Master in International Business

Általános információk

Program leírás

A mesterképzésre az International Business a UDIMA célja az akvizíció a hallgató által továbbképzés, speciális jellege, amelynek célja a szakmai specializáció területén a vezetés és irányítás szervezetek nemzetközi környezetben.

Tervezésekor a tanterv, az általuk figyelembe vett főbb munkaterületek érdekében, hogy hozzanak létre egy gyakorlati, és igazodnak az a munkaerőpiac oktatás. Ehhez az általuk figyelembe véve a tudás, készségek és képességek, hogy a szakemberek értékelik a legfontosabb egy olyan társadalomban, amely kéri, néhány jellemző szelvények igazított technológiák ebben az ágazatban.

A Master in International Business egy hivatalos neve, akinek tananyag közzé a Hivatalos Közlönyben száma 75 28 2012 márciusban.

Célkitűzése a szakmai Master of International Business Management

Vonat magasan képzett szakemberek a vezetési és irányítási szervezetek nemzetközi környezetben, biztosítva számukra a gyakorlati és versenyképes profilt.

Ez a képzési program célja a diákok, hogy elsajátítsák a szükséges tudást ahhoz, hogy megfelelően működjön, és garantálja a sikeres munka kezelése, vizsgálata és értékelése a szervezetek nemzetközi környezetben, mind a globális környezetben a szervezet annak bármely funkcionális területek: termelés, finanszírozás, marketing, befektetési, menedzsment, ... így könnyen forgatható integrálása az egységes európai munkaerőpiac.

Címzett

Diplomások, vállalkozók, export vezetők, értékesítési vezetők, tanárok, tanácsadók, valamint mindazoknak, akik fejleszteni kívánják a nemzetközi üzleti életben.

Felismerés

Hivatalos fok

Diákok, akik megfelelnek a követelményeknek az Open University of Madrid (UDIMA) kapnak a címet Master in International Business tanítják UDIMA mellett a címe Professional Mester által kiadott Center for Financial Studies.

KÖVETELMÉNYEK: Akkreditációs egyetemi diplomát. Így minden értékelési tesztek és záróvizsgát UDIMA.

Módszertan

Szakmai

Szakmai vannak fenntartva a résztvevők számára, akik nem rendelkeznek szakmai tapasztalattal, szeretnék elvégezni, és elegendő ideig Spanyolországban (minimum 6 hónap).

Arc és online

Ezen műszerekkel oldalon osztályok a következők: Az ülések mintát követnek kiállítás kezdődik a célok kijelölését; akkor a megfelelő elméleti megközelítések tanítják, támogatják a megfelelő taneszközök, a vége pedig az elemzés az esetek vagy esettanulmányok, mind egyénileg, mind csoportosan.

Elkötelezettek vagyunk, hogy minden diák, hogy megszerezzék és fokozza a tudás és készségek gyakorlásához szükséges szakmai szerepet akar játszani. Ez úgy érhető el mind fejlesztése révén interaktív képzés és vehet részt a munkacsoportok, és amelyben a tartalomtól függően kell tanítani, használják minden esetben a legmegfelelőbb módszereket.

Egy jó elméleti alapot a legjobb támogatást megfelelő fejlődését számos esettanulmány, amely a diákokat az üzleti valóságot.

Ezen osztályok online, akkor kezdődik a képzés október és február minden évben.

Utoljára frissítve May 2016

Az iskoláról

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Tovább

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Kevesebb