Hivatalos Leírás

Master of Arts in teológia és a minisztérium

Klasszikus teológia. Gyakorlati Minisztérium.

A Master of Arts in teológia és a minisztérium a Welch College tervezték főiskolát végzettek, akik a vágy további oktatás a klasszikus teológiai és az integráció ezen tudományágak belül a gyakorlatban a keresztény minisztérium.

A 33 félév órás MA fokozatot egy felsőfokú, egy hibrid formában, amelynek középpontjában a képességek és ismeretek fejlesztése területén a keresztény minisztérium. Meg fogja tanulni alatt kar tagjai, akik tehetséges tudósok specialitások széles skáláját tudományágak és tapasztalt minisztérium. Ezek hatékony tanításra és mentora szándékosan alkalmazza a bibliai és teológiai mélységet a minisztérium. A hangsúly a gyakorlati alkalmazás, amely épít a tapasztalat.

A Master of Arts in teológia és minisztérium regionálisan és országosan akkreditált. Tudjon meg többet az akkreditáció itt

hibrid Format

A legtöbb képzési formákat egy hibrid formában, amely tartalmazza mind az online és a hagyományos, a kategóriájában ülés. Két teljesen online kurzusok a programban. Hibrid tanfolyamok kilenc hét hosszúságú. Nyolc héttel a tanfolyam befejezése on-line egy hét, hogy egy on-campus intenzív.

Ház az egyes tanulók biztosított során egyhetes intenzív.

A program részletei és költség

MAT 6007 Küldetés és Church Growth MAT 6017 A arminiánus teológiai hagyomány MAT 6027 Kérdések az ószövetségi tanulmányok MAT 6037 Felfedezése és Kommunikáció bibliai igazság MAT 6047 Egyház és kultúra MAT 6057 Minisztérium és vezetés I. MAT 6067 Issues Újszövetségi tanulmányok MAT 6077 Minisztérium és vezetés II MAT 6087 Teológiai alapok (Teljesen online tanfolyam) MAT 6097 A története Tan (Teljesen online tanfolyam) MAT 6107 összegző tapasztalat

Program Költségek

Tandíj: $ 450 per óra hitel Összköltsége Program: 33 óra hitel X 450 $ = $ 14.850

Ösztöndíjak

A diplomás képzés drága, de ez az egyik legfontosabb törekvések, amit valaha vállalja. Mi segíthet fizetni a oktatás és a költségek segít megtalálni pénzügyi támogatás formájában hitelek és ösztöndíjak.

Számos intézményi ösztöndíjak állnak rendelkezésre Welch végzős hallgatók. Diákok kell alkalmazni ösztöndíj révén pénzügyi támogatás Hivatal. Dokumentációt, mint például egy példányát a miniszteri koordináció bizonyítvány (Ministry Scholarship) vagy átirat egyetemi (akadémiai Merit Scholarship) kell biztosítani együtt az ösztöndíj kérelmet.

A program céljai

Diákok, akik sikeresen befejezik a programot be kell mutatnia:

  • Egy alapos megértése a történelem, alapelveit és módszereit bibliaértelmezésük és a képesség egyaránt, hogy megvédje a megbízhatóság a bibliai szöveg és kommunikálni a Biblia megváltó történet hatékony, megfelelő módon.
  • Mastery és megvalósítása bibliai filozófia és az egyház lelkipásztori vezetés alkalmazott: (a) a vezető személyes lelki kialakulása és az interperszonális kapcsolatok; (B) A keresztény istentisztelet (C) elvei lelkipásztori szolgáltak emberek lelki, pszichológiai, kapcsolati és anyagi szükségleteit; és (d) a gyakorlati kérdéseket, melyek az lelkipásztori a helyi gyülekezetben.
  • Alkalmazása szigorú teológiai kritika tájékoztatta a keresztény világnézet felé értékelése: (a) trendek, kérdések, és az etikai kérdések a világi kultúra és (b) a jelenlegi mozgások és pályákra az egyházon belül a kultúra.
  • Annak megértése, a keresztény teológiai gondolkodás néző felé: (a) kritikus elkötelezettség széles körét teológiai rendszerek és világnézetek; (B) alapozó reformáció arminianizmus és a distinctives Szabad Akarat Baptista teológia; és (c) a szerepe presuppositional apologetika felé orientált világnézet kritika.
  • Megértése a globális kiterjedésű Isten Királyság-kiépítése révén az egyházat magában: (a) missziológiai elveit a nemzetközi evangelizáció és gyülekezetplántálás alkalmazott a helyi templomban; és (b) a szerves modellek a gyülekezet növekedésének épül megértéséhez bibliai elvek evangelizáció és a tanítványság.
  • A szilárd megértése a történelem, a templom, különösen: (a) a kulturális örökség evangélikus ortodoxia nyomon követhetőségét a patrisztikus, megújulás és a reformáció utáni korszakokban; és (b) Szabad Akarat Baptista történelem, hagyományok, ahol a hangsúly a felekezeti hűség.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Welch College »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
33 Óra
Price
450 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019