Tanulás előtt

A kétéves "Mester az üzleti adminisztrációban a globális vezetőknek és az üzleti szakembereknek" szakirányú mesterfokozatban olyan kompetenciákat tanít, amelyek növelik a karrierlehetőségeidet. Az ambiciózus vezetők intenzív és kihívást jelentő részidős képzésben részesülnek, és lehetőséget kapnak nemzetközileg elismert tudományos fokozat megszerzésére.

Áttekintés

Az MBA program egy általános oktatást képvisel, amely erőteljes nemzetközi összpontosítással rendelkezik, amely elősegíti és javítja a hallgatók szakmai és társadalmi kompetenciáit. A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan lehet szisztematikusan azonosítani és elemezni a vállalkozói problémákat, megfelelő megoldásokat nyújtani, valamint megfelelő döntéseket hozni és végrehajtani.

A vezetési és tárgyalási technikák oktatása mellett a program a társadalmi készségek fejlesztésére és előmozdítására összpontosít a csapatmunka, a kommunikáció és az előadás terén. A résztvevők profitálnak mind a többi hallgatóval folytatott csereprogramokból, mind az MCI kialakított nemzetközi előadóhálózatából. Az újonnan megszerzett ismeretek, valamint az interkulturális kompetenciák és társadalmi készségek, amelyeket a tanfolyamon tanítottak, lehetővé teszik a diplomások számára, hogy megfelelő módon elsajátítsák a jövőbeli vezetési feladatokat és a stratégiai vezetői felelősségeket.

Belépés

A felvételi kérelmeket gördülő alapon fogadják el. A szükséges dokumentumokat online kell benyújtani.

Időpontok

Jelentkezési határidő Dátum Interjú
1 2020/02/02 2020/10/03
2 2020/03/29 2020/04/23
3 2020/05/31 2020/09/15
4 2020/08/23 2020/09/15

Előfeltételek

A program alapvetően legalább egy vagy legalább három éves szakmai tapasztalattal rendelkezik egyetemi végzettséggel rendelkező egyetemek számára.

Emellett a pályázóknak bizonyítaniuk kell az angol nyelv megfelelő ismeretét. A vonatkozó bizonyítékok nem lehetnek három évnél régebbiek, és tartalmazhatnak az alábbi vizsgálatok elvégzéséhez kiadott bizonyítványokat:

  • TOEFL (minimális pontszám: 92)
  • IELTS (minimális pontszám: 6,5)

Felvételi eljárás

A felvételi folyamat a következő elemekből áll:

  • Jelentkezési lap
  • Motivációs levél
  • A megfelelő angol nyelvtudás igazolása
  • Interjú
  • Döntés

Alkalmazás

A pályázatot a szükséges dokumentumokkal (önéletrajz, esszé) csatolt online jelentkezés útján kell benyújtani. Az első tudományos fokozat sikeres befejezéséhez és legalább 5 éves szakmai tapasztalat megszerzéséhez a Master program megkezdése előtt (ideális esetben egy kvalifikált szakmai tevékenység a Master program során is).

Motivációs levél

A jelentkezőket felkérjük, hogy nyújtsanak be egy esszét, amelyben részletezik a programba való beiratkozás motivációit.

A megfelelő angol nyelvtudás igazolása

TOEFL teszt bizonyítvány vagy IELTS. A pontszámok a vizsgálat időpontjától számított három évig érvényesek.

Az angol mint idegen nyelv tesztelése (TOEFL)

Az angol nyelv mint idegen nyelv tesztje (TOEFL) bármilyen nemzetközi TOEFL központban elvégezhető; egy internetes teszten legalább 92 pontot kell szerezni.

  • IELTS Academic - Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer
  • Legalább 6,5 pont

Interjú

Az interjú lehetőséget nyújt a jelentkezőknek arra, hogy személyesen bemutatják magukat, kommentálják korábbi karriert, megmagyarázzák jelentkezésük motivációját, valamint középtávú szakmai céljaikat.

Döntés

A felvételi bizottság dönt a pályázó mesterképzésre való felvételéről.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve November 4, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
okt. 12, 2020
Duration
4 félév
Részidős oktatás
Price
21,900 EUR
Deadline
aug. 23, 2020
applications are accepted on a continual basis
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 12, 2020
End Date
szept. 2022
Jelentkezési határidő
aug. 23, 2020
applications are accepted on a continual basis

okt. 12, 2020

Location
Jelentkezési határidő
aug. 23, 2020
applications are accepted on a continual basis
End Date
szept. 2022