Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Tanulás előtt

A kétéves "Mester az üzleti adminisztrációban a globális vezetők és az üzleti szakemberek számára" Master fokozatú program olyan kompetenciákat tanít, amelyek növelik a karrierlehetőségeidet. Az ambiciózus vezetők intenzív és kihívást jelentő részidős képzésben részesülnek, és lehetőséget kapnak nemzetközileg elismert tudományos fokozat megszerzésére.

Áttekintés

Az MBA program egy általános oktatást képvisel, amely erőteljes nemzetközi összpontosítással rendelkezik, amely elősegíti és javítja a hallgatók szakmai és társadalmi kompetenciáit. A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan lehet szisztematikusan azonosítani és elemezni a vállalkozói problémákat, megfelelő megoldásokat nyújtani, valamint megfelelő döntéseket hozni és végrehajtani.

A vezetési és tárgyalási technikák oktatása mellett a program a társadalmi készségek fejlesztésére és előmozdítására összpontosít a csapatmunka, a kommunikáció és az előadás terén. A résztvevők profitálnak mind a többi hallgatóval folytatott csereprogramokból, mind az MCI kialakított nemzetközi előadóhálózatából. Az újonnan megszerzett ismeretek, valamint a tanfolyamon tanított interkulturális kompetenciák és társadalmi készségek lehetővé teszik a diplomások számára, hogy megfelelő módon elsajátítsák a jövőbeli vezetési feladatokat és a stratégiai vezetői felelősségeket.

Belépés

A felvételi kérelmeket gördülő alapon fogadják el. A szükséges dokumentumokat online kell benyújtani.

Időpontok

Jelentkezési határidő Dátum Interjú
1 2020/02/02 2020/10/03
2 2020/03/29 2020/04/23
3 2020/05/31 2020/09/15
4 2020/08/23 2020/09/15

Előfeltételek

  • Egyetemi diplomát elismert egyetemen
  • Legalább 3 év szakmai tapasztalat képzett pozícióban a program megkezdése előtt (ideális esetben képzett szakmai tevékenység az MBA program során is)
  • A megfelelő angol nyelvtudás igazolása

Felvételi eljárás

A felvételi folyamat a következő elemeket tartalmazza:

  • Jelentkezési lap
  • A megfelelő angol nyelvtudás igazolása
  • Interjú
  • Döntés

Alkalmazás

A jelentkezést egységesített jelentkezési űrlap formájában kell benyújtani, amelyhez csatolni kell a szükséges dokumentumokat (önéletrajz, esszé, elismert egyetemi hallgató diploma). Legalább 3 év szakmai tapasztalat képzett pozícióban a program megkezdése előtt (ideális esetben képzett szakmai tevékenység az MBA program során is).

A megfelelő angol nyelvtudás igazolása

Jelölteknek, akiknek az első nyelve nem angol: TOEFL tesztbizonyítvány vagy azzal egyenértékű (vö. Európai Nyelvi Referenciakeret: jártas felhasználó) szükséges. A pontszámok a vizsgálat időpontjától számított három évig érvényesek.

Angol mint idegen nyelv vizsgálata (TOEFL)
Az angol nyelv mint idegen nyelv tesztje (TOEFL) bármilyen nemzetközi TOEFL központban elvégezhető. Az Internet alapú teszt során legalább 92 pontot kell megadni.


IELTS (ACADEMIC) - Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer
Minimális pontszám 6,5.

Interjú

Az interjú lehetővé teszi a pályázók számára, hogy személyesen mutassák be magukat, karrierjük történetét, elmagyarázzák motivációjukat a program számára, és közöljék középtávú szakmai céljaikat. Skype-alapú interjú is lehetséges.

Döntés

A felvételi bizottság dönt a pályázó mesterképzésre való felvételéről.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates i ... Tovább

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates innovative know-how transfer within a strong international network. Kevesebb
Innsbruck , Antwerpen + 1 Több Kevesebb