Master Of Business Administration (Pénzügy)

Tanfolyam áttekintése

Ez az online MBA (pénzügy) program az Arden University olyan gyakorló vezetők számára készült, akik arra törekednek, hogy lépést tegyenek a stratégiai szerepre, a vezetői tulajdonságokra, az üzleti fenntarthatóságra és a stratégiai modellek kialakítására összpontosítva. Az Arden MBA programja lehetőséget nyújt arra, hogy a tanulást gyakorlatba hozza, azonnali értéket nyújtson magának és szervezetének.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az üzleti készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Sok diák befejezi tanulmányait velünk, miközben teljes munkaidőben dolgozik, és ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben növeli a szervezet stratégiai hatásait.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a programot a világszerte szerzett tapasztalatainkkal konzultálva fejlesztettük ki, hogy segítsük Önt az üzleti életben bekövetkező változások inspirálásában és kezelésében, különös tekintettel a vezetési számvitelre.

116284_bi8X5OGg.jpeg

Tanfolyam modulok

Személyes

Legyen hatékony vezetője, amikor önismeretét fejleszti és azonosítja vezetői stílusát. Felismeri, hogy ez hogyan befolyásolja a körülötted lévő személyeket, és hogyan járul hozzá a szervezeti kultúrához, a motivációhoz és az általános jövőbeli sikerhez.

Etikai vezetés:

Fedezze fel az etika fontosságát, és hogyan kell beállítani egy szervezet erkölcsi és kulturális hangját. Meg fogja értékelni a saját gyakorlatát, és lehetősége lesz arra, hogy feltárja az etikai dilemmákat, tükrözve saját vezetői helyzetekben tapasztalható etikai konfliktusok tapasztalatait.

Pénzügyi menedzsment:

Fejleszti a készségeket a döntéshozatal, a stratégia és az üzleti javaslatok alapjául szolgáló adatok eléréséhez és feldolgozásához, miközben figyelembe veszi a vezetői számvitel szerepét a vállalkozás növekedésében. Ön értékelni fogja, hogy a költségvetés és az abszorpció költsége milyen hatást gyakorol a költségvetésre és az árra vonatkozó döntésekre, és megtanulja a helyreállítási taktikát, amikor a dolgok rosszul mennek.

Jelentés a vállalati teljesítményről:

Megvizsgálja és értékelni fogja a pénzügyi forrásokat, megtanulja a tőkepiacok elérését, és hatékonyan csökkenti a költségeket. Fedezze fel a pénzügyi piacok által a vállalatokra vetített számos tudományágat, és fedezze fel a pénzügyi információk elemzésének fontosságát az egyesülés és a beszerzési folyamat során.

Végrehajtási stratégia:

A jövőkép, az értékek, a cél és a misszió alakításának tanulása kulcsfontosságú a sikerhez. A döntéshozatal összefüggésében figyelembe veszi a fenntarthatóságot és az etikai gyakorlatot. Meg fogja tanulni, hogy ezeket az elméleteket számos üzleti problémára alkalmazza.

A vállalkozás fenntartása:

Fejleszteni kell a hosszú távú növekedési stratégiák tervezésének képességét a turbulens külső tényezők ellen. A megértés keretrendszerének megfelelő irányítási modellek segítségével az esettanulmányok széles körét vizsgálja meg, és bemutatja saját eredményeit a saját szervezetével kapcsolatban.

Kutatási projekt:

Ez a létfontosságú projekt lehetőséget ad arra, hogy kutasson egy választott területet a program témájához kapcsolódóan, és fejlessze kritikus képességeit. Egy kutatási javaslatot hoz létre, választhat a hagyományos disszertáció, illetve a tudományos cikk és a prezentáció között, majd az összes tudását a programból alkalmazhatja azzal a lehetőséggel, hogy összekapcsolja a kutatást a tényleges munka igényeivel.

Mit mondanak a diákok:

116286_wIEGepqk.png

" Különböző lehetőségek vizsgálata után az online kézbesítési módszer miatt az Arden University választottam, és hogy az MBA-t rugalmasan tudjam beilleszteni egy teljes munkaidős állásba. A fő előny az, hogy az MBA egy ajtónyitó. készségek, hogy tanultam, amit én találtam fel lehetne használni közvetlenül a munkahelyem. "

Scott Nicholson,

Master of Business Administration (CMI)

Jogosultsági követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

  • Az Egyesült Királyság kitüntetéssel járó diploma legalább második osztályban (2.2) vagy azzal egyenértékű.
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.5 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 6,0 bármely elemben).

Mi van, ha nincs tudományos képesítésem?

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük azoknak a pályázatait, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek (jellemzően 5 év), amelyek képesek bizonyítani motivációjukat a program tanulmányozására. Kérelmét az Ön önéletrajzát és referenciáit kérjük.

Program oktatási nyelve:
Angol

48 további kurzus Arden University »

Utoljára frissítve June 17, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Július 2019
okt. 2019
Duration
18 - 50 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,855 GBP
£ 9 855 (UK
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date