Master of Business Administration a koncentráció az emberi erőforrások

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Master of Business Administration szak felkészíti a diákokat, hogy:

 • Megkülönböztetni az alapvető funkcióit üzleti funkció
 • Értékeli, hogy hogyan változik a szervezet tudásrendszerek javíthatja a teljesítményt
 • Ólom mások annak érdekében, hogy megfeleljen a szervezeti célok
 • Értékeli a pénzügyi szervezet egészségi állapotáról a számviteli módszerek
 • Készítsen marketing stratégiák megfeleljen a vásárlók igényeinek
 • Adjon információt ahhoz, hogy egy szervezet, hogy maximalizálják a pénzügyi teljesítmény
 • Értékelni az üzleti helyzetek jogi, etikai és szabályozási terv
 • Megjósolni, hogy változások a nemzetközi gazdasági környezet befolyásolja a szervezet
 • Javaslatot stratégiák javítására szervezet versenyhelyzetét

Az emberi erőforrás-koncentráció további tanfolyam készségek és kezelése, valamint az épület nagy teljesítményű csapatok és hatékony szervezeti struktúrák egy sokszínű és globális munkaerő. Célja, hogy készül diplomások vállalni átalakító humán erőforrás vezető szerepet a globális vállalatok és vállalkozások számára.

Megjegyzés: A diákok, akik nem rendelkeznek a Bachelor in Business bizonyítaniuk kell, hogy végezzenek el két előfeltételek (egyenértékű College Algebra és mikroökonómia) egy fokozatú C- vagy annál jobb. Diákok, akik nem adtak egy átirat bizonyító befejezése előfeltétele lesz szükség, hogy ezeket megkezdése előtt posztgraduális szintű tanfolyam.

Felvételi követelmények

Patten egyetem nem diszkriminál faj, szín, nemzeti vagy etnikai származás beadását a felvételi politikák és az oktatási politikák és programok.

Egyetemi hallgató

Annak érdekében, hogy beiratkozik egy teljesen ismerte fokú kereső egyetemi, be kell: Ellenőrizze, vagy küldje számított 30 nap során egy középiskolai átírás vagy azzal egyenértékű (például egy GED), amely elfogadja a University érvényesnek.

Komplett tizenkét (12) főiskolai szintű hitelek, akár kitöltésével tanfolyamok Patten Egyetem vagy küldje átviteli kredit hogy elfogadta az egyetem, vagy a kettő kombinációja.

Patten Egyetem ellenőrzi az érettségi vagy azzal egyenértékű és átirat hitelességét. A diák, aki nem tudja előállítani a középiskolás átírás vagy azzal egyenértékű nem beiratkozik a fok-kereső diák Patten Egyetemen.

ACT vagy SAT pontszámok nem szükséges a felvételi. Írásos engedélye gyámgyermeke van szükség a felvételi személyek, akik szerint a 18 éves kor.

Diplomás

Annak érdekében, hogy beiratkozik egy teljesen ismerte fokú kereső végzős hallgató, be kell rendelkezniük érettségi foka egy akkreditált intézmény által akkreditációs ügynökség által elismert US Department of Education. Fokú átruházás fogják ellenőrizni Patten Egyetemen. Minden ellenőrzés és a szükséges átirat benyújtása érettségi belül be kell fejezni 30 nap során.

GRE vagy GMAT pontszámok nem szükséges.

Diákok belépő MBA program várhatóan befejezte egyetemi szintű mikroökonómia és főiskolai algebra egy C- vagy magasabb megkezdése előtt szak. A hallgató feladata, hogy biztosítsa a megfelelő papírokat benyújtották annak ellenőrzésére, hogy ő már befejezte a feltétele, mielőtt idejük kezdődik. Ha a feltételek nem állnak teljes terminusra kezdetén a hallgató kerül be, automatikusan, és ki kell tölteniük, mielőtt elkezdjük a szak.

Tanítás bizonyítványok (on-campus esetén)

Diákok keres belépést vagy az egy- vagy több-téma oktatási hitelesítő programot kell benyújtania:

 • Kitöltött jelentkezési
 • Hivatalos átiratát minden főiskola vagy egyetem vett részt
 • Három (3) karakter hivatkozások
 • Dokumentálása legutóbbi TB teszt
 • Személyes adatok

CBEST pontszámok. (Azok akik öt vagy több pontot alább halad a CBEST kell tennie a megfelelő korrekciós matematika és / vagy angol tanfolyam, ha szükséges.) Tanulmányi követelmények tanítási hitelesítő programok eleget lehet tenni a dokumentumok benyújtásával és átiratokat bemutató az alábbi: Több Tárgy Bizonyítvány jelöltek: befejezése elfogadható érettségi foka egy regionális akkreditált intézmény - legalább GPA 2,5; Átadás pontszám a kaliforniai szükséges tárgy vizsgálatok.

Egységes Tárgy Bizonyítvány jelöltek: befejezése elfogadható érettségi foka egy regionális akkreditált intézmény - legalább GPA 2,5; Átadás pontszám a kaliforniai szükséges tárgy vizsgálat (ok), illetve befejezése CTC kijelölt fő lemondás programot egy kaliforniai intézmény minimum GPA 2.5. Megjegyzés: A kaliforniai Bizottság Tanár Credentialing (CTC) megállapítja az öt lehetőség, hogy lehet használni, hogy megfeleljen az állam elfogadására vonatkozó követelmények minden tanítás Bizonyítvány Programok (ref: CTC, CIA 07-02). Ezek az opciók részleteit a Patten Egyetem Division Oktatási Felvételi kézikönyve, mely elérhető a Patten Egyetem osztály Oktatási Hivatal.

Nemzetközi diákok

Patten egyetem nem ad vízumot szolgáltatásokat online hallgatók vagy jótáll hallgatói bevándorlási státuszát. Oktatást Patten Egyetem angol nyelven is, és az egyetem nem nyújt angol, mint második nyelv szolgáltatásokat. A pályázóknak, akiknek az angol a második nyelv kell tennie a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL®), és hivatalos TOEFL® pontszám jelentést küldött a Hivatal hivatalvezető külön borítékban. A pályázóknak meg kell kapnia a TOEFL pontszám 550 a papír-alapú teszt, vagy 65 az internet-alapú vizsgálat (IBT), és az egyetem meg kell kapnia a pontszám 30 napon belül történő beiratkozás. Alternatívaként egy kérelmező beiratkozik az egyetem ENG101A I. készítményt természetesen online, mint a nem-fokos diák. Az egyetem elfogadja fokozatú C vagy jobb bizonyítéka az angol nyelvtudás.

A pályázóknak a nem-amerikai oktatási adatait először meg kell szerezni a külföldi megbízólevél értékelés bármely tagja a National Association of Bizonyítvány értékelése Services (www.naces.org), mint például Oktatási Bizonyítvány értékelők, Inc. (ECE), vagy más független amerikai értékelési szolgáltatás által jóváhagyott Egyetem benyújtása előtt átiratát. Ha a hallgató úgy dönt, hogy nyújtson neki / megbízólevelét az ECE, kérés formái és költség adatok állnak rendelkezésre a ECE honlapján (www.ece.org), vagy lépjen kapcsolatba az ECE PO Box 514070, Milwaukee, WI 53203-3470, USA, telefon (414) 289-3400, fax: (414) 289-3411. Nemzetközi pályázók kell szereznie tárgyát értékeléseket; Az általános értékelés nem elegendő. A nemzetközi diákok, akik nem rendelkeznek amerikai kormány fényképes igazolvány kell, hogy két formája alternatív fényképes személyazonosító alatt proctored vizsgálatokat annak ellenőrzése érdekében, személyazonosságát.

Az elfogadás feltétele, átiratok kell hivatalos. Diákok kell küldeni őket közvetlenül az intézményt Patten University pecsét alatt, ahol meg kell erősíteni a Hivatal a hivatalvezető érvényesnek.

akadémiai Naptár

Új fogalmak a mi online programok elindításához szinte minden hétfőn, kivéve ünnepnapokon.

Utoljára frissítve márc. 2016

Az iskoláról

At Patten University, we believe that everyone should be able to get a quality college education. We are committed to making higher education accessible and affordable to all, no matter their age, loc ... Tovább

At Patten University, we believe that everyone should be able to get a quality college education. We are committed to making higher education accessible and affordable to all, no matter their age, location, ethnicity or financial situation. Kevesebb
Oakland , USA Online + 1 Több Kevesebb