A Master of Business Administration / Közigazgatás program célja, hogy fokozza a vezetési ismeretek diákok kell, hogy hatékonyan működjenek egy állami szervezet. A hallgatók létre, és megvédjék megoldásokat a válságkezelés, nyereséges növekedési lehetőségeket, és a változás vezetést. A program során a hallgatók tapasztalatokat szerezzenek lepárlásával helyzetben egy jól meghatározott probléma; alkalmazó eszközök és fogalmak elemzésére különféle alternatív megoldások, és kiválasztja és védi azok ajánlott teendők.

A Master of Business Administration program a University of Phoenix használ probléma-alapú tanulás, ahol a tanulók finomítani problémamegoldó készségeket és a kommunikáció, a kreativitás, információk felhasználására, és kritikus gondolkodás képességeit. Ezek értékelése alapján, hogyan alkalmazzák a problémamegoldás folyamata (foglalkoztató általános rovat), valamint a kommunikáció és a kritikus gondolkodás képességeit bemutató során.

Az MBA / PA specializáció, a diákok létre komplex üzleti problémamegoldó forgatókönyvek építve készségek és kompetenciák elsajátította a program időtartama alatt. A hallgatók tapasztalatot szereznek a lepárlásával helyzetben egy jól meghatározott üzleti probléma, hogy kihasználják-alapú irányítási lehetőségek szervezet az általuk választott. Alkalmazni fogják az üzleti eszközök és fogalmak elemzésére különböző alternatív megoldások, és kap visszajelzést általuk hozott döntések. Ők fogják megvédeni a megoldásokat, és javasolják a lépést és a teljesítmény alapú értékelési mutatóit az üzleti probléma.

Learning csapat elveket alkalmazza benchmarking a program a kutatás a legkreatívabb megoldásokat egy üzleti probléma. Ez gazdagítani fogja az alternatívákat, hogy a tanulók úgy vélik, értékelése lehetséges megoldásokat a problémákra.

Az MBA / PA áll 45 óra hitel, amelyet három jártassági tanfolyamok (MBA/501, MBA/502, MBA/503), amelyek teljesítésére a hallgatók a tanfolyam. Diákok is lemondhatnak további kilenc hitelek segítségével posztgraduális képzés, és jogosultak a 27-hitel órás tartózkodási engedélyt.


9 további kurzus University of Phoenix Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019