Read the Official Description

Ez posztgraduális szintű fokozat célja, hogy felkészítse a tanulókat a kritikus gondolkodás és problémamegoldó készség, hogy folytassa közép- felső szintű pozíciókat a számviteli. * A tananyag célja, hogy gazdagítsa készségek könyvvizsgálat, adózás, számvitel, és pénzügyi számviteli, miközben a diákok a lehetőséget, hogy válasszon a választható kurzusok, hogy megfeleljen a sajátos érdekeit és céljait.

Diplomások jogosult lehet ülni különböző minősítő vizsgálatok, beleértve a Certified Public Accountant (CPA), Certified belső ellenőr (CIA®) ​​és Certified Management Accountant (CMA®) vizsgálatok. † Válasszon egyet a négy koncentráció: audit, pénzügyi, kormányzati vagy adót.

A Master of Science in Accounting csak egyike a Kaplan University üzleti programok által akkreditált Akkreditációs Tanács az üzleti iskolák és programok (ACBSP), ami azt mutatja, hogy a Kaplan University találkozott szintű üzleti oktatás által létrehozott ACBSP, amelyek elősegítik a tanítás kiválóság és a minőség folyamatos javulást. ‡ *Kaplan University nem tudja garantálni a foglalkoztatás vagy a szakmai előmenetel. Kiegészítő képzés vagy tanúsító lehet szükség. Egyes számviteli pozíciók kérhet további tanúsítási és / vagy engedélyezési egyes államok.

Bár egyes programok Kaplan University célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy a különböző tanúsítási vagy engedélyezési vizsgák, az egyetem nem tudja garantálni a hallgató elmúlik e vizsgákat. Egyes esetekben a területen tapasztalattal és / vagy háttér ellenőrzések szükségesek lehetnek jogosultak, hogy vagy, hogy sikeresen át a vizsgákon. Diákok találják meg a követelményeknek abban az állapotban, amelyben kívánnak munkát keres.

További információk a Kaplan University ACBSP akkreditáció, látogasson www.acbsp.org.

Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by Kaplan University Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
460 USD
Cost Per Credit
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019