Hivatalos Leírás

Master of Science in Applied Mathematics

Alkalmazott matematika nyelvén tudomány, a technika, és a mezőket lehet. Csakúgy, mint az angol nyelvet beszélik, több nyelvet nem anyanyelvként beszélők, mint a natív, matematika használják naponta több nem matematikusok, mint a matematikusok. A mesterképzésre Alkalmazott Matematika ideális karrier kiegészítője szinte minden gyakorló vagy törekvő kutató mennyiségi tartományok. Ez pedig mindig is a fizikai tudományok és az elmúlt évtizedekben egyre tartalmazza a biológiai és a társadalomtudományok is. Az Advent a nyersanyagárak nagy teljesítményű számítástechnika, alkalmazott matematika túllépett a hagyományos elemzési stílus és feltételezi egy még nagyobb figyelmet és vitalitás a birodalmában szimuláció.

Összehasonlítva a matematikus, az alkalmazott matematikus jobban érdekli a problémák által vezérelt külső területeken. Összehasonlítva a mérnök vagy tudós, ő inkább foglalkoztatja a probléma (modellezés) és a természet megoldások az elvont. Összehasonlítva a számítógép tudós, aki inkább az, hogy a cserét a pontossága az összetettsége és az eredmények értelmezése. A képviselők munkáját mindezen csoportok gyakran átfedi, és az alkalmazott matematika csettint az aktív közepén. Mint ilyen, természetesen kínál mértékben rugalmas választott követelmények.

Felvételi követelmények

Fokú részvételhez szükséges: Felvett hallgatók a program kell rendelkeznie egy egyetemi diplomát mérnöki, természettudományos, matematika, számítástechnika, vagy más területen (jóváhagyásától függően az Alkalmazott Matematika Program) egy akkreditált felsőoktatási intézmény. A pályázóknak kell egy erős egyetemi rekord, hogy versenyképesek legyenek a felvételi.

 • GPA szükséges: Minimum 3,0
 • GRE követelmények: Általános vizsgálati szükséges

Egyéb felhasználási igényekkel: Két ajánlólevél, átiratok, újra, és a személyes-szakmai nyilatkozata szükséges. TOEFL pontszámok van szükség, hogy minden hallgató, aki megkapta a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol nem hivatalos és a beszélt nyelv. Minden alkalmazás követelményeinek a Graduate Application ki kell egészíteni, a kérelemben meghatározott.

Tanfolyamok

A diákok ki kell töltenie az összes alapvető tanfolyamok (lásd alább), és a kiválasztott választani (lásd alább), összesen 30 végzős pontok tudományos munka révén CVN egy egyetemi átlagosan 2,5 vagy annál jobb. Minden fokú követelményeknek kell kitölteni számított 5 éven belül a kezdete az első tanfolyam jóváírásra felé mértékben. Ez magában foglalja a kurzusok hozott a non-szak.

Core tanfolyamok:

A mag tanfolyamok nyújtanak egy diák egy alapítvány alapjait az alkalmazott matematika. A törzsanyag hozzájárulhat 15 pont a diplomás hitel felé mértékben. A diákok ki kell töltenie legalább öt, a következő tíz osztályt:

 • APMA E4001: Principles of Applied Mathematics
 • APMA E4101: Bevezetés a nemlineáris dinamikai rendszerek
 • APMA E4150: Alkalmazott Funkcionális elemzés
 • APMA E4200: parciális differenciálegyenletek
 • APMA E4204: Funkciók a komplex változó
 • APMA E4300: Numerikus módszerek
 • APMA E4301: Numerikus módszerek parciális differenciálegyenletek
 • DHS E4302: Bevezetés a Parallel Computing Tudományos
 • APMA E6301: analitikai módszerek parciális differenciálegyenletek
 • APMA E6302: Numerikus Analízis parciális differenciálegyenletek

Választható kurzusok:

A tanuló ki kell választania öt választható kurzusok a fent felsorolt ​​vagy az alatt összesen 15 pont a diplomás hitel. Mind a kurzusokon jelenleg nem áll rendelkezésre a CVN. Ezek a tanfolyamok lehetővé teszi a hallgató, hogy vegye tárgyak a legkülönbözőbb területeken, hogy kiegészítse a központi program. További tanfolyamok nem szerepel a listán lehet alkalmazni felé választható követelményeket, jóváhagyásával a kari tanácsadója.

Alkalmazott Matematika és Alkalmazott Fizika választható tárgyak:

 • APPH E4210: Geophysical Fluid Dynamics
 • APMA E4400: Bevezetés a Biofizikai modellezés

Computer Science választható kurzusok:

 • CSOR W4231: algoritmusok elemzése, I
 • COMS W4236: Bevezetés a számítási komplexitás
 • COMS W4241: Numerikus algoritmusok és komplexitás
 • COMS W4252: Computational tanulás elmélete
 • COMS W4701: Mesterséges Intelligencia
 • CBMF W4761: Computational Genomics
 • COMS W4771: Machine Learning

Industrial Engineering / Operations Research Szabadon választható kurzusok:

 • IEOR E4003: Ipargazdasági
 • IEOR E4004: Bevezetés a Operations Research: determinisztikus modellek
 • IEOR E4007: Optimization: modellek és módszerek
 • IEOR E4106: Bevezetés a Operations Research: a sztochasztikus modellek
 • IEOR E4403: Advanced Engineering és vállalati Economics
 • IEOR E4407: játékelméleti modell Operations
 • IEOR E4701: Sztochasztikus modellek Pénzügyi tervezés

Egyéb választható kurzusok (gépgyártás, Anyagtudományi Tanszék, Villamosmérnöki):

 • Meče E4100: mechanikája folyadékok
 • Meče E4302: Részletes termodinamika
 • Meče E4501: Geometriai Modellezés
 • MSAE E4215: mechanikai viselkedését szerkezeti anyagok
 • ELEN E4815: Véletlen Jelek és zaj
 • ELEN E6711: a sztochasztikus modellek Információs Rendszerek
 • EEME E6601: Bevezetés a szabályozás elmélet

Jelentkezési díj

 1. A kezelési költség 200 dollár szükséges első alkalommal kérelmét, hogy egy diplomás szak.
 2. A Graduate Student Services Office csak akkor feldolgozza, amelyek együtt benyújtott kérelmet díjat. Az eljárási díj nem visszatéríthető. Kérjük, hogy a csekket a: Columbia videohálózatában.
 3. A pályázatokat több mint egy szak nem lehet feldolgozni egyszerre.

Jelentkezési határidő

Kérjük, vegye figyelembe: Pályázatát elfogadták a gördülő alapon. Amint a kitöltött jelentkezési érkezett ez lesz feldolgozni és mivel a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra. A pályázatokat fogják tekinteni a következő közelgő félév felvételi ciklus. Például beérkezett kérelem februárban fogja értékelni a közelgő nyári félévben. Csak kitöltött pályázatokat benyújtani a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra.

Transcripts

 1. Hivatalos átiratát minden főiskola / egyetem már részt vett, vagy jelenleg részt kell benyújtani a kérelmet. Átiratát kell lennie az eredeti, lezárt borítékban.
 2. Közreműködők melyek úgy átviteli kredit bármely más átirat nem érvényesek; hivatalos átirat az iskolában, ahol a hitelek is szerzett be kell nyújtani.
 3. Diákok, akik korábban vagy jelenleg beiratkozott a Columbia University kérnie kell, hogy másolatot a átiratát kell küldeni CVN a Columbia Videó Network, 500 W 120. St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. A Graduate Student Services Hivatal kéri, hogy átiratát kell benyújtani a kérelmet. Ha előre késedelmes benyújtása hivatalos átiratát, kérjük csatolni egy nem hivatalos sor, hogy a kérelmet. A fájl felülvizsgálhatja az osztály egy komplett hivatalos dokumentumok; de akkor kötelesek benyújtani hivatalos átiratát, mielőtt hivatalosan is elismerte, hogy egy diplomás szak.
 5. Minden anyag alátámasztására benyújtott kérelmet, hogy a hivatalos vagy nem hivatalos, tulajdonává válik a Columbia Egyetem és nem küldjük vissza, hogy a kérelmező vagy továbbított más iskolába vagy ügynökségek. Mivel a dokumentumok nem küldjük vissza, azt javaslom, hogy tartsa másolatát minden olyan dokumentumot, amelyre szüksége lehet az Ön személyes feljegyzések.

Kötelező felvételi pontszámok

 1. Graduate Record vizsga (GRE) az általános vizsgálati eredményre van szükség az összes MS pályázók. GRE pontszámok 5 évig érvényes.
 2. TOEFL vagy IELTS szükséges valamennyi jelöltek, akik nem kapták meg a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol a hivatalos beszélt nyelv. TOEFL és IELTS pontszámok két évig érvényes.
 3. Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és küldött Graduate Felvételi közvetlenül a Educational Testing Service (ETS).
 4. A Columbia Engineering CEEB kód 2111 (nem 2162, amely tartozik a Graduate School of Arts and Science).

Kötelező Documemts

Ezek a pályázati anyagot célja, hogy segítse az egyének a személyes és tudományos információkat, amelyek maguk fogják használni, hogy értékeljék a jelöltséget a felvételi posztgraduális tanulmányok a Fu Alapítvány School of Engineering and Applied Science Columbia Egyetemen. A pályázók segítése a Graduate Felvételi irodai abban, hogy azonnali visszajelzést arról, hogy alkalmazás állapot, mivel nem nyújtotta másodlagos értesülés, amelyet nem kért, így a túlzott számú ajánlólevél, példányban kivonatok és értekezések, videokazetták és / vagy fényképek a kutatómunka, és a másodlagos iskola átiratát. Az alábbi információk jelzi, milyen elemek szükségesek a hiánytalan kérelem.

 1. Fokú jelentkezési lapot (online)
 2. Két ajánlólevél zárt borítékban postai úton, vagy közvetlenül az ajánló e-mailben a records@cvn.columbia.edu
 3. Hivatalos GRE általános vizsga eredményei
 • Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és közvetlenül a Educational Testing Service (ETS)
<li>A Columbia Engineering CEEB k&oacute;d 2111</li>

TOEFL vagy IELTS vizsgálati eredmények (ha van ilyen)

Az egyik p&eacute;ld&aacute;nyt hivatalos &aacute;tirat&aacute;t minden kor&aacute;bban r&eacute;szt vett fels&#337;fok&uacute; f&#337;iskol&aacute;kon / egyetemeken
Szem&eacute;lyes / Professional nyilatkozat - t&ouml;m&ouml;r (nem t&ouml;bb, mint k&eacute;t oldal) g&eacute;ppel nyilatkozatot felv&aacute;zolja a tudom&aacute;nyos &eacute;s szakmai c&eacute;lok
Folytat&aacute;s / &Ouml;n&eacute;letrajz
200 $ jelentkez&eacute;si d&iacute;j
Transzfer a csapat Forma (adott esetben)

Kérjük, vegye figyelembe: A diákok, hogy megkezdje tanulmányait a Columbia Egyetemen alatt nem iratkozott állapot CVN folytatnia kell azokat, akik minden tanfolyam révén CVN. Alkalmazása során a felvételi egy szak, a diákok kell benyújtania minden a pályázati anyagot közvetlenül a Columbia videohálózatában feldolgozásra. Alkalmazásokat, amelyek közvetlenül az Office of Graduate Student Services vagy online beküldött keresztül ApplyYourself Jelentkezési lap helyett CVN formái eredményez teljes elvesztésével minden hitel alapján hozott, nem iratkozott állapot CVN. Minden Columbia tanfolyamok, amelyet felhasználhat arra a hallgató program kell kitölteni keresztül CVN. Szintén fontos megjegyezni, hogy minden diák vesz kurzusok révén égisze CVN vehet on-campus tanfolyamok kizárólag az adminisztratív irányítása CVN a tanácsadó jóváhagyását.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019