Hivatalos Leírás

A mai K-12 tanterem minden formában és méretben, elhelyezésére hallgatók állami és magániskolák, a szakmai programokat, és még Homeschooling környezetben. Ha érdekli a hónolás a készségek és ismeretek a jobb helyzetben magát a szakmai előmenetel, Kaplan University kényelmes, rugalmas megoldást kereső a diplomáját nálunk. * A program három koncentrációban célja, hogy segítsen elérni a tudományos kompetenciák egy adott területen tanítás: tanítás műveltség és nyelv tanítás sajátos nevelési igényű tanulók és az oktatási vezetés.

Tananyag rendszeresen frissítik, és a kar tagjai mind PhD és hozza éves oktatási és gyakorlati tapasztalat, hogy az osztályteremben biztosítva a tudás jelenlegi és megnyerő. Továbbá, a tanárok, akik National Board Certified tanár (NBCT) állapot az Országos szakmai normáinak (NBPTS) kaphatnak hitelt három belüli tanfolyamok Master of Science of Education. † Ez lehetne megmenteni pénzt a diplomás beruházási és lerövidíti eltöltött idő folytatja a mértéke.

Ez a program lehet, hogy nem érhető el minden államban. Beszélj egy felvételi tanácsadó további információkért.

*Kaplan University semmilyen felelősséget nem vállal garanciát arra vonatkozóan, hogy a program megfelel a támasztott különleges követelmények mellett az egyes állami vagy iskolai rendszer tanúsítás, szakmai előmenetel, illetve béremelést célra. Kaplan Egyetem ösztönzi a diákokat, hogy függetlenül a kutatás a követelményeknek minden állami vagy iskolai rendszert kívánnak keresni béremelést vagy promóció. Egyes programok nem állnak rendelkezésre minden távon.

Lásd az egyetem katalógus a Prior Learning Assessment politikát.

Program oktatási nyelve:
Angol

13 további kurzus Kaplan University Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
385 USD
Cost Per Credit
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019