Hivatalos Leírás

Master of Science in Environmental Engineering

A fenntarthatóság az emberi társadalom a Földön valószínűleg egyik meghatározó kihívások a 21. században. Folytatás a népesség növekedése, párosulva az urbanizáció és az iparosítás az egész világon, azt eredményezte, hogy gyors fogyasztása a természeti erőforrásokat, kiterjedt hulladéktermelés, a környezet pusztulása, veszélyezteti az emberi egészséget, és az éghajlatváltozás. Sokat beszéltek ezekről a problémákról, de eddig nem elég megtörtént. Szükséges jobban mérnöki megoldások a fenntartható bolygó.

A Columbia Egyetem Föld- és Környezettudományi Engineering (EEE) arra törekszik, hogy dolgozzanak ki hatékony megoldást ezekre összetett és multidiszciplináris problémák, összeegyeztetése mély aggodalommal tölti el a környezet igényeinek a globális ipari társadalomban. A központi téma a lelkiismeretes gondoskodás a mi véges természeti erőforrások, mint ásványok, üzemanyagok, az energia, a víz és a talaj. EEE fenntartja a Henry Krumb School of Mines "régi hagyománya felelősen nyújt nélkülözhetetlen anyagok a társadalom, miközben úttörő fontos új környezetvédelmi kezdeményezéseket.

EEE most kínál a Master of Science in Föld és Környezetvédelmi Mérnöki diploma, tervezték a mérnökök és tudósok, akik tervezik folytatni, vagy már részt vesz, a környezetgazdálkodás / fejlesztési pályára. A hangsúly a program a környezetbarát kitermelése és feldolgozása elsődleges anyagok (ásványi anyagok, az energia és víz), és a újrahasznosítás vagy a megfelelő ártalmatlanítására használt anyagok. A program magában foglalja technológiák értékelése és korábban felmerült károkat a környezetben. A diákok ki kell töltenie 30 kredit a posztgraduális tanfolyam és választhat olyan ütemben, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljes a MS követelményeket, miközben foglalkoztatta.

Felvételi követelmények

Fokú részvételhez szükséges: Felvett hallgatók a program kell rendelkeznie egy egyetemi diplomát mérnöki, természettudományos, matematika, számítástechnika, vagy más területen (jóváhagyásától függően a Föld és Környezetmérnöki Tanszék Program) egy akkreditált felsőoktatási intézmény. A pályázóknak kell egy erős egyetemi rekord, hogy versenyképesek legyenek a felvételi.

 • GPA szükséges: Minimum 3,0
 • GRE követelmények: Általános vizsgálati szükséges

Egyéb felhasználási igényekkel: Két ajánlólevél, átiratok, újra, és a személyes-szakmai nyilatkozata szükséges. TOEFL pontszámok van szükség, hogy minden hallgató, aki megkapta a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol nem hivatalos és a beszélt nyelv. Minden alkalmazás követelményeinek a Graduate Application ki kell egészíteni, a kérelemben meghatározott.

Tanfolyamok

A diákok ki kell töltenie az összes alapvető tanfolyamok (lásd alább), és a kiválasztott választani (lásd alább), összesen 30 végzős pontok tudományos munka révén CVN egy egyetemi átlagosan 2,5 vagy annál jobb. Minden fokú követelményeknek kell kitölteni számított 5 éven belül a kezdete az első tanfolyam jóváírásra felé mértékben. Ez magában foglalja a kurzusok hozott a non-szak.

Core tanfolyamok (12 kredit):

A mag tanfolyamok nyújtanak egy diák egy alapítvány a fundamentumok Föld- és Környezettudományi Kar. A törzsanyag hozzájárulhat 12 pont a diplomás hitel felé mértékben. A diákok ki kell töltenie négy a következő hét tanfolyamok:

 • Chee E4252: Bevezetés a felszíni és kolloid kémia
 • EAEE E4003: Bevezetés a vízi Kémia
 • EAEE E4200: Termelési szervetlen anyagok
 • EAEE E4550: Katalízis a kibocsátás ellenőrzési
 • EAEE E4901: Environmental Microbiology
 • EAEE E6208: Égési Kémia és folyamatok
 • ECIA W4100: Management and Development of Water Systems

Szabadon választható kurzusok (9 kredit):

Amellett, hogy a szükséges négy Core Föld és Környezetvédelmi Mérnöki kurzusok a fent felsorolt, a diákok ki kell töltenie három további kurzusok a tanfolyamok alább felsorolt ​​összesen kilenc kredit Earth & Environmental Engineering vagy a kapcsolódó területeken, mint a Chemical Engineering, Építőmérnöki, és Anyagtudományi és Műszaki. Jóváhagyott tanfolyamok, amely teljesíti az ebben a kategóriában természetesen követelmények közé tartozik (de nem kizárólagosan) az alábbi osztályok. További tanfolyamok nem szerepel a listán lehet alkalmazni felé ennek a követelménynek, jóvá kell hagynia a kari tanácsadója. Minden a tanfolyamok alább már nyilván CVN.

 • APPH E4090: Nanotechnológia
 • Chee E4050: Principles of Industrial and Environmental Elektrokémiai
 • Chee E4530: fémek korróziója
 • Chee E6252: Alkalmazott felszíni és kolloid kémia
 • CHEN E4010: Chemical Process Analysis
 • CIEE E4252: Environmental Engineering
 • EAEE E4160: szilárd és veszélyes hulladékok kezelése
 • EAEE E4190: Napelem Systems Engineering
 • EAEE E4950: Környezeti biokémiai folyamatok
 • EAIA W4200: Alternative Energy Resources
 • MSAE E4215: mechanikai viselkedését szerkezeti anyagok
 • MSAE E4132: alapjai polimerek és kerámiák

VAGY

 • MSAE E4250: Kerámia és kompozitok
 • MSAE E4202: termodinamika és reakciói szilárdtestekben
 • MSAE E4206: elektromos és mágneses tulajdonságai Szilárd anyagok
 • APMA E4001: Principles of Applied Mathematics
 • APMA E4200: parciális differenciálegyenletek

Ingyenes Választani (9 kredit):

A tanuló ki kell választania a három választható kurzusok, összesen 9 pontot a diplomás hitel. Ezek a választható kurzusok lehetővé teszi a hallgató, hogy vegye tárgyak a legkülönbözőbb területeken belül Engineering School kiegészítésére a központi program. Annak meghatározása, hogy mely kurzusokat alkalmazni felé választható követelmények jóváhagyásával a kari tanácsadója.

Jelentkezési díj

 1. A kezelési költség 200 dollár szükséges első alkalommal kérelmét, hogy egy diplomás szak.
 2. A Graduate Student Services Office csak akkor feldolgozza, amelyek együtt benyújtott kérelmet díjat. Az eljárási díj nem visszatéríthető. Kérjük, hogy a csekket a: Columbia videohálózatában.
 3. A pályázatokat több mint egy szak nem lehet feldolgozni egyszerre.

Jelentkezési határidő

Kérjük, vegye figyelembe: Pályázatát elfogadták a gördülő alapon. Amint a kitöltött jelentkezési érkezett ez lesz feldolgozni és mivel a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra. A pályázatokat fogják tekinteni a következő közelgő félév felvételi ciklus. Például beérkezett kérelem februárban fogja értékelni a közelgő nyári félévben. Csak kitöltött pályázatokat benyújtani a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra.

Transcripts

 1. Hivatalos átiratát minden főiskola / egyetem már részt vett, vagy jelenleg részt kell benyújtani a kérelmet. Átiratát kell lennie az eredeti, lezárt borítékban.
 2. Közreműködők melyek úgy átviteli kredit bármely más átirat nem érvényesek; hivatalos átirat az iskolában, ahol a hitelek is szerzett be kell nyújtani.
 3. Diákok, akik korábban vagy jelenleg beiratkozott a Columbia University kérnie kell, hogy másolatot a átiratát kell küldeni CVN a Columbia Videó Network, 500 W 120. St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. A Graduate Student Services Hivatal kéri, hogy átiratát kell benyújtani a kérelmet. Ha előre késedelmes benyújtása hivatalos átiratát, kérjük csatolni egy nem hivatalos sor, hogy a kérelmet. A fájl felülvizsgálhatja az osztály egy komplett hivatalos dokumentumok; de akkor kötelesek benyújtani hivatalos átiratát, mielőtt hivatalosan is elismerte, hogy egy diplomás szak.
 5. Minden anyag alátámasztására benyújtott kérelmet, hogy a hivatalos vagy nem hivatalos, tulajdonává válik a Columbia Egyetem és nem küldjük vissza, hogy a kérelmező vagy továbbított más iskolába vagy ügynökségek. Mivel a dokumentumok nem küldjük vissza, azt javaslom, hogy tartsa másolatát minden olyan dokumentumot, amelyre szüksége lehet az Ön személyes feljegyzések.

Kötelező felvételi pontszámok

 1. Graduate Record vizsga (GRE) az általános vizsgálati eredményre van szükség az összes MS pályázók. GRE pontszámok 5 évig érvényes.
 2. TOEFL vagy IELTS szükséges valamennyi jelöltek, akik nem kapták meg a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol a hivatalos beszélt nyelv. TOEFL és IELTS pontszámok két évig érvényes.
 3. Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és küldött Graduate Felvételi közvetlenül a Educational Testing Service (ETS).
 4. A Columbia Engineering CEEB kód 2111 (nem 2162, amely tartozik a Graduate School of Arts and Science).

Kötelező Documemts

Ezek a pályázati anyagot célja, hogy segítse az egyének a személyes és tudományos információkat, amelyek maguk fogják használni, hogy értékeljék a jelöltséget a felvételi posztgraduális tanulmányok a Fu Alapítvány School of Engineering and Applied Science Columbia Egyetemen. A pályázók segítése a Graduate Felvételi irodai abban, hogy azonnali visszajelzést arról, hogy alkalmazás állapot, mivel nem nyújtotta másodlagos értesülés, amelyet nem kért, így a túlzott számú ajánlólevél, példányban kivonatok és értekezések, videokazetták és / vagy fényképek a kutatómunka, és a másodlagos iskola átiratát. Az alábbi információk jelzi, milyen elemek szükségesek a hiánytalan kérelem.

 1. Fokú jelentkezési lapot (online)
 2. Két ajánlólevél zárt borítékban postai úton, vagy közvetlenül az ajánló e-mailben a records@cvn.columbia.edu
 3. Hivatalos GRE általános vizsga eredményei
 • Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és közvetlenül a Educational Testing Service (ETS)
<li>A Columbia Engineering CEEB k&oacute;d 2111</li>

TOEFL vagy IELTS vizsgálati eredmények (ha van ilyen)

Az egyik p&eacute;ld&aacute;nyt hivatalos &aacute;tirat&aacute;t minden kor&aacute;bban r&eacute;szt vett fels&#337;fok&uacute; f&#337;iskol&aacute;kon / egyetemeken
Szem&eacute;lyes / Professional nyilatkozat - t&ouml;m&ouml;r (nem t&ouml;bb, mint k&eacute;t oldal) g&eacute;ppel nyilatkozatot felv&aacute;zolja a tudom&aacute;nyos &eacute;s szakmai c&eacute;lok
Folytat&aacute;s / &Ouml;n&eacute;letrajz
200 $ jelentkez&eacute;si d&iacute;j
Transzfer a csapat Forma (adott esetben)

Kérjük, vegye figyelembe: A diákok, hogy megkezdje tanulmányait a Columbia Egyetemen alatt nem iratkozott állapot CVN folytatnia kell azokat, akik minden tanfolyam révén CVN. Alkalmazása során a felvételi egy szak, a diákok kell benyújtania minden a pályázati anyagot közvetlenül a Columbia videohálózatában feldolgozásra. Alkalmazásokat, amelyek közvetlenül az Office of Graduate Student Services vagy online beküldött keresztül ApplyYourself Jelentkezési lap helyett CVN formái eredményez teljes elvesztésével minden hitel alapján hozott, nem iratkozott állapot CVN. Minden Columbia tanfolyamok, amelyet felhasználhat arra a hallgató program kell kitölteni keresztül CVN. Szintén fontos megjegyezni, hogy minden diák vesz kurzusok révén égisze CVN vehet on-campus tanfolyamok kizárólag az adminisztratív irányítása CVN a tanácsadó jóváhagyását.

Tandíj

Felhívjuk figyelmét, hogy minden tandíj és díjak amerikai dollárban és becsülik. Tandíj és a legtöbb díjat a törvényben meghatározott, és változhatnak belátása szerint a kurátorok.

 • CVN Credit Tandíj: 1782 $ per pont (Credit Hour)
 • CVN Audit Tandíj: 834 $ per pont (Credit Hour)
 • CVN díj: 395 $ per során
 • Transcript díj: 105 $ vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Graduate Felvételi Jelentkezési díj: $ 200 vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Minősítési Program Jelentkezési díj: 150 $ vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Késői nevezési díj: 100 $ vissza nem térítendő díj
 • CVN kifizetés díja: 75 USD-plus időarányos tandíj és minden vissza nem térítendő díj

Például: A három hitel természetesen lenne $ 5346 + átirat díj $ 105 (egyszeri) + CVN díj $ 395 = $ 5846

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019