Hivatalos Leírás

Master of Science in Logisztikai, Kereskedelmi és Haszongépjárművek Online

&nbsp

Óriási növekedés Logisztikai, Kereskedelmi és Szállítás (LTT) teszi ezt a szakmát nagyon jövedelmező. A karrier az LTT diplomások szinte végtelen. Növekvő LTT ágazat magában foglalja az áruk és emberek (logisztika) keresztül a leghatékonyabb és hatékony eszközöket (intermodális szállítás) elérése érdekében a gazdasági fejlődés (kereskedelem). Az új Master of Science in Logisztikai, Kereskedelmi és Szállítás (MS LTT) a célja, hogy felhatalmazza a szakemberek kielégíteni a logisztikai szállítási és ellátási lánc kapcsolódó pályára az Öböl-parti régiók, nemzeti és nemzetközi szinten.


A Master of Science in Logisztikai, Kereskedelmi és Szállítás (MS LTT) egy interdiszciplináris program, amely áll a 30 teljes óra hitel. Ez LTT program lehet kitölteni egy év és testreszabott, hogy megfeleljen szakmai előmenetelének igényeinek.Az MS LTT program magában foglalja a logisztika, ellátási lánc menedzsment, a globális kereskedelem és a gazdasági fejlődés, üzleti és egyéb tanfolyamok.

&nbsp

Ezek a kurzusok szállítják számos rugalmas formátumot, beleértve az on-line, személyesen, és a végrehajtó / hibrid formátum lehetővé teszi a szakemberek továbbra is a munkát, miközben folytatja a diplomát.


A University of Southern Mississippi mester 's diplomát Logisztikai, Kereskedelmi és Haszongépjárművek biztosít a hallgatók a szükséges eszközöket és kritikai megértésével az ellátási lánc menedzsment, közgazdaságtan, pénzügy, és a gyakorlatban a mai globális légi, tengeri és szárazföldi közlekedési rendszerek. Az alapvető kompetencia a program magában foglalja a tervezés és stratégia, üzemeltetést, rendszer elemzése és modellezése, a globális kereskedelem és a gazdasági fejlődést.A végzős az MS LTT program lesz a versenyelőny annak a ténynek köszönhető, hogy ez egy interdiszciplináris program, amely célja, hogy fejlessze vezetői a köz-és a magánszektor, és előkészíti a diplomások működni az egyre igényesebb globális gazdaságban.

&nbsp


Tanulási eredmények / Célok


• MS LTT a diákok képesek lesznek hatékonyan ellátni tervezési és stratégiák feladat.

• MS LTT diák lesz a kritikus készségek szükségesek a működés, az irányítás és a vezetés.

• MS LTT hallgatók képesek lesznek végrehajtani rendszerek elemzése és fejlesztése modellek.

• MS LTT diákok esszenciális képességek szállítási és kereskedelmi politika.

• MS LTT a diákok képesek lesznek integrálni alapvető kompetenciák megoldani valós problémákat a domain.Iparnak

Évente több mint 100 munkahely nyílások Mississippi, és több mint 2300 állás-öböl déli államok Logisztikai, Kereskedelmi és Transporation szerint a Gazdasági Modelings Specialist Inc jelentést. Továbbá, a felmérés azt mutatja, ipari érdekeltek elsöprő támogatását mester 's szintű programok, a 76,5%-a válaszadók előnyös mester ' s tanfolyamok logisztika és az ellátási lánc, a világos kedvenc a többi fok vagy tanúsítványokat. Válaszadók elsősorban a kurzus hangsúlyt az ellátási láncok tervezési stratégia, import / export szabályozás, üzemeltetést és a biztonság.

&nbsp

A felmérés azt is mutatja, iparági vezetők ajánlom a mester 's programok és a diákok, hogy összpontosítson az alábbi tendenciák a globális kereskedelemben:

&nbsp

  • innováció a konténerek mozgása, nemzetközi elosztó központok és multimodális közlekedési
  • áttérés hajó-autópálya hangsúly a kiegyensúlyozott vasúti, belvízi és közúti része multimodális műveletek; belül is az ipar, sokan vannak, akik kevés ismerete szerepének vízi szállítás
  • változó trendek a termelés - amennyiben lesz rakomány gyártanak 10, 20 vagy 50 éves, és hogyan fog ez értelemben Logisztika ilyen rakomány?
  • energiával kapcsolatos kérdések és az integráció az új technológiák bővítése kereskedelmi lehetőségek a kkv-k
  • egyre kell találni költséghatékonyabb módja szállításának növekvő mennyiségű áru, mind a hazai és külföldi
  • technológiák alkalmazásával a termékek szállítása a forrástól a cél

&nbsp

Az MS LTT elérhető interneten .

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019