Hivatalos Leírás

Sikertényező Logisztika

A logisztika egyik alapvető tényező a társaság. Ez csökkenti a költségeket, ami optimális eredmény rövidebb idő alatt, és javítja az ügyfelek elégedettségét.

Tedd a karrierjét egy virágzó iparág, amely dinamikusan növekszik, és sürgősen keres vezetők.

A négy félév biztosítunk intézményünkben a logisztikai és a gazdaság Hamm interdiszciplináris know-how területén a logisztika, az általános menedzsment és a szociális készségek.

Intenzív, egyedi, gyakorlati

Neves professzorok és oktatók, akik tartalom már bizonyított a gyakorlatban. Mi kis csoportokban, maximum 40 fő. Így lehet adni az egyes témákat a hallgatók. A személyes kapcsolat a tanár teremt intenzív tanulási környezet.

Elismert interdiszciplináris és nemzetközi

Ön a Job területen dolgozó logisztikai vagy szeretné bővíteni a profilt, mint egy kívülálló?

A mester hallgatók érkeznek különböző területeken és iparágakban. Így hozzájárulhat és új kilátások mindegyik saját tapasztalataikat.

Az oklevél "Master of Science" a rangos SRH Hochschule für Logistik és gazdasági Hamm nemzetközileg elismert: Juss új karrier lehetőségeket.

PERSPEKTÍVÁK

Alig más szakterület interdiszciplináris és igényes, mint a logisztika manapság. A spektrum a logisztikai feladatok folyamatosan nőtt az elmúlt években. A Logistician szüksége különböző eljárások és interfészek dominál - a beszerzési, hogy a termelés és az értékesítés a szolgáltatást. Ugyanakkor a vállalati szintű szakértelem van a kereslet, mert az ellátási lánc zavartalan működésének biztosítása -, sőt az egész világon.

Egyetemünk kiváló azonosítja ezeknek a követelményeknek a Master program logisztikai és milyen kevés figyelmet egy másik egyetemre, hogy a logisztika menedzser szakmai gyakorlatában fit: már nem csak a kiváló technikai és módszertani szakértelem, hanem a képesség, hogy elemezze bonyolult helyzeteket és megoldani kihívást jelentő feladatokat.

This course is On-line
Start Date
Duration
4 félév
Price
- évente.
Helyszínek szerint
Dátum szerint