Hivatalos Leírás

Master of Science in Civil Engineering

A Department of Civil Engineering and Engineering Mechanics kínál posztgraduális programok vezető fokú Master of Science (MS) Ez a program rugalmas és lehet, hogy koncentrációja a struktúrák, építőmérnöki, a megbízhatóság és a véletlenszerű folyamatok, talajmechanikai, áramlástani, hidrogeológia, kontinuum mechanika, végeselem módszerek, számítógépes mechanika, kísérleti mechanika, akusztika, rezgés és a dinamika, földrengés mérnöki, illetve ezek bármilyen kombinációja, mint például a folyadék-szerkezet kölcsönhatását. A Graduate Record vizsga (GRE) van szükség a felvételi a tanszék.

Civil Engineering:

Kiválasztásával technikai választani, a diákok összpontosítani egy a számos területen a koncentráció, vagy felkészülni a jövőbeni törekvések, mint például az építészet. Néhány tipikus koncentrációk:

 • Strukturális elemzés és tervezés: alkalmazások acél és beton épületek, hidak és egyéb szerkezetek
 • Geotechnika: talajmechanikai, mérnöki geológia és mélyépítés
 • Építőipari mérnöki és menedzsment: a tőke létesítmény tervezési és finanszírozási, stratégiai menedzsment, ügyvezető mérnöki és építési folyamatok, építőipar jog, építési technikák, ügyvezető civil infrastrukturális rendszerek, mérnöki és építőipari vállalkozói
 • Környezetvédelmi mérnöki és a vízkészletek: közlekedési vízbázisú anyagok, hidrológia, hordalék, hidrogeológia, és geokörnyezeti design tartási rendszerek

Műszaki Mechanika:

Programok a mérnöki mechanika kínálnak átfogó képzést elveinek alkalmazott matematika és a kontinuum mechanika és az ezen elvek alkalmazását a megoldás műszaki problémák. A hangsúly a alapelvek, amelyek lehetővé teszik a diákok közül választhatnak a sokféle műszaki területeken. A diákok is dolgozhatnak problémák, mint például tudományágak rendszerek elemzése, akusztika, és a stressz elemzés, és olyan szerteágazó területek, mint a közlekedés, a környezetvédelem, a strukturális, a nukleáris és repülőmérnök. Program területek a következők:

 • Continuum mechanika: szilárd és folyadék mechanika, elméletek rugalmas és rugalmatlan viselkedését, és kárt mechanika
 • Rezgés: nemlineáris és véletlenszerű vibráció; dinamikája folyamatos média, a struktúrák és merev testek, és a kombinált rendszerek, mint például a folyadék-szerkezet kölcsönhatás; aktív, passzív és hibrid rendszerek esetében struktúrák szeizmikus loading; dinamikus talaj-szerkezet interakció hatása a szeizmikus válasz struktúrák
 • Véletlen folyamatok és a megbízhatóság: problémák tervezési üzemzavar elleni alatti földrengés, a szél, és a hullám terheléseket; zaj, és turbulens áramlás; elemzését struktúrák véletlenszerű tulajdonságok
 • Folyadék mechanika: turbulens áramlás, kétfázisú áramlás, a folyadék-szerkezet kölcsönhatás, a folyadék-talaj kölcsönhatás, áramlási porózus média, számítási módszerek áramlás és transzport folyamatok, és az áramlás és a szállítás repedezett kőzet alatt mechanikai terhelés
 • Számítógépes mechanika: végeselemes és peremelem módszerek, szimbolikus számítások, és biomérnöki alkalmazások

Felvételi követelmények

Fokú részvételhez szükséges: Felvett hallgatók a program kell rendelkeznie egy egyetemi diplomát mérnöki vagy kapcsolódó területen egy akkreditált felsőoktatási intézmény. A pályázóknak kell egy erős egyetemi rekord, hogy versenyképesek legyenek a felvételi.

 • GPA szükséges: Minimum 3,0
 • GRE követelmények: Általános vizsgálati szükséges.

Egyéb felhasználási igényekkel: Két ajánlólevél, átiratok, újra, és a személyes-szakmai nyilatkozata szükséges. TOEFL pontszámok van szükség, hogy minden hallgató, aki megkapta a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol nem hivatalos és a beszélt nyelv. Minden alkalmazás követelményeinek a Graduate Application ki kell egészíteni, a kérelemben meghatározott.

Tanfolyamok

A diákok ki kell töltenie az összes alapvető tanfolyamok (lásd alább), és a kiválasztott választani (lásd alább), összesen 30 végzős pontok tudományos munka révén CVN egy egyetemi átlagosan 2,5 vagy annál jobb. Akár 6 óra hitel (pont) az elfogadható egyetemi szintű tudományos munka egy akkreditált felsőoktatási intézmény megszerezte előtt beiratkozott a Columbia átadható az elektív hitel, figyelemmel tanácsadója jóváhagyását.

Core tanfolyamok:

A mag tanfolyamok nyújt a hallgató egy szilárd alapot az alapjait a Civil Engineering. A törzsanyag hozzájárulhat 18 pontot (a diákok meg kell választani, hat alkalommal a tizenkét alább felsorolt) a diplomás hitel felé mértékben.

 • Cien E4021: rugalmas és képlékeny elemzése Structures (3 pont)
 • Cien E4111: Bizonytalanság és kockázati Infrastructure Systems (3 pont)
 • Cien E4129: Managing Engineering & Construction folyamatok (3 pont)
 • Cien E4332: végeselemes analízis I (3 pont)
 • Cien E4132: Megelőzés és állásfoglalás Építőipari Viták (3 pont)
 • Cien E4242: Geotechnikai Földrengés Mérnöki (3 pont)
 • Cien E6246: Advanced Soil Mechanics (3 pont)
 • ENME E4215: Theory of Vibrations (3 pont)
 • ENME E4114: Mechanics of Fracture & Fáradtság (3 pont)
 • ENME E4202: Advanced Mechanics (3 pont)
 • ENME E4113: Részletes Mechanics Szilárd anyagok (3 pont)
 • Meče E6313: Advanced Heat Transfer (3 pont)

Választható kurzusok:

A tanuló ki kell választania a négy választható kurzusok az alábbi lista összesen 12 pontot a diplomás hitel. A diákok kiválaszthatják tanfolyamok nem szerepel a jóváhagyásával a program tanácsadója. Ezek a tanfolyamok lehetővé teszi a hallgató, hogy vegye tárgyak a legkülönbözőbb területeken, hogy kiegészítse a központi program. Ezek választani lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg az elméletek és koncepciók a területeken az ipari mérnöki és operációkutatás, alkalmazott matematika, és a menedzsment.

 • APMA E4001: Principles of Applied Mathematics (3 pont)
 • APMA E4101: Bevezetés a nemlineáris dinamikai rendszerek (3 pont)
 • APMA E4200: parciális differenciálegyenletek (3 pont)
 • CIEE E4252: Environmental Engineering (3 pont)
 • IEME E4310: Technológia és stratégiai kérdésekben a feldolgozóipari vállalatok (3 pont)
 • IEOR E4000: Production Management (3 pont)
 • IEOR E4003: Ipargazdasági (3 pont)
 • IEOR E4004: Bemutató Operations Research: determinisztikus modellek (3 pont)
 • IEOR E4007: Optimization: modellek és módszerek (3 pont)
 • IEOR E4106: Bemutató Operations Research: a sztochasztikus modellek (3 pont)
 • IEOR E4210: Supply Chain Management (3 pont)
 • IEOR E4405: Termelés ütemezése (3 pont)
 • IEOR E4412: Minőség-ellenőrzés és menedzsment (3 pont)
 • IEOR E4418: Logisztikai és Közlekedési Management (3 pont)
 • IEOR E4998: Ügyvezető Technológiai Innovációs (3 pont)
 • Meče E4314: Energia Dynamics Zöld épületek (3 pont)

Scholastic átlagosan szükséges érettségi: 2,5 határidő: All fokú követelményeknek kell kitölteni számított 5 éven belül a kezdete az első tanfolyam jóváírásra felé mértékben. Ez magában foglalja a kurzusok hozott a non-szak.

Jelentkezési díj

 1. A kezelési költség 200 dollár szükséges első alkalommal kérelmét, hogy egy diplomás szak.
 2. A Graduate Student Services Office csak akkor feldolgozza, amelyek együtt benyújtott kérelmet díjat. Az eljárási díj nem visszatéríthető. Kérjük, hogy a csekket a: Columbia videohálózatában.
 3. A pályázatokat több mint egy szak nem lehet feldolgozni egyszerre.

Jelentkezési határidő

Kérjük, vegye figyelembe: Pályázatát elfogadták a gördülő alapon. Amint a kitöltött jelentkezési érkezett ez lesz feldolgozni és mivel a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra. A pályázatokat fogják tekinteni a következő közelgő félév felvételi ciklus. Például beérkezett kérelem februárban fogja értékelni a közelgő nyári félévben. Csak kitöltött pályázatokat benyújtani a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra.

Transcripts

 1. Hivatalos átiratát minden főiskola / egyetem már részt vett, vagy jelenleg részt kell benyújtani a kérelmet. Átiratát kell lennie az eredeti, lezárt borítékban.
 2. Közreműködők melyek úgy átviteli kredit bármely más átirat nem érvényesek; hivatalos átirat az iskolában, ahol a hitelek is szerzett be kell nyújtani.
 3. Diákok, akik korábban vagy jelenleg beiratkozott a Columbia University kérnie kell, hogy másolatot a átiratát kell küldeni CVN a Columbia Videó Network, 500 W 120. St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. A Graduate Student Services Hivatal kéri, hogy átiratát kell benyújtani a kérelmet. Ha előre késedelmes benyújtása hivatalos átiratát, kérjük csatolni egy nem hivatalos sor, hogy a kérelmet. A fájl felülvizsgálhatja az osztály egy komplett hivatalos dokumentumok; de akkor kötelesek benyújtani hivatalos átiratát, mielőtt hivatalosan is elismerte, hogy egy diplomás szak.
 5. Minden anyag alátámasztására benyújtott kérelmet, hogy a hivatalos vagy nem hivatalos, tulajdonává válik a Columbia Egyetem és nem küldjük vissza, hogy a kérelmező vagy továbbított más iskolába vagy ügynökségek. Mivel a dokumentumok nem küldjük vissza, azt javaslom, hogy tartsa másolatát minden olyan dokumentumot, amelyre szüksége lehet az Ön személyes feljegyzések.

Kötelező felvételi pontszámok

 1. Graduate Record vizsga (GRE) az általános vizsgálati eredményre van szükség az összes MS pályázók. GRE pontszámok 5 évig érvényes.
 2. TOEFL vagy IELTS szükséges valamennyi jelöltek, akik nem kapták meg a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol a hivatalos beszélt nyelv. TOEFL és IELTS pontszámok két évig érvényes.
 3. Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és küldött Graduate Felvételi közvetlenül a Educational Testing Service (ETS).
 4. A Columbia Engineering CEEB kód 2111 (nem 2162, amely tartozik a Graduate School of Arts and Science).

Kötelező Documemts

Ezek a pályázati anyagot célja, hogy segítse az egyének a személyes és tudományos információkat, amelyek maguk fogják használni, hogy értékeljék a jelöltséget a felvételi posztgraduális tanulmányok a Fu Alapítvány School of Engineering and Applied Science Columbia Egyetemen. A pályázók segítése a Graduate Felvételi irodai abban, hogy azonnali visszajelzést arról, hogy alkalmazás állapot, mivel nem nyújtotta másodlagos értesülés, amelyet nem kért, így a túlzott számú ajánlólevél, példányban kivonatok és értekezések, videokazetták és / vagy fényképek a kutatómunka, és a másodlagos iskola átiratát. Az alábbi információk jelzi, milyen elemek szükségesek a hiánytalan kérelem.

 1. Fokú jelentkezési lapot (online)
 2. Két ajánlólevél zárt borítékban postai úton, vagy közvetlenül az ajánló e-mailben a records@cvn.columbia.edu
 3. Hivatalos GRE általános vizsga eredményei
 • Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és közvetlenül a Educational Testing Service (ETS)
<li>A Columbia Engineering CEEB k&oacute;d 2111</li>

TOEFL vagy IELTS vizsgálati eredmények (ha van ilyen)

Az egyik p&eacute;ld&aacute;nyt hivatalos &aacute;tirat&aacute;t minden kor&aacute;bban r&eacute;szt vett fels&#337;fok&uacute; f&#337;iskol&aacute;kon / egyetemeken
Szem&eacute;lyes / Professional nyilatkozat - t&ouml;m&ouml;r (nem t&ouml;bb, mint k&eacute;t oldal) g&eacute;ppel nyilatkozatot felv&aacute;zolja a tudom&aacute;nyos &eacute;s szakmai c&eacute;lok
Folytat&aacute;s / &Ouml;n&eacute;letrajz
200 $ jelentkez&eacute;si d&iacute;j
Transzfer a csapat Forma (adott esetben)

Kérjük, vegye figyelembe: A diákok, hogy megkezdje tanulmányait a Columbia Egyetemen alatt nem iratkozott állapot CVN folytatnia kell azokat, akik minden tanfolyam révén CVN. Alkalmazása során a felvételi egy szak, a diákok kell benyújtania minden a pályázati anyagot közvetlenül a Columbia videohálózatában feldolgozásra. Alkalmazásokat, amelyek közvetlenül az Office of Graduate Student Services vagy online beküldött keresztül ApplyYourself Jelentkezési lap helyett CVN formái eredményez teljes elvesztésével minden hitel alapján hozott, nem iratkozott állapot CVN. Minden Columbia tanfolyamok, amelyet felhasználhat arra a hallgató program kell kitölteni keresztül CVN. Szintén fontos megjegyezni, hogy minden diák vesz kurzusok révén égisze CVN vehet on-campus tanfolyamok kizárólag az adminisztratív irányítása CVN a tanácsadó jóváhagyását.

Tandíj

Felhívjuk figyelmét, hogy minden tandíj és díjak amerikai dollárban és becsülik. Tandíj és a legtöbb díjat a törvényben meghatározott, és változhatnak belátása szerint a kurátorok.

 • CVN Credit Tandíj: 1782 $ per pont (Credit Hour)
 • CVN Audit Tandíj: 834 $ per pont (Credit Hour)
 • CVN díj: 395 $ per során
 • Transcript díj: 105 $ vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Graduate Felvételi Jelentkezési díj: $ 200 vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Minősítési Program Jelentkezési díj: 150 $ vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Késői nevezési díj: 100 $ vissza nem térítendő díj
 • CVN kifizetés díja: 75 USD-plus időarányos tandíj és minden vissza nem térítendő díj

Például: A három hitel természetesen lenne $ 5346 + átirat díj $ 105 (egyszeri) + CVN díj $ 395 = $ 5846

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019