Hivatalos Leírás

IWU a Master of Science in Management mértékben készíti fel a következő kihívás a karrierje fejlesztése révén a vezetés, a kommunikáció és szervezési készségek meg kell különböztetni magad. A mester a Science a súlyos Management mértékben, hogy annak a bizonyítéka, hogy megvan a tehetség és a kezdeményezés, hogy drámai változásokat az életedben. A legfontosabb, a diploma IWU is bizonyítja, hogy elkötelezett az élet a társadalmi-alapú élet, ami egy a sok különleges előnyei a program.

Kiválasztása IWU a Master of Science in Management program megmutatja, hisz siker az üzleti életben attól függ, hogy mások szolgálatának első, míg hangsúlyozva etika, a vezetés, és a 21. századi készségek. Alapján Szolgája-vezetői filozófia, a mi MSM mértékben tanítja, hogy fontos részét képezi a vezetés minősége, hogy hasznos és leleményes, és csak az etikai használatát a hatalom és a vezetés ösztönzi az együttműködés, a bizalom, előrelátás, és hallgatni. A Master of Science in Management program megadja az oktatási szükséges excel a mai rohanó, rendkívül versenyképes, globális üzleti környezetben, és ez biztosítja a hitelesítő be kell követni gyorsított karrier vezető vagy a végrehajtó.

A IWU, hogy csatlakozzon egy hallgatói szervezet, amely mer gondolkodni a karrier kell több, mint időmérő időt, meg kell egy spirituális jelentését. A IWU, a Master of Science in Management mértékben a diákok úgy kell őket "a változás", és mernek élni céllal és hitben, hogy azok javítsák az őket körülvevő világot.

&nbsp

A Fókuszban Vezetés és Szolgáltató


IWU a Master of Science in Management program egy 36 órás hitel posztgraduális program célja, hogy megtanítsa a viselkedési és a szervezeti szempontból vezetői döntések és stratégiák. A hangsúly kevésbé a csúcsszintű és az emberek képességeit. Tökéletes a végrehajtó keres, hogy érintse meg az új karrier lehetőségeket, illetve a szakemberek kilép a jelenlegi területen, és keresi a több üzleti életben, a Master of Science in Management mértékben bemutatja, hogyan változik az élet az a cég, mind az Ön és munkatársai.

Program áttekintése

&nbsp

Ön eléréséhez a teljes potenciális vezető? Ön tisztelt vezető a szakmában? Erőt ad a karrier és újra az Ön személyes céljait az élet a társadalmi-alapú élet, amikor keresnek az MSM mértékben online. IWU a Masters of Science a súlyos Management egy 36 órás szak, amelynek célja az üzleti szakemberek keres felsőfokú a hangsúlyt a menedzsment, a kommunikáció és a szervezeti elmélet, nem pedig a több mennyiségi hangsúly az MBA.

Tökéletes a menedzser az aktív karrierjét, a IWU MSM mértékben online program azt tanítja, 21. századi üzleti készségek, beleértve a fejlett marketing, közgazdaságtan, és a szervezeti stratégia. De a program veszi a további lépést tartalmazó spirituális világkép a tantervbe. A IWU az MSM mértékben online megtanulod, hogyan támogatja és motiválja másokat keresztül gyakorlata Szolgája-Leadership, vezető filozófia alapja a keresztény hagyomány, hogy újradefiniálja a vezető, mint aki igényeit szolgálja mások javát a szervezet egészének nem előmozdítása az egyén.

Becoming a változás


Emberek, akik úgy IWU MSM mértékben online program megérteni, hogy egy teljes és jutalmazza az élet kell előtérbe helyezni értékalapú él. Találsz ebből a szempontból minden egy IWU a tanfolyamok. Megtanulod az üzleti vezetők, akik megkülönböztetik magukat nem csak a karrierjük, hanem az élő életet, ahol a "a változás. "Az MSM mértékben online kar kihívások, hogy változtassa meg a világot, annál jobb, az életet az önreflexió, és megértjük, hogy integritás az út a kiválóság.

Tanulj a többiek


Amikor beiratkozik a IWU az MSM mértékben online program csatlakozik a kohorsz csoportot felnőtt tanulók szembe ugyanezzel a kihívással össze oktatás a családi és szakmai kötelezettségeiket. Szorosan együttműködve a többiek, ha részévé válik a tanulási közösség beépített támogatási rendszer. Ön tapasztalataikból, és hozzon létre kapcsolatokat, amelyek sokáig a diploma megszerzése után.

2 további kurzus Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
18 hónapok
Nappali
Price
17,600 USD
Ár Egyesült Államok diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date