Hivatalos Leírás

Legyen szó akár építeni a meglévő karrierjét, vagy kezdődik egy izgalmas és új, magas szintű szakmai, megszerezte a Master of Science in Management mértékben online Kaplan Egyetem tudjuk ajánlani a tudást és készségeket, hogy sikerül.

Programunk tanít a leghatékonyabb irányítási és szervezeti stratégiák, koncepciók, hogy a különbség a globális piacon.

Kapni fog szigorú képzésben, beleértve a feladatok, jelentések, prezentációk, és a csoportos projekteket mindenkinek célja, hogy segítsen fejleszteni a hozzáértés és Proficiencies meg kell találniuk a megoldásokat a valós üzleti helyzetek.

A Master of Science in Management mértékben készít fel számos magas szintű vezetői és vezetői pozíciókat szinte minden területén törekszik.

Ellentétben a Kaplan Egyetem MBA program, szakirányú területek épülnek be a Master of Science in Management alapvető követelményeknek. Válasszon egészségügyi menedzsment, változás vezetés, az ellátási lánc menedzsment és a logisztika, vagy a projekt menedzsment.

Egészségügyi Menedzsment szakirány: orvosi és egészségügyi szolgáltatások vezetők a klinikai speciális vagy képzési egészségügyi adminisztráció a kereslet. Diplomások is folytatni pozíciók orvosok irodák, orvosi és sebészeti kórházak, otthoni egészségügyi ellátás, járóbeteg-központok, és így tovább.

Change Leadership Szakterület: Ahogy a vállalatok és szervezetek nő, csökkentse, vagy helyezze át, vezetők szükség élen változás erőfeszítéseket. Diplomások is folytatni pozíciók számos területen, beleértve az emberi erőforrások, szervezeti pszichológia, és így tovább.

Supply Chain Management és Logisztikai szakirány: Javítani kell a termelékenységet az iparágban megoldásával logisztikai és szállítási problémák, és jobb versenyezni a globális gazdaságban. Diplomások is folytatja széles körű vállalati karrier lehetőségek állami és a magánszektor az egész világon.

Projektmenedzsment Szakterület: Mivel a szolgáltató gazdaság továbbra is virágzik a vállalatok összpontosít, egyre inkább a projekt-alapú munka. Hallgatókat a tapasztalataikra alapozva, hogy növelje az alsó sorban keresztül hatékony projektmenedzsment értékes eszköz.

Ki kell ezt a programot?

Ez a diploma a hallgatók, akik már szerzett főiskolai diplomát egy regionális vagy országos szinten akkreditált főiskola * és szeretne keresni felsőfokú további üzleti karrierjét.


1 további kurzus Kaplan University, School of Business »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019