Hivatalos Leírás

Master of Science in Mechanical Engineering

A gépgyártás sokszínű alá, hogy abból a szélessége a szükségességét, a tervezés és gyártás mindent a kis egyedi alkatrészek és berendezések (pl mikroméretű érzékelők és tintasugaras nyomtató fúvókák), hogy a nagy rendszerek (pl űrhajó és szerszámgépek). Feladata a gépészmérnöki, hogy egy terméket egy ötlet, hogy a piacon. Annak érdekében, hogy ezt, széleskörű ismeretek szükségesek. A gépészmérnök kell sajátítania különleges képességek és ismeretek. Ő / ő meg kell értenie az erők és a termikus környezet, hogy egy termék, annak alkatrészei vagy alrendszerei találkozás; fejlesztéshez a funkcionalitás, az esztétika, és a képessége, hogy ellenálljon az erők és a termikus környezet lesznek kitéve; és hogy meghatározzák a legjobb módja annak, hogy azok előállításához és biztosítani fogják hiba nélkül működnek. Talán az egyetlen képesség, hogy a gépészmérnöki kizárólagos területe az a képesség, hogy elemezze és design tárgyak és rendszerek mozgás.

A Gépészmérnöki Tanszék Columbia 1897-ben alakult. Ez élvezték a hazai és nemzetközi hírnevét sokat a történelem. 1950 és 1980 között, professzorok Dudley D. Fuller, Harold G. Elrod, és Vittorio Castelli volt a legelső vezetők a területen a kenési elmélet és a gyakorlat. Az 1960-as, Professor Ferdinand Freudenstein (más néven a "Father of Modern Kinematics"), forradalmasította a gépészeti tervezés által bevezet a számítógép korában a kinematikai szintézis és a design mechanizmus. Az utóbbi időben, a tanszék már ismert a kutatási hozzájárulást a következő területeken szabályozás elmélet, gyártás, thermofluids, és a biomechanika. Kar tagjai adtak vitaindító előadást hazai és nemzetközi konferenciákon és kapott legjobb papír díjat és a szakmai-társadalmi díjat. Minden oktatók aktív kutatási sok szolgáló szerkesztők és társult szerkesztők szakmai folyóiratok és a vezetők szakmai társaságok.

Felvételi követelmények

Fokú részvételhez szükséges: Felvett hallgatók a program kell rendelkeznie egy főiskolai gépészmérnöki diplomát, vagy más területen (jóváhagyásától függően a Gépészmérnöki Program) egy akkreditált felsőoktatási intézmény. A pályázóknak kell egy erős egyetemi rekord, hogy versenyképesek legyenek a felvételi.

 • GPA szükséges: Minimum 3,0
 • GRE követelmények: Általános vizsgálati szükséges

Egyéb felhasználási igényekkel: Két ajánlólevél, átiratok, újra, és a személyes-szakmai nyilatkozata szükséges. TOEFL pontszámok van szükség, hogy minden hallgató, aki megkapta a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol nem hivatalos és a beszélt nyelv. Minden alkalmazás követelményeinek a Graduate Application ki kell egészíteni, a kérelemben meghatározott.

Tanfolyamok

A program, ami a Master of Science gépészmérnöki diplomát befejezését követeli legalább 30 pontot jóváhagyott természetesen a munka révén CVN álló nem kevesebb, mint tíz tanfolyamok. A minimális fokozatú pont átlagosan 2,5 szükséges érettségi. Minden fokú követelményeknek kell kitölteni számított 5 éven belül a kezdete az első tanfolyam jóváírásra felé mértékben. Ez magában foglalja a kurzusok hozott a non-szak.

A hallgató tanulmányi program kidolgozása, egyeztetve a programot tanácsadója, hogy tükrözze a tanuló sajátos érdekeit. Jellemző választás is olyan témákban, mint a mechanika a szilárd anyagok és folyadékok, termodinamika, hővezetés, gépgyártástechnológia, robotika, kinematikai, dinamikai és rezgések, ellenőrzések, és az energiatermelés. Mindazonáltal a következő irányelveket kell betartani:

 1. A sorrend a tanfolyamok kiválasztott nem lehet véletlen, hanem inkább azt mutatják, világosan kivehető specialitás.
 2. Minden kurzus kell lennie a posztgraduális szinten, azaz, számozott 4000 vagy újabb, minimum (6 pont) 6000 vagy annál magasabb szinten (előadás) kurzusok szerepelnek.
 3. Minden programnak tartalmaznia kell legalább egy kurzus a matematika (APMA vagy matematika jelölők), statisztika (SIEO vagy STAT azonosító) vagy az azzal egyenértékű, tetőfedő anyag, mint amit a hallgató korábban tett. Akkor meg kell jelennie a kora sorrendet, hogy szolgáljon alapul a technikai munka során. Ilyen kurzusokat CVN vannak APMA E4001: Principles of Applied Mathematics, APMA E4200: parciális differenciálegyenletek I, APMA E4204: Funkciók a komplex változó, és SIEO W4150: Bevezetés a valószínűség és a statisztika.
 4. Out-of-osztály tanulmányi javasolt, de legalább öt tanfolyamot kell a gépgyártásban. Csak tanfolyamok egy kijelölése Meče, IEME, EEME, vagy MEBM tartják gépészeti tanfolyamok. Sok kurzusokat CVN jól illeszkednek ebbe a programba. Kérjük, konzultáljon a program tanácsadója először.

Jelentkezési díj

 1. A kezelési költség 200 dollár szükséges első alkalommal kérelmét, hogy egy diplomás szak.
 2. A Graduate Student Services Office csak akkor feldolgozza, amelyek együtt benyújtott kérelmet díjat. Az eljárási díj nem visszatéríthető. Kérjük, hogy a csekket a: Columbia videohálózatában.
 3. A pályázatokat több mint egy szak nem lehet feldolgozni egyszerre.

Jelentkezési határidő

Kérjük, vegye figyelembe: Pályázatát elfogadták a gördülő alapon. Amint a kitöltött jelentkezési érkezett ez lesz feldolgozni és mivel a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra. A pályázatokat fogják tekinteni a következő közelgő félév felvételi ciklus. Például beérkezett kérelem februárban fogja értékelni a közelgő nyári félévben. Csak kitöltött pályázatokat benyújtani a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra.

Transcripts

 1. Hivatalos átiratát minden főiskola / egyetem már részt vett, vagy jelenleg részt kell benyújtani a kérelmet. Átiratát kell lennie az eredeti, lezárt borítékban.
 2. Közreműködők melyek úgy átviteli kredit bármely más átirat nem érvényesek; hivatalos átirat az iskolában, ahol a hitelek is szerzett be kell nyújtani.
 3. Diákok, akik korábban vagy jelenleg beiratkozott a Columbia University kérnie kell, hogy másolatot a átiratát kell küldeni CVN a Columbia Videó Network, 500 W 120. St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. A Graduate Student Services Hivatal kéri, hogy átiratát kell benyújtani a kérelmet. Ha előre késedelmes benyújtása hivatalos átiratát, kérjük csatolni egy nem hivatalos sor, hogy a kérelmet. A fájl felülvizsgálhatja az osztály egy komplett hivatalos dokumentumok; de akkor kötelesek benyújtani hivatalos átiratát, mielőtt hivatalosan is elismerte, hogy egy diplomás szak.
 5. Minden anyag alátámasztására benyújtott kérelmet, hogy a hivatalos vagy nem hivatalos, tulajdonává válik a Columbia Egyetem és nem küldjük vissza, hogy a kérelmező vagy továbbított más iskolába vagy ügynökségek. Mivel a dokumentumok nem küldjük vissza, azt javaslom, hogy tartsa másolatát minden olyan dokumentumot, amelyre szüksége lehet az Ön személyes feljegyzések.

Kötelező felvételi pontszámok

 1. Graduate Record vizsga (GRE) az általános vizsgálati eredményre van szükség az összes MS pályázók. GRE pontszámok 5 évig érvényes.
 2. TOEFL vagy IELTS szükséges valamennyi jelöltek, akik nem kapták meg a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol a hivatalos beszélt nyelv. TOEFL és IELTS pontszámok két évig érvényes.
 3. Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és küldött Graduate Felvételi közvetlenül a Educational Testing Service (ETS).
 4. A Columbia Engineering CEEB kód 2111 (nem 2162, amely tartozik a Graduate School of Arts and Science).

Kötelező Documemts

Ezek a pályázati anyagot célja, hogy segítse az egyének a személyes és tudományos információkat, amelyek maguk fogják használni, hogy értékeljék a jelöltséget a felvételi posztgraduális tanulmányok a Fu Alapítvány School of Engineering and Applied Science Columbia Egyetemen. A pályázók segítése a Graduate Felvételi irodai abban, hogy azonnali visszajelzést arról, hogy alkalmazás állapot, mivel nem nyújtotta másodlagos értesülés, amelyet nem kért, így a túlzott számú ajánlólevél, példányban kivonatok és értekezések, videokazetták és / vagy fényképek a kutatómunka, és a másodlagos iskola átiratát. Az alábbi információk jelzi, milyen elemek szükségesek a hiánytalan kérelem.

 1. Fokú jelentkezési lapot (online)
 2. Két ajánlólevél zárt borítékban postai úton, vagy közvetlenül az ajánló e-mailben a records@cvn.columbia.edu
 3. Hivatalos GRE általános vizsga eredményei
 • Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és közvetlenül a Educational Testing Service (ETS)
<li>A Columbia Engineering CEEB k&oacute;d 2111</li>

TOEFL vagy IELTS vizsgálati eredmények (ha van ilyen)

Az egyik p&eacute;ld&aacute;nyt hivatalos &aacute;tirat&aacute;t minden kor&aacute;bban r&eacute;szt vett fels&#337;fok&uacute; f&#337;iskol&aacute;kon / egyetemeken
Szem&eacute;lyes / Professional nyilatkozat - t&ouml;m&ouml;r (nem t&ouml;bb, mint k&eacute;t oldal) g&eacute;ppel nyilatkozatot felv&aacute;zolja a tudom&aacute;nyos &eacute;s szakmai c&eacute;lok
Folytat&aacute;s / &Ouml;n&eacute;letrajz
200 $ jelentkez&eacute;si d&iacute;j
Transzfer a csapat Forma (adott esetben)

Kérjük, vegye figyelembe: A diákok, hogy megkezdje tanulmányait a Columbia Egyetemen alatt nem iratkozott állapot CVN folytatnia kell azokat, akik minden tanfolyam révén CVN. Alkalmazása során a felvételi egy szak, a diákok kell benyújtania minden a pályázati anyagot közvetlenül a Columbia videohálózatában feldolgozásra. Alkalmazásokat, amelyek közvetlenül az Office of Graduate Student Services vagy online beküldött keresztül ApplyYourself Jelentkezési lap helyett CVN formái eredményez teljes elvesztésével minden hitel alapján hozott, nem iratkozott állapot CVN. Minden Columbia tanfolyamok, amelyet felhasználhat arra a hallgató program kell kitölteni keresztül CVN. Szintén fontos megjegyezni, hogy minden diák vesz kurzusok révén égisze CVN vehet on-campus tanfolyamok kizárólag az adminisztratív irányítása CVN a tanácsadó jóváhagyását.

Tandíj

Felhívjuk figyelmét, hogy minden tandíj és díjak amerikai dollárban és becsülik. Tandíj és a legtöbb díjat a törvényben meghatározott, és változhatnak belátása szerint a kurátorok.

 • CVN Credit Tandíj: 1782 $ per pont (Credit Hour)
 • CVN Audit Tandíj: 834 $ per pont (Credit Hour)
 • CVN díj: 395 $ per során
 • Transcript díj: 105 $ vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Graduate Felvételi Jelentkezési díj: $ 200 vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Minősítési Program Jelentkezési díj: 150 $ vissza nem térítendő egyszeri díj
 • Késői nevezési díj: 100 $ vissza nem térítendő díj
 • CVN kifizetés díja: 75 USD-plus időarányos tandíj és minden vissza nem térítendő díj

Például: A három hitel természetesen lenne $ 5346 + átirat díj $ 105 (egyszeri) + CVN díj $ 395 = $ 5846

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019