Read the Official Description

6 nyelvóra, 6 óra hitel minden, és két éven belül, akkor a mesterképzésre. Miasszonyunk-tó egyetem kínál az új Master of Science in Management Non-Profit fokos. A legjobb dolog az, hogy ajánlják fel teljesen online!

Megismerik a non-profit ágazat, míg a tanulás, hogyan kell kezelni és vezetni a non-profit szervezet és az üzleti érzéket. Tanfolyamok tanítják a diákok, hogyan kell kezelni a pénzügyi, marketing, emberi erőforrás, jogi, vezetési és irányítási feladatok megvalósítása érdekében, és sikerül.

Természetesen Részletek


NPMT 8600 - Vezető és ügyvezető Non-profit

Ez a tanfolyam kiterjed az egyedülálló környezet, hogy a vezetők és menedzserek a non-profit találkozás. Témák közé tartozik: megegyezés a vezetési stílus, ami önkéntesek, alkalmazottak motivációját és elégedettségét, a termelékenység és a teljesítmény-menedzsment.


NPMT 8605 - Marketing Non-profit

Ez a kurzus kiterjed a különböző funkciók a marketing. Fel fogja tenni a módszereket, hogy hatékonyan kezelje, és végrehajtja a marketing költségvetés és stratégia.

Előfeltételek: NPMT 8600


NPMT 8610 - Pénzügyi és Számviteli for Non-profit

Hangsúlyozza a készségek fejlesztését szükséges szilárd pénzügyi döntéshozatali belül egy non-profit. Tartalmazza a pénzügyi arány elemzés, tőke költségvetés, kockázat és a megtérülés elemzés és a pénzügyi előrejelzés.

Előfeltételek: NPMT 8600 és 8605


NPMT 8615 - műveletek és közigazgatása Non-profit

Ez a tanfolyam címét, hogyan lehet hatékonyan integrálni a számos funkcionális területeket / tevékenységének egy non-profit, mint az emberi erőforrás, pénzügy, üzemeltetés, marketing stb

Előfeltételek: NPMT 8600, 8605, és 8610


NPMT 8620 - A Jogi táj Non-profit

Jogi és etikai vizsgálatot üzleti kapcsolatban áll a középpontjában a non-profit szektor. Pontosabban, az igazságügyi rendszer, perköltség ellenfél az alternatív vitarendezési technikák, és az aktuális kérdésekről, a szövetségi és állami szinten olyan területeken, mint szerződések, kártérítési, termékfelelősség, megtévesztő kereskedelmi, ingatlan, üzleti vállalkozások, az elektronikus kereskedelem, a foglalkoztatás és a nemzetközi jog. Fókuszban az etikai dilemmákat a mai üzleti környezetben.

Előfeltételek: NPMT 8600, 8605, 8610, és 8615


NPMT 8625 - stratégiai menedzsment számára Non-profit

Egy integratív kidolgozásában elért természetesen kell venni a végső harmadában. Vizsgálja szerepét a felső vezetés létrehozni egy jövőképet a vállalati és integráló források elérése versenyelőny küldetését. Fókuszál a teljes vállalati célkitűzések társadalmi értékek és a globális gazdaság.


This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019