Hivatalos Leírás

A Master of Science (MS) Pszichológia

A Master of Science (MS) Pszichológia egy 36- órás hitel, 100% -os online posztgraduális program, amely célja, hogy kell kitölteni a két év beiratkozott tanulmány. Az online mesterek pszichológia program biztosítja a szakmai kompetencia pszichológia, míg a fejlődő integratív megértése az emberi személy alkalmazás szolgáltatás nyújtásának. Ez az online mester pszichológia program célja, hogy mutat a fejlett szakmai készségek, mint a kommunikáció, az interperszonális, vezetői készségek, a költségvetés, a programok értékelése és a kulturális tudatosság annak érdekében, hogy a növekedés a transzformációs vezető a szolgáltatás-szállítás beállítását.

Keresztül DMU egyedi tantervet, akkor lesz egy transzformációs vezetője, erősíti a katolikus-keresztény tanítások az emberi méltóság és tájékoztatta alapítványok modern pszichológia. Motorvonat specializálódott a pszichológia tananyag, hogy a gyökerek minden természetesen a katolikus-keresztény felfogás az emberi személy. Hogyan fogja ezt az online mesterek pszichológia program hatása a karriered, vagy hivatás? Ha megértjük az egész ember, és nem csak a viselkedés, akkor kész a: - Segítsen az embereknek, hogy virágzik a személyes elhivatottság és a mindennapi életben.

  • Építsen kapcsolatot az ügyfelekkel, kezelése esetekben és megkönnyíti csoportok.
  • Hatékonyan fellépni olyan helyzetekben, amikor deeszkalációja, tárgyalás, és válságkezelés van szükség.
  • Vizsgálja alapos elméleti és kutatási kapcsolódó diagnózisában és kezelésében közös pszichológiai problémák.
  • Felismeri a integritásának és méltóságának minden ember találkozik.
  • Recruit és vezetni egy önkéntes csapat.
  • Integrálja a kutatás és a program értékelése alapján javíthatja a gyakorlat és a szállítási szolgáltatásokat.

Fokozat követelményei

36 óra hitel, ahogy az a tananyag, és a minimális kumulatív GPA 3.0.

Hossz

5 Feltételek évente / kb 2 év. Kezdési időpontok januárban, májusban és augusztusban. Teljes munkaidőben és a részmunkaidőben beiratkozási elérhető.

Formátum

Teljes mértékben online tanfolyam

engedélyeztetést Jogosultság

Ez a program nem vezet az engedélyeztetést.

Program Filozófia, célok és célkitűzések

Az egyetem azonosított kilenc magot program eredményeit megtestesítő kompetenciákkal, amelyek az alapja a MS Pszichológia Program tananyag.

1.. Elemzése a legfontosabb fogalmak, elméletek és módszerek a pszichológiában. 2.. Dolgozzon ki egy alapos megértése a katolikus / keresztény elképzelés a személy. 3.. Szintetizálni katolikus / keresztény elképzelés kortárs pszichológiai elméletek, kutatási, és a beavatkozások. 4.. Szintetizálni megállapításai kutatás fejlesztésére vonatkozó beavatkozásokat és a közvetlen szolgáltatásokat a különböző munkahelyi környezetben. 5.. Értékeld a hatása sokféleség tényezők az adminisztrációs csapatok és a szolgáltatások nyújtása a különböző populációkban. 6.. Értékelje az etikai, jogi és adminisztratív döntések és gyakorlatok kialakítása és a szolgáltatások nyújtása. 7.. Értékelje kritikusan saját torzítást, feltételezések, attitűdök, stb, és ezek hatása a döntéshozatal, tervezés, interperszonális kommunikáció, és a csapatmunka. 8.. Mutatnak a hatékony kommunikáció és egyéb interperszonális készségek, szükséges ügyfélkapcsolatok és a munkahelyi vezetés. 9.. Értékelje a hozzáállás, tapasztalataikra alapozva, és stratégiákat, hogy egy átalakítási vezető a szolgáltatás-szállítás beállítását.

Tanterv

DMU egyedülálló modell - amelynek gyökerei minden természetesen a katolikus megértése az emberi személy - az alkotó diákok, hogy megfeleljen az egyre növekvő kereslet a mai kultúrában a szakemberek, akik felismerik a méltóságát és egyediségét minden férfi, nő és gyermek. Motorvonat a diákok megtanulják, hogy ne csak bizonyított viselkedések és látni az egész ember, segítve őket, hogy nő lelkileg, érzelmileg, és biológiailag. Egy motorvonat oktatás nem csak szilárd alapot biztosít a pszichológia, hanem a szükséges ismeretek és készségek, hogy segítsen az embereknek fejleszteni erények és virágzik, mint emberi lények. Az Institute for Psychological Sciences "MS Pszichológia egy online program készített kifejezetten, hogy a tanulók, hogy növekszik a karrierjük, mind után a mértéke befejezését, valamint az egész tanfolyam. A hallgatók képesek lesznek alkalmazni megszerzett gyakorlati készségek a munkahelyen vagy minisztérium, mert megtanulják őket. Egy nem-terápiás fokozat, ez MS Pszichológia lehetővé teszi a hallgatók, hogy növeljék a kompetenciák a szakemberek a pszichológia kapcsolatos területeken, míg ugyanabban az időben, hogy hatással akiket szolgálnak, erősíti a tudás gazdag test katolikus tanítások az emberi személy.

  • PSY 550 segítsen az embereknek Harsonák: A katolikus-keresztény megközelítés Pszichológia - PSY 555 kapcsolat Intervenciós és készségek elmélete és alkalmazása - PHT 507 A katolikus-keresztény elképzelések az ember - PSY 560 Emberi Növekedés és fejlődés Az egész élettartam - PSY 565 Közös Pszichológiai Problémák és kezelésük - PHT 508 a katolikus-keresztény Vision virágzó: Hivatások és erények - PSY 570 Statisztikai elemzés Pszichológiai és a Social Sciences - PSY 575 Szociálpszichológia, csoportok és sokszínűség - PSY 580 Személyiség, egyéni különbségek és intelligencia - PSY 585 bizonyítékokon alapuló gyakorlat és program értékelése - PSY 590 Vezető emberek és programok - PSY 595 Capstone: a transzformációs Leader segítő foglalkozások
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Divine Mercy University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
10,870 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019