Read the Official Description

Számítógépes bűnözés most kerül a világgazdaság több száz milliárd dollárt évente. * A szükséges kiberbiztonsági vezetők soha nem volt nagyobb. Kaplan Egyetem Master of Science in számítógépes biztonság Management egy szigorú program célja, hogy készítsen neked vezető szerepet irányításában és kritikus információs infrastruktúrák védelme. † Mint diák, megtudhatja, hogy kidolgozzák, végrehajtsák, értékelje, és frissíti a politikák és gyakorlatok, amelyek segítenek szervezetek hatékonyan reagálni a dinamikus kiberbiztonság táj.

Majd lesz jártas az információ kezelése folytonosság eszköz osztályozás és ellenőrzés, a megfelelés-kezelés, valamint a biztonságos adagolás az informatikai infrastruktúra, valamint a reagáló. Néhány karrierlehetőségek társított fok közé: biztonságpolitikai elemző, „etikus hacker” / penetráció teszter, törvényszéki elemző, és még sokan mások.

*Forrás: Center for Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok, „nettó veszteség: milyen globális költsége kiberbűnözés június 2014-ben.

Kaplan University nem tudja garantálni a foglalkoztatás vagy a szakmai előmenetel. Korábbi tapasztalatok szükségesek lehetnek vezetői pozíciókban.

Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by Kaplan University Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
402 USD
Cost Per Credit
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019