Read the Official Description

Master of Science in Számviteli

A Master of Science in Számviteli szak egy 33 félév órás program, amely 11 tanfolyamok, amelyek lehetővé teszik a diákokat, hogy folytassák a szakmai érdekeket. Ez az online program tartalmazza mind a teljes munkaidős és részmunkaidős diákok.

A Master of Science in Számviteli program regisztrált kielégítésére 150 óra engedélyeztetést követelmény New York állam és válaszul kidolgozott két igényeket. Az első az volt, hogy egyre több könyvelők, akik tartott egyetemi fokozatot számviteli és azt akarta, hogy folytassa a széles körű szakmai számviteli karrier. Ezek a karrier benne állami számvitel, vállalati számvitel, non-profit számviteli és kormányzati számvitel. Továbbá, tekintettel a 150 órás hitel oktatási követelményt által létrehozott, az American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) kezdve 2000-ben, a programot fejlesztettek ki, hogy jogosultak a diákokat, hogy üljön a szakmai számviteli vizsgák vezető hitelesítő, mint a CPA (könyvvizsgáló) és a CMA (Certified Management Accountant) megnevezéseket.

A program elsődleges célja a diákok, akik az egyenértékű egy egyetemi diplomát számvitel. Diákok, akik nem rendelkeznek a háttérben a számviteli, hanem a vágy arra, hogy szélesítse a képességek és a szakosodott ezen a területen is biztosítani a lehetőséget erre. Ezek a diákok lenne szükség, hogy további előkészítő munkát a programjukban, és tenne ilyet irányítása alatt a program koordinátora.

A School of Business részt vesz a "SUNNY Learning Network," konzorcium egyetemen, akik összefogtak, hogy kínál graduális és egyetemi on-line kurzusokat. Jelenleg, lehetséges, hogy teljes a MS Számviteli program teljes egészében on-line (via a World Wide Web). On-line tanfolyam információ áll rendelkezésre a SUNY Learning Network pálya Guide és a Technológiai Intézet persze ütemtervet.

Felvételi kritériumok és iránymutatások


Kritériumok

A diákok a graduális számviteli programok regisztrált CPA felkészítő programok jellemzően nincs előfeltétele alapítvány tanfolyam. Más diákok is szükség lesz, hogy teljes tanfolyam számviteli, üzleti jog, pénzügy, statisztika, közgazdaságtan, általános üzleti és bölcsészettudományi szükség, hogy felkészüljenek a MS végzettség követelményeknek.

Felvett hallgatók hiányoznak ezek proficiencies konzultáljon egy diplomás tanácsadója meghatározza a megfelelő tanfolyam kiválasztása. Előfeltétele készségek teljesülhetnek a különböző módon, beleértve a szállítási tanfolyamok, kurzusok SUNYIT, és főiskolai szintű bejárat Program (CLEP) vagy Regents főiskolai végzettség (RCD) vizsgálatok, megfelelő tudással, de semmilyen más dokumentáció.

Irányelvek


Pontszámok a GMAT (Graduate Management Felvételi Test) követi a AACSB International ajánlott iránymutatásokat legalább felvételi szempont:


Összesen 1.000 pont alapján 200 x felső osztály GPA + GMAT pontszámot. A minimális GMAT pontszáma 400 van szükség.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by SUNY Polytechnic Institute »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019