Read the Official Description

A Apollós MSOM Program 100% online!

A Master of Science in Szervezeti menedzsment (MSOM) program 100% -os online célja a diákok egy Bachelor diplomát üzleti, vagy kapcsolódó területen. Az oklevél tartalmazza 37 kredit a posztgraduális képzések, amelyek célja, hogy fokozza a karrierlehetőségeket, valamint a tudás és készségek a vezetők és rendszergazdák. A program biztosít a hallgatók egy 37-hitel alaptanterv mélyreható vezetés és a szervezeti menedzsment témákban. Ez MSOM szak magában foglalja a legfontosabb szervezeti vezető elemei az etika, motiváció, kreativitás, jövőkép, stratégiai tervezés, a csapatmunka, csoport fejlesztése, a technológia, az ügyfélszolgálat és szervezeti fejlesztés.

A MSOM a program szakmai képzési célja, hogy támogassa a vezetők, hogy biztosítsa a szervezet munkatársai szervezik, képzett, vezetett, és motivált oly módon, hogy elérjék a legnagyobb potenciált. A MSOM nyújt széles alapú szempontjából a szervezeti vezető, és a hallgató elnyeri a tudás és képességek szükségesek, hogy támogassa a szervezet a törekvése, hogy Feladatának teljesítése. Végül a MSOM lehetőséget biztosít arra, szakmai előmenetel, a foglalkozási mobilitás és az élethosszig tartó tanulás lehetőségét szervezetek vezetői.

Apollos Egyetem elkötelezett amellett, hogy az egyének és a legmagasabb minőségi oktatás szükséges előre az iparágon belül szakmát. A szintézis technológiával (on-line módszer), a kritikai gondolkodás és a gyakorlati alkalmazás fejleszt jól lekerekített vezetők világos perspektívát, hogyan, hogy stratégiai pozíció és egy szervezet.

A program célkitűzései a MSOM végzős van, hogy képes lesz elérni a következő:

 • Bizonyítják etikai döntéshozatal a szervezeten belül.
 • Bizonyítani menedzsment kompetencia a kölcsönös kulturális és / vagy globális szervezet.
 • Szintetizálni az elméletek és gyakorlatok bemutatott programot annak érdekében, hogy a problémák megoldása érdekében konkrét vezetői helyzetek találta a szervezeti környezetben.
 • Mutasson példát jellemzők, melyek a műveleteket egy motivált nagy teljesítményű szervezet.
 • Bizonyítják, hogy képesek felmérni a személyzet kompetencia és felismerni, ha coaching, képzés, és kompenzációt biztosító előnyök támogatásához szükséges a szervezet jövőképét és küldetése.
 • Kompetencia képes azonosítani konfliktusok a szervezeten belül, és képes megoldani azokat hatékonyan.
 • Szintetizálni a változás szükségességét a szervezet és a kompetencia, amely lehetővé teszi a hatékony változáskezelés.
 • Megérteni a jogi korlátok a munkaviszony.
 • Mutassa be a tudást, hogy a szükséges technológiák és egyéb eszközök, amelyek rendelkezésre állnak, így a szervezet valódi eredményeket a költségvetés keretein belül, és menetrend szerint.
 • Felismerni, ha a külső szakértelemre van szükség, a konzultáció, a konfliktuskezelés, vagy a minőségbiztosítás.
 • Szintetizálni kell ismerni az egyedi igényeinek a szervezet belső és külső ügyfelek számára.
 • Fogalmazza karrier az ismeretek bővítése és készségek vezetők és a szakemberek.

Szintű és típusú kutatásokra vonatkozó: Mester szint

Elsajátítását és alkalmazását mennyiségi és minőségi üzleti kutatási módszerek bevonásával valós esettanulmányok és tudományos kutatási feladatok egész befejezése alaptanterv a mester szakok.

Program taught in:
Angol

See 8 more programs offered by Apollos University »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment