Hivatalos Leírás

Ha készen áll, hogy előre a karrierjét kezelésére és / vagy forduljon a különböző szervezetek, a teljes mértékben online Master of Science in szervezeti pszichológia program az Ön számára.

Tanfolyamaink kis és interaktív főállású oktatók futtatni viták, így úgy érzi, mint te vagy része a beszélgetést. Akkor is kap időben visszajelzést a mi támogató kar, hogy a kapcsolatok és a részt.

Körülbelül Online Ms szervezeti pszichológia

Az online MS szervezeti pszichológia program célja, hogy a kritikus vezetői képességek szükségesek, hogy fokozza a szervezeti hatékonyság. A mai vezetők és menedzserek kell tudni, hogyan kell népszerűsíteni a csapatmunka, kezelése átmenetek és átalakíthatja szervezetekkel. A program biztosít a hallgatók elméleti keretet a szervezeti pszichológia és a lehetőséget, hogy javítsák saját képességeit a kutatás, a kommunikáció, megkönnyítése, interperszonális, csoportos és szervezeti kérdések. Az integráció az elmélet és a gyakorlat felkészíti diplomások vezet, kezelése és / vagy forduljon a dinamikus és változatos működő szervezetek a globális környezetben.

Miért válassza a mi Online MSOP program?

Kényelem

Kereseti Online MS szervezeti pszichológia az ideális módja annak, hogy előre a karrierjét a kényelmes otthon vagy az irodában. A program épül a zsúfolt élet magával ragadó, vibráló, és különböző társadalmi hálózat motivált társaik, egy kis Kohorszméret-szinten tartása a célja a hálózat kezelhető és hasznos. Hogy egyszerűsítse az utat a kereső a diplomáját, nincsenek kötelező osztály vagy bejelentkezés alkalommal. A mi teljes mértékben online oktatási modell, akkor vegye tanfolyamok az Ön kényelmét, átáramlik a program olyan ütemben, amely megfelel az Ön igényeinek, nem pedig egy meghatározott időpontban. Három kohorsz kiindulási minden évben, a diákok is kezdődik a program, amikor ez a legkényelmesebb számukra.

MINŐSÉG

Irányítása alatt a kar tagjai képzett ipari és szervezeti pszichológia, akik közzé e diszciplínák és a különböző használati tapasztalatok, a hallgatók készek a karrier szervezeti pszichológia, vagy a kapcsolódó területeken, a szükséges alapvető ismeretekkel. Mint egy hagyományos, non-profit intézmény bérelt 1957-ben, mi regionálisan által akkreditált New England Szövetsége iskolák és kollégiumok (NEASC) és a Bizottság a Felsőoktatási Intézmények (CIHE).

RUGALMASSÁG

Get mit akarsz ki a program. A szükséges és választható kurzusok az Ön számára a tapasztalatok és a képzés szervezeti pszichológia köré valóságos, professzionális alkalmazások felvetett témákat. Végül, mivel a program bővül, akkor vegye tanfolyamokat, hogy elkészíti az Ön személyre szabott karrier célok. Menj a saját tempójában-egy vagy két osztály egy időben, hogy elérje a mértékig, amikor szüksége van rá.

Megfizethetőség

Amíg nem tesz egy árcédulát kényelem és rugalmasság, mindössze 515 $ per óra hitel az online MSOP program University of Hartford, akkor kaphat a minőségi oktatás és a mester fokozatot, míg elkészült a személyes és szakmai céljait.

Felvételi követelmények

  • Bachelor diploma (regionális vagy nemzeti akkreditáló) bármely területén, kapcsolódó területen előnyös
  • Nincs szükség minimális egyetemi GPA szükség, de ez a tényező a felvételi döntést, 2,5 GPa, előnyös
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus University of Hartford Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019