Hivatalos Leírás

Általános áttekintés az MS Térinformatikai Program

A mester-of-Science fokozatot Térinformatika (MSSI) tartalmaz egy "minden e-learning" "minden tanfolyam" mértékben a hely kötött diákok, hogy a vágy erős elmélet számítási, elemzési, politikai és szakmai alapjait térinformatikai tudomány és rendszerek . Általános szabályként, a diákok megtekinthetik osztály videók és elérni a kijelölt területeket bármikor egész héten minden a felajánlott programot tanfolyamok és a heti lehetőség (vagy kötelezettség), hogy vegyenek részt a 1-2 órás "élő" beszélgetési szakasz egy kölcsönösen megfelelő időben távolsági osztály tagjai előtt esedékességei heti feladatokat.

A program középpontjában az ismeretek a térbeli információkat különös tekintettel a fogalmak szükséges a következő generációs információs rendszerek. Különös hangsúlyt fektetnek a fejlődő új fogalmak és módszerek a széles területén a földrajzi információs tudomány tárolására, elérésére, elemzésére és kezelésére térbeli adatok és modellezés, kivonás, integráló, megjelenítésére, és a kommunikáció térinformatikai adatok.

A diákok építeni alapjait számítástechnika, matematika, fizika, földrajz, a kognitív tudomány, a mesterséges intelligencia, a mérnöki és a kapcsolódó területeken, hogy tanulmányozza a tér-időbeli jelenségek és a design intelligens térbeli információs rendszerek. Térinformatikai lehet tekinteni, mint a tanulmányi egyesülő tudás levonni térinformatikai tudomány, informatika, kognitív tudomány, számítástechnika és mérnöki.

A program célja, hogy megfeleljen az egyre növekvő kereslet a társadalomban a diplomások magas szintű térinformatikai technológia ismeretek és utat biztosítanak a nők és a férfiak a különböző területekről gyorsan átmenet információs rendszer karrierje biztosítva számukra a alapot posztgraduális kurzusok információs rendszerek és térinformatikai tudomány. Hasonló a MBA vagy jogi diploma, a térinformatika doktori program befogadására hallgatók széles körű egyetemi szintű háttérrel.

Célok

A hallgatók a tudás és a technikai képességek olyan területeken, mint információs rendszer kialakítása, az ember-számítógép interakció, adatbázis rendszerek tervezése és irányítása, rendszerek fejlesztése, számítógépes hálózatok, valamint az információs jog és etika. Tesznek szert dolgoznak jártasságot egy vagy több programozási nyelveket, ha nem szerzett már a következő fogalmak erőforrás-gazdálkodás az egész helyi és nagy kiterjedésű hálózatok, beleértve a technikai és vezetési koncepciók elosztott rendszerek, kliens-szerver rendszerek, az egész világra kiterjedő web, digitális könyvtárak, és a további fejlődik hálózat-alapú rendszerek. A relációs és objektumorientált adatbázisok és rendszerek csoportos döntéstámogató foglalkozik keretében tervezése és adatbázisok kezelése. Mindezen általános információs rendszerek posztgraduális képzés felhívni a térbeli technológiáknál vagy kontextus környezetben. Az online posztgraduális program szakosodott készül diplomások jobb kihasználását helyére vonatkozó információt, a földrajzi információs rendszerek, szenzorok és a mobil technológiák megvalósítása a napról-napra feladatok a vállalkozások és a kormányzat, és segítsen előre újítások ezeken a területeken. Ezen felül a diákok a lehetőséget, hogy tanfolyamok, amelyek célja a megértése az üzleti és mérnöki alkalmazások, és így további alapjait a hatékony kommunikációt a végfelhasználók számára.

A program követelményei (30 kredit)

A Master of Science in Térinformatikai csak a távolság a diákok. A program az azonos tanfolyamok hozott on-campus végzős hallgatók térinformációs Science and Engineering tanítják ugyanaz oktatók. Távolság a diákok megtekintéséhez előadások és osztály megbeszélések idején a saját választott míg határidők elektronikus úton történő megbízások gyakran ugyanazok, mint az on-campus a diákok. Nincs dolgozat szükséges, bár a diákok javasolhat törekvés egy projekt alapú kurzus részeként a doktori program, ha szükséges.

Amint azt az egyetemen, minden munkát a mester fokozatot kell fejezni hat éven belül. Az időzítés indul az első félévben a regisztrációs belépés után a Master of Science in Térinformatika.

Fokozat követelményei (30 kredit)

A Master of Science in Térinformatika (MSSI) áll, 30 kredit, minden szerzett természetesen a munka. A program a következő öt három-hitel szükséges alapvető tanfolyamok, és legalább tizenöt további kredit egy listát a választható kurzusok jóváhagyott program levonni számos tudományág, hanem elsősorban a távolság kurzusokat a School of Computing és Informatikai Kar. Ha néhány szükséges tanfolyam párhuzamos képzések, amelyek megtették a diák egyetemi szak, vagy más posztgraduális program, azok a kurzusok nem kell megismételni, és a hallgató választja ki, egyeztetve a MSSI Graduate koordinátor és MSSI Irányító Bizottság további jóváhagyott tanfolyamok megérkezik a összesen 30 óra hitel.

Kötelező kurzusok

 • SIE 505: Formális Foundations of Information Systems 3CR.
 • SIE 507: Information Systems Programming 3CR.
 • SIE 515: Human Computer Interaction 3CR.
 • SIE 525: Information Systems törvény 3CR.
 • SIE 550: Design of Information Systems 3CR.

Választható kurzusok

Diákok kell venni legalább tizenöt további hiteleket, amelyeket előzetesen jóváhagyta a MSSI operatív bizottság a következő jóváhagyott választható kurzus listát, hogy megkapjuk a teljes szükséges 30 kredit. Szabadon választható lehetőségek a következők:

 • SIE 509: Principles of Geographic Information Systems 3CR.
 • SIE 510: Geographic Information Systems Applications 3CR.
 • SIE 512: Spatial Analysis 3CR.
 • SIE 516: Virtuális valóság: Research and Applications 3CR.
 • SIE 554: a térbeli gondolkodás 3CR.
 • SIE 555: Spatial Database Systems 3CR.
 • SIE 557: Database System Applications 3CR.
 • SIE 558: Real-Time Sensor Data Streams 3CR.
 • SIE 559: Geosensor Networks 3CR.
 • SIE 570: téri megismerés és számítástechnika 3CR.
 • SIE 571: Pattern Recognition és robotika 3CR.
 • SIE 580: Ontológia Engineering Principles 3CR.
 • SIE 590: Information Systems Gyakorlat 3CR.

A diákok javasolhat további választható posztgraduális képzés felsoroltakon kívül fel kell venni a tanulmányi program egy eseti elbírálás alapján, vagy felkerül a listára. Attól függően, hogy a diákok érdekeit és a háttér természetesen rendelkezésre állás távolság diákok, néhány diák dönthet úgy, hogy egy vagy több javaslatot kurzusok listájából UMaine Alkalmazott GIS tanfolyamok felvétel a tanulmányi program. Néhány választható posztgraduális képzés előírhatja előfeltételek mellett a minimálisan szükséges általános felvételi a MSSI doktori program.

részletes követelmények

 • Tanulmányi programok jóváhagyott minden hallgató által az operatív bizottság a MSSI doktori program. Ez a bizottság áll MSSI Graduate Program koordinátora és további két diplomás oktatók az osztály vagy kapcsolatban áll a programban.
 • Minden diák tanulmányi program tartalmaznia kell az öt fő szükséges tanfolyamokat a fennmaradó kurzusok közül kell kiválasztani az akkreditált képzést lista által fenntartott részleg vagy által javasolt, a tanuló és értékelni lehet jóváhagyásra. A MSSI Irányító Bizottság értékeli az ésszerűségét ilyen kérések és meghozza a végső döntést arról, hogy további konkrét kurzusok céljait szolgáló, a MSSI programot, és az igényeinek a hallgató lehet venni. Minden diák tanulmányi program kell előzetesen jóváhagyta a MSSI bizottság. A diákok nem kell feltételezni, hogy bármely kombinációja programot kurzusok által jóváhagyott operatív bizottság.
 • Legalább 15 kredit a 30 szükséges a diák tanulmányi program kell lennie a 500 vagy magasabb.
 • Legfeljebb két képzés lehet venni a más egyetemeken távolság módszerekkel vagy másként, ha feltüntetik a hallgató doktori program tanulmányi és előzetesen jóváhagyta a MSSI bizottság.
 • Legfeljebb két posztgraduális képzés átvihető legyen a hallgató doktori program tanulmányi, ha azt megelőzően felvételi a Graduate School, a tanfolyamok nem számítanak bele a hallgató egyetemi diplomát a követelményeknek, és a tanfolyamok által jóváhagyott MSSI bizottság.
 • A MSSI Graduate koordinátor szolgál tanácsadója minden diák elismerte, hogy a program és a MSSI irányítóbizottság szolgál diplomás bizottság minden diák a programban.
 • Minden résztvevőnek be kell befejezni a teljes MS posztgraduális tanulmányi program keretében hat év alatt (amint ezt a Graduate School).

ALKALMAZÁSI ADATOK

Felvételi a University of Maine Master of Science in Térinformatikai versenyképes. Saját felvételi folyamat, a diplomás kari tartja a potenciális pályázók a teljes program sikeres, és elérni vezetői pozícióba a magán- vagy az állami szférából. Minden végzős programok mi általában olyan kereső diákok, amelyek elérnek a középérték vagy meghaladja a verbális, mennyiségi és analitikus szegmensében a GRE vizsga és a 50. percentilis vagy meghaladja a vizsga teljes. Mi általában igyekeznek egy egyetemi fokozatú pont átlaga 3,0 vagy annál magasabb. Kivételek tartják egy eseti elbírálás alapján.

Legalább egy kérelmezőnek rendelkeznie kell egy négyéves amerikai diplomát egy akkreditált főiskola vagy egyetem, vagy egy négy éves nemzetközi megfelelője. Belül a tananyag, mind a kérelmezők befejezte az egyetemi képzés Algebra legalább matematikai előfeltétele a felvételi. Korábbi programozási tanfolyamok vagy tapasztalat ajánlott, de nem kötelező. A felülvizsgálati bizottság úgy ítéli meg, mind a tananyag befejezése és a képző intézmény saját értékelést.

Minden diák alkalmazni keresztül a Doktori Iskola és a teljes alkalmazás csomag, beleértve átiratok, teszteredmények és az ajánlólevél kell érkeznie, mielőtt a hivatalos elfogadás ki általában. Ahhoz, hogy az őszi felvételi, kitöltött kérelmeket meg kell kapnia 8 hét kezdete előtt a kifejezés.

umospa01

Diplomások egyaránt önálló vállalkozók és vállalkozó egész üzleti és kormányzati széles körű területi információs menedzsment és a rendszer fejlesztése pozíciókat. Állás számos, változatos és jól fizetett. Sok idő diplomások vesznek részt előrenyomuló térbeli technológia önmagában; fejlődő szoftverek és rendszerek, hogy fokozza, hogy az egyének, üzleti, kormányzati, és az ipar jobb kihasználása helyére vonatkozó információt, az érzékelők és a mobil rendszerek a mindennapi feladatokat. Egyéb diplomások is részt vesznek a hagyományos kezelésének terén föld információs rendszerek, a térképek és a digitális adatbázisok alkalmazása révén térinformatikai technológiák és technikák, illetve kezelése, fejlesztése és megőrzése földet. Még mások irányításában részt vevő információt a környezet, a szállítási és egyéb közüzemi rendszerek. Függetlenül attól, hogy a választás, karrier kifizetődő és intellektuálisan stimuláló.

Program oktatási nyelve:
Angol

15 további kurzus UMaineOnline (University of Maine) »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
12,540 USD
$ 418 / cr. az állami és a 1330 $ / cr. out-of-state
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date