Hivatalos Leírás

A Master of Science in Tanácsadás Klinikai Mentális Egészségügyi tanácsadás

A Master of Science (MS) Tanácsadás Klinikai Mentális Egészségügyi tanácsadás (CMHC) egy online tanácsadás szak, amely átfogja a katolikus-keresztény elképzelés és oktatja a mag rendelkezései által létrehozott ipari szabványok. A diákok megszerezzék a szükséges ismeretek és készségek tanácsadás, hogy vegyenek részt a közösségeket, hatékony közösségi vezetők és a társadalmi igazságosság szószólói. Diplomások könyörületes és etikus munkájuk során képzett szakemberek, hogy a becsület és a tisztelet a veleszületett méltóság minden ember a globális, sokszínű népesség.

Az online tanácsadás szak igényel 66 félév óra hitel tanfolyam, a praktikum tapasztalat 100 óra, minimum 40 óra közvetlen szolgáltatások és szakmai 600 óra, minimum 240 óra közvetlen szolgáltatás. A diákok is szükség van az utazás a teljes három meghosszabbított hétvégén rezidensi a program időtartama.

A legkorszerűbb technológiát használják mind az aszinkron (hagyományos online tanulás) számottevő felhasználása video szalagra különböző klinikai és szakmai ismeretek felül kell vizsgálni a társaik és a tanárok, és a szinkron tanulás, ahol a diákok lesznek a virtuális szemtől-szembe interakciók a tanulási folyamatot.

A SOC tanácsadási program egy belépő szintű, az online tanácsadó oktatási program. Tananyag célja, hogy megfeleljen az oktatási előírt képesítési követelményeknek és az engedélyeztetést a Virginia állam. Az American Association tanácsadás (ACA) (2016) ad engedélyt információt minden egyes állam.

Mit tehetek egy MS Tanácsadás?

Mester szintű szakmai tanácsadók által alkalmazott klinikai mentális egészségügyi intézmények, tanácsadó központok, magán gyakorlat, egyházi / küldetés beállításokat, kórházak, járóbeteg-szolgáltatások, az iskolai támogató szolgáltatások, katonai létesítmények, valamint a tengerentúli beállításokat.

A programot kínált az én állam?

Isteni Irgalmasság University (DMU) egyaránt köteles és elkötelezett a megfelelés államok szabályozó törvények távoktatás. A jelen összefoglaló, távoktatás tartalmazza 100% online programok, online programok, amelyek valamilyen on-the-föld tapasztalat, bizonyítvány programok, és nem hitel programok és / vagy képzések fogják szállítani a diákok kívül élő Virginia állam . Az állami törvények tekintetében távoktatás változhat state-by állapotban, és még a program külön-program keretében az állam.

Akkreditációs

Isteni Irgalmasság Egyetem által akkreditált déli Szövetsége főiskolák és iskolák Bizottság kollégiumok odaítélő mesterek és a doktori fokozatot.

A Clinical Mentális Egészségügyi tanácsadás programot tanterv igazodik premier ipari programadó előírások által létrehozott Tanács Akkreditációs tanácsadás és a kapcsolódó oktatási programok (CACREP). A DMU-SOC CMHC program még nem akkreditálta CACREP. Motorvonat nem rendelkezik semmilyen ígéretnek vagy garanciának egyre CACREP akkreditált; azonban motorvonat elkötelezett a kérelmező CACREP akkreditáció tervezésében, előkészítésében és telepítését a program.

Program követelmények

A Master of Science in Tanácsadás program előírja, 66 óra hitel érettségi.

A praktikum tapasztalatai 100 óra, minimum 40 óra közvetlen szolgáltatások és szakmai 600 óra, minimum 240 óra közvetlen szolgálat szükséges részeként 66 tanfolyam kredit.

Pályakezdő DMU Iskola Tanácsadás Klinikai Mentális Egészségügyi tanácsadás programot képes lesz:

 1. Mutatnak élénk szakmai tanácsadó azonosságot megalapozó ismeretek és készségek a szakma.
 2. Írja be az ügyfél élete narratív együttérzéssel és tisztelettel.
 3. Fejleszteni személy-központú, átfogó esetben fogalmi hatékony kezelés megtervezéséhez.
 4. Foglalkoztat az alapvető szociális és viselkedési tudományok, a szokás bizonyító érvelés, és a többszörös szerepek szakmai tanácsadás támogatása emberi virágzó.
 5. Testesítenek meg elképzelés a virágzó személy, hogy inspirálja őket, mint a szakmai tanácsadók és ügyfeleik, hogy legyen bátorságunk bízni, a remény és a szeretet.

Befejezés követelményei

A diákok meg kell felelniük az alábbi követelményeknek annak érdekében, hogy diplomás:

 1. Töltse ki az összes jelölését, praktikum és szakmai követelmények
 2. Töltse ki az összes szükséges órán megadott tanfolyam minimális GPA 3,0 és nem alacsonyabb osztályú a "B"
 3. Teljesíti a tanfolyam követelményeinek orszá 500 Tanácsadás szaktanácsadás minden félévben
 4. Kap kielégítő kar ajánlása alapján a kétéves szakmai teljesítmény-felülvizsgálati eljárás.

időkorlátozás

 1. A hallgatók általában teljes a program egy három éves időszak
 2. A befejezés határideje minden igényt hét (7) év, mért számított egy diák kezdi tanfolyam a Master of Science in tanácsadás programot

Tanterv

Az MS a tanácsadás képzés követelményeit úgy tervezték, hogy befejezése két-három év nappali tagozatos képzés. A tananyag közvetített elsősorban aszinkron szinkron követelményeknek. Az aszinkron tanulás az, ami tipikusan gondolt az online tanulás: a diákok hozzáférhetnek az információ és a munka tanulási tevékenységek bármely helyen és bármikor. Szinkron tanulás, amikor a diákok kölcsönhatásba valós időben más diákok és a tanárok a különböző technológiák, mint a videokonferencia és a kiterjesztett hétvégi rezidencia.

Online videokonferencia tartoznak a diákok csinál szerepet játszik vagy bizonyító ismeretek alapján a diákok menetrend (szinkron), majd feltölteni a videót kari és / vagy tanuló véleménye (aszinkron). Készségek olyan alapvető interperszonális készségek fejlett tanácsadási technikákat, prezentációs készség, valamint egyéb készségek szükségesek a tanácsadás szakma.

A program magában foglalja a CMHC 22 hitel csapágy kurzusok összesen 66 óra hitel. Motorvonat segítségével működik, egy őszi, tavaszi és nyári félévben modell, két 8 hetes szempontból az őszi és a tavaszi félév, és egy 8 hetes távon a nyár folyamán. Motorvonat kurzusok követelményeinek kielégítése 3 félév kredit előírt egyes természetesen néhány kivételtől eltekintve. A következő tanfolyamok különböznek:

 • Orszá 500, szaktanácsadás 16 hetes (1 teljes szemeszter vagy 2 féléves, félévenként beiratkozott más SOC természetesen, és nulla költség / nulla hitel).
 • Orszá 690, Gyakorlat és Speciális Tanácsadó készségek: 10 hetes (3 óra hitel).
 • Orszá 691 Gyakorlat 1: 16 hetes (1 teljes szemeszter vagy 2 feltételeket és 3 óra hitel).
 • Orszá 692, Gyakorlat 2: 16 hetes (1 teljes szemeszter vagy 2 feltételeket és 3 óra hitel).
 • Orszá 500 Tanácsadás szaktanácsadás (0)
 • Orszá 510 Alapítvány és etikai Klinikai Mentális Egészségügyi tanácsadás (3)
 • Orszá 520 elméletek és modellek a tanácsadás és a személyiség (3)
 • Orszá 530 emberi növekedés és fejlődés Across az élettartam (3)
 • Orszá 540 Karrierfejlesztési (3)
 • Orszá 550 Kutatás és program értékelése (3)
 • Orszá 560 szociális és kulturális sokszínűség (3)
 • Orszá 570 Házasság és család rendszerek elmélete (3)
 • Orszá 580 Tanácsadás készségek és Segítő kapcsolatok (3)
 • Orszá 600 Fejlődési pszichopatológia - Kockázat és rugalmasság (3)
 • Orszá 610 csoportos tanácsadás és csoportos munka (3)
 • Orszá 620 Értékelés és tesztelés Az egész élettartam (3)
 • Orszá 630 klinikai diagnózis és kezelés megtervezése (3)
 • Orszá 640 Válság és Trauma-Megelőzés és kezelés (3)
 • Orszá 650 Addictions tanácsadás (3)
 • Orszá 660 Gyermek és Serdülő tanácsadás (3)
 • Orszá 670 Házasság, Pár, és családi tanácsadás (3)
 • Orszá 690 Tanácsadás Gyakorlat / Advanced Clinical Intervenciós ismeretek (3)
 • Orszá 691 & 692 Tanácsadás Szakmai I (3) és a 2. (3)
 • PHT 513 A virágzó személy (3)
 • PHT 523 erkölcsi és szellemi Virágzó (3)
 • PHT 533 virágzó kapcsolatok (3)
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Divine Mercy University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 7 Év
Részidős oktatás
Price
20,620 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019