Master Of Science In Tanulási Tervezés és Technológia

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Tervezze meg és hajtsa végre olyan tanulási tapasztalatokat, amelyek segítenek az embereknek új ismeretekkel, készségekkel és képességekkel javítani teljesítményüket.

Más diplomától eltérően, a George Mason online tanulástervezési és technológiai alapképzésének alaptanterve magában foglalja a Nemzetközi Képzési, Teljesítmény- és Oktatási Szabványok Testületének (IBSTPI) fejlett és vezetői kompetenciáit, így készen áll a diplomára az időskorúak kihívásaira. szintű szerepek.

A program során megtanulja a kemény és puha képességeket, amelyek kulcsfontosságúak a sikeres programok kidolgozásához. Ez magában foglalja az üzleti vezetőkkel és a téma szakértőivel való együttműködés leghatékonyabb módszereinek felkutatását. Meg fogja érteni azt is, hogy a keretrendszerek segítségével hogyan lehet értékelni a tanulási technológiákat, programokat és trendeket. Ezek a lépések lehetővé teszik új tanulási megoldások tervezését és megvalósítását, valamint a projektek kezelését a teljes életciklusuk során

A diploma megszerzésekor készen áll anyagokra a formális képzési beállítások, a teljesítménytámogatás és egyebek létrehozására.

Online tanulni fog az Ön számára legmegfelelőbb időpontokban és helyeken, lehetővé téve a munka folytatását és a tanultak végrehajtását.

Kevesebb, mint 2,5 évben végezhet diplomát, és magabiztosan léphet be új szerepekbe, például tanulási vagy oktatási tervező, e-learning fejlesztő és UX tervező.

Utoljára frissítve júl. 2020

Az iskoláról

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Kevesebb