Hivatalos Leírás

Master of Science in Vegyészmérnöki

Vegyészmérnöki egy interdiszciplináris területen érintett anyagok és eljárások középpontjában a technológiák széles körében. Gyakorló kémiai mérnökök a szakértők feladata a fejlesztés és a gyártás különböző termékek a hagyományos vegyipar, valamint sok új technológiák megjelenése. A vegyészmérnök vezeti a folyosón a terméket a laboratóriumból a piacra, illetve az ötlettől és prototípusok működő cikkek és folyamatok, az elmélettől a valóságot. Ehhez szükség van egy figyelemre méltó mélysége és szélessége megértése a fizikai és kémiai szempontból anyagok és a termelés.

A szakértelem vegyészmérnök elengedhetetlen a termelés, a marketing, és az alkalmazás olyan területeken, mint a gyógyszerek, a kiváló minőségű anyagokat a repülőgépipar és az autóipar, a biotechnológia, a félvezetők az elektronikai iparban, lakkok és műanyagok, kőolaj-finomítás, szintetikus szálak, mesterséges szervek, biokompatibilis implantátumok és protézisek és sok mást. Egyre vegyészmérnököket részt vesznek az új technológiák alkalmazásával rendkívül újszerű anyagokat tartalmaz, amelyek szokatlan válasz molekuláris szinten felruházza őket egyedi tulajdonságokkal. Ilyenek például a környezetvédelmi technológiák, a biotechnológia feltörekvő jelentős orvosi jelentőségét foglalkoztató DNS vagy fehérje alapú kémiai érzékelők, szabályozott hatóanyag-felszabadulást kábítószerek, új mezőgazdasági termékek, és még sokan mások.

Felvételi követelmények

Fokú részvételhez szükséges: Felvett hallgatók a program kell rendelkeznie egy egyetemi diplomát vegyészmérnöki. A diákok a háttérben a tudomány, a matematika, a fizika, biokémia, gyógyszertár és egyéb kapcsolódó területen lehet fontolni a kérelmet csak kivételesen felülvizsgálata után a Vegyészmérnöki Tanszék és általában csak akkor, ha a tanulmányi eredménye hiányzik néhány a szükséges tanfolyamokat. A pályázóknak kell egy erős egyetemi rekord, hogy versenyképesek legyenek a felvételi.

 • GPA szükséges: Minimum 3,0
 • GRE követelmények: Általános vizsgálati szükséges

Egyéb felhasználási igényekkel: Két ajánlólevél, átiratok, újra, és a személyes-szakmai nyilatkozata szükséges. TOEFL pontszámok van szükség, hogy minden hallgató, aki megkapta a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol nem hivatalos és a beszélt nyelv. Minden alkalmazás követelményeinek a Graduate Application ki kell egészíteni, a kérelemben meghatározott.

Tanfolyamok

A diákok ki kell töltenie az összes alapvető tanfolyamok (lásd alább), és a kiválasztott választani (lásd alább), összesen 30 végzős pontok tudományos munka révén CVN egy egyetemi átlagosan 2,5 vagy annál jobb. Minden fokú követelményeknek kell kitölteni számított 5 éven belül a kezdete az első tanfolyam jóváírásra felé mértékben. Ez magában foglalja a kurzusok hozott a non-szak.

Core tanfolyamok (12 kredit):

A törzsanyag olyan diák egy alapot az alapjait a Vegyészmérnöki. A törzsanyag hozzájárulhat 12 pont a diplomás hitel felé mértékben. A diákok ki kell töltenie a következő:

 • CHEN E4010: matematikai problémák vegyészmérnök (korábban Chemical Process Analysis) Vagy APMA E4200: parciális differenciálegyenletek, I
 • CHEN E4110: transzport jelenségek, III
 • CHAP E4120: Statisztikai Mechanika Vagy CHEN E4130: Részletes Vegyészmérnöki termodinamika
 • CHEN E4330: Részletes kémiai kinetika

Szabadon választható kurzusok (9 kredit):

Amellett, hogy a szükséges négy alapvető Vegyészmérnöki tanfolyamok fent felsorolt, a diákok ki kell töltenie három további kurzusok a tanfolyamok az alább felsorolt, összesen 9 kredit vegyészmérnöki vagy kapcsolódó területeken, mint az anyagtudomány és a Föld és környezetvédelmi technológiák. Jóváhagyott tanfolyamok, amely teljesíti az ebben a kategóriában természetesen követelmények közé tartozik (de nem kizárólagosan) az alábbi osztályok. További tanfolyamok nem szerepel a listán lehet alkalmazni felé ennek a követelménynek, jóvá kell hagynia a kari tanácsadója.

 • APPH E4300: Applied Electrodynamics
 • APPH E4301: Bevezetés a Plasma Physics
 • BMCH E4810: mesterséges szervek
 • Chee E4050: Principles of Industrial & Environmental Electrochemistry
 • Chee E4252: Bevezetés a felszíni és kolloid kémia
 • Chee E4530: fémek korróziója
 • Chee E6252: Alkalmazott felszíni és kolloid kémia
 • CHEN E4520: Biocolloid Mérnöki Tervező
 • CHEN E4620: Bevezetés a polimerek és lágy anyagok
 • CHEN E4750: A Genome és a Cell
 • CHEN E4800: Protein Engineering
 • MINDEN E4560: Particle Technology
 • EAEE E4003: Aquatic Kémia
 • EAEE E4150: Air Pollution Prevention and Control
 • EAEE E4200: Termelési szervetlen anyagok
 • EAEE E4550: Katalízis a kibocsátás ellenőrzési
 • EAEE E4901: Environmental Microbiology
 • EAEE E6208: Égési Kémia és folyamatok
 • ECIA E4100: Management and Development of Water Systems
 • MSAE E4090: Nanotechnológia
 • MSAE E4132: alapjai polimerek és kerámiák

VAGY

 • MSAE E4250: Kerámia és kompozitok
 • MSAE E4202: termodinamika és reakciói szilárdtestekben
 • MSAE E4206: elektromos és mágneses tulajdonságai Szilárd anyagok
 • MSAE E4215: mechanikai viselkedését szerkezeti anyagok
 • BMEN E4501: Tissue Engineering, I
 • BMEN E4502: Tissue Engineering, II

Ingyenes Választani (9 kredit):

A tanuló ki kell választania a három választható kurzusok, összesen 9 pontot a diplomás hitel. Ezek a választható kurzusok lehetővé teszi a hallgató, hogy vegye tárgyak a legkülönbözőbb területeken belül Engineering School kiegészítésére a központi program. Annak meghatározása, hogy mely kurzusokat alkalmazni felé választható követelmények jóváhagyásával a kari tanácsadója.

Tézis:

Nem dolgozat vagy projekt van szükség. Hallgatók vehetnek legfeljebb hat helyen Mester Research (CHEN E9400) a hitel. Azok a diákok, hogy folytassa ezt a Mester Kutatási tipikusan erre befejezése után a Core tanulmányi követelmények.

Jelentkezési díj

 1. A kezelési költség 200 dollár szükséges első alkalommal kérelmét, hogy egy diplomás szak.
 2. A Graduate Student Services Office csak akkor feldolgozza, amelyek együtt benyújtott kérelmet díjat. Az eljárási díj nem visszatéríthető. Kérjük, hogy a csekket a: Columbia videohálózatában.
 3. A pályázatokat több mint egy szak nem lehet feldolgozni egyszerre.

Jelentkezési határidő

Kérjük, vegye figyelembe: Pályázatát elfogadták a gördülő alapon. Amint a kitöltött jelentkezési érkezett ez lesz feldolgozni és mivel a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra. A pályázatokat fogják tekinteni a következő közelgő félév felvételi ciklus. Például beérkezett kérelem februárban fogja értékelni a közelgő nyári félévben. Csak kitöltött pályázatokat benyújtani a Felvételi Bizottság felülvizsgálatra.

Transcripts

 1. Hivatalos átiratát minden főiskola / egyetem már részt vett, vagy jelenleg részt kell benyújtani a kérelmet. Átiratát kell lennie az eredeti, lezárt borítékban.
 2. Közreműködők melyek úgy átviteli kredit bármely más átirat nem érvényesek; hivatalos átirat az iskolában, ahol a hitelek is szerzett be kell nyújtani.
 3. Diákok, akik korábban vagy jelenleg beiratkozott a Columbia University kérnie kell, hogy másolatot a átiratát kell küldeni CVN a Columbia Videó Network, 500 W 120. St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. A Graduate Student Services Hivatal kéri, hogy átiratát kell benyújtani a kérelmet. Ha előre késedelmes benyújtása hivatalos átiratát, kérjük csatolni egy nem hivatalos sor, hogy a kérelmet. A fájl felülvizsgálhatja az osztály egy komplett hivatalos dokumentumok; de akkor kötelesek benyújtani hivatalos átiratát, mielőtt hivatalosan is elismerte, hogy egy diplomás szak.
 5. Minden anyag alátámasztására benyújtott kérelmet, hogy a hivatalos vagy nem hivatalos, tulajdonává válik a Columbia Egyetem és nem küldjük vissza, hogy a kérelmező vagy továbbított más iskolába vagy ügynökségek. Mivel a dokumentumok nem küldjük vissza, azt javaslom, hogy tartsa másolatát minden olyan dokumentumot, amelyre szüksége lehet az Ön személyes feljegyzések.

Kötelező felvételi pontszámok

 1. Graduate Record vizsga (GRE) az általános vizsgálati eredményre van szükség az összes MS pályázók. GRE pontszámok 5 évig érvényes.
 2. TOEFL vagy IELTS szükséges valamennyi jelöltek, akik nem kapták meg a főiskolai diplomát egy olyan országban, ahol az angol a hivatalos beszélt nyelv. TOEFL és IELTS pontszámok két évig érvényes.
 3. Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és küldött Graduate Felvételi közvetlenül a Educational Testing Service (ETS).
 4. A Columbia Engineering CEEB kód 2111 (nem 2162, amely tartozik a Graduate School of Arts and Science).

Kötelező Documemts

Ezek a pályázati anyagot célja, hogy segítse az egyének a személyes és tudományos információkat, amelyek maguk fogják használni, hogy értékeljék a jelöltséget a felvételi posztgraduális tanulmányok a Fu Alapítvány School of Engineering and Applied Science Columbia Egyetemen. A pályázók segítése a Graduate Felvételi irodai abban, hogy azonnali visszajelzést arról, hogy alkalmazás állapot, mivel nem nyújtotta másodlagos értesülés, amelyet nem kért, így a túlzott számú ajánlólevél, példányban kivonatok és értekezések, videokazetták és / vagy fényképek a kutatómunka, és a másodlagos iskola átiratát. Az alábbi információk jelzi, milyen elemek szükségesek a hiánytalan kérelem.

 1. Fokú jelentkezési lapot (online)
 2. Két ajánlólevél zárt borítékban postai úton, vagy közvetlenül az ajánló e-mailben a records@cvn.columbia.edu
 3. Hivatalos GRE általános vizsga eredményei
 • Minden pontszámjelentéseket kell lennie a hivatalos és közvetlenül a Educational Testing Service (ETS)
<li>A Columbia Engineering CEEB k&oacute;d 2111</li>

TOEFL vagy IELTS vizsgálati eredmények (ha van ilyen)

Az egyik p&eacute;ld&aacute;nyt hivatalos &aacute;tirat&aacute;t minden kor&aacute;bban r&eacute;szt vett fels&#337;fok&uacute; f&#337;iskol&aacute;kon / egyetemeken
Szem&eacute;lyes / Professional nyilatkozat - t&ouml;m&ouml;r (nem t&ouml;bb, mint k&eacute;t oldal) g&eacute;ppel nyilatkozatot felv&aacute;zolja a tudom&aacute;nyos &eacute;s szakmai c&eacute;lok
Folytat&aacute;s / &Ouml;n&eacute;letrajz
200 $ jelentkez&eacute;si d&iacute;j
Transzfer a csapat Forma (adott esetben)

Kérjük, vegye figyelembe: A diákok, hogy megkezdje tanulmányait a Columbia Egyetemen alatt nem iratkozott állapot CVN folytatnia kell azokat, akik minden tanfolyam révén CVN. Alkalmazása során a felvételi egy szak, a diákok kell benyújtania minden a pályázati anyagot közvetlenül a Columbia videohálózatában feldolgozásra. Alkalmazásokat, amelyek közvetlenül az Office of Graduate Student Services vagy online beküldött keresztül ApplyYourself Jelentkezési lap helyett CVN formái eredményez teljes elvesztésével minden hitel alapján hozott, nem iratkozott állapot CVN. Minden Columbia tanfolyamok, amelyet felhasználhat arra a hallgató program kell kitölteni keresztül CVN. Szintén fontos megjegyezni, hogy minden diák vesz kurzusok révén égisze CVN vehet on-campus tanfolyamok kizárólag az adminisztratív irányítása CVN a tanácsadó jóváhagyását.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019