Master of Arts in Education: Online tanítás és tanulás

Általános információk

Program leírás

Az oktatási fokozat Önnek megfelelő?

Folyamatosan próbálja fejleszteni magát személyesen és szakmailag? Szereti a különféle témákban való mások segítését és tanítását? Az USF Sarasota-Manatee oktatási magisztrátusával megszerezheti azt a képzést, amelyre szükség van a karrierváltáshoz vagy a megfelelő munka megszerzéséhez. Ezt a programot azoknak a dolgozó szakembereknek tervezték, akik további képzést és lehetőségeket keresnek az oktatás területén a karrierépítéshez.

Ez a szelektív fokozatú program olyan koncentrációval rendelkezik az online oktatásban és tanulásban , amely maximális rugalmasságot biztosít a szakemberek számára az elfoglalt életmód igényeinek megfelelően.

Az Online Oktatás és Tanulás koncentráció hatékony online oktatást biztosít az online tanulás gyorsan növekvő, innovatív területén. A tanfolyamok speciális kompetenciákat és minőségi intézkedéseket tartalmaznak, amelyek biztosítják az online oktatás sikeres elsajátítását.

Programinformációk

Az MA az oktatásban egy szelektív képzési program, amelyet egyetemi végzettséggel rendelkező egyének számára terveztek, akik karrierjük előmozdítása érdekében vállalkozási, non-profit és oktatási oktatási szerepet töltenek be. Ez megfelelő a dolgozó szakemberek számára, mert az osztályok online. Ez a tanulmányi program nem vezet állami tanúsításhoz vagy engedélyeztetéshez; Ezért azoknak a hallgatóknak, akik tanári képesítést kérnek, fontolóra kell venniük a Master of Arts in Teaching (MAT) programot.

A kurzusok interdiszciplináris sorrendje lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a program erősségeivel és a személyes karrier céljaival összhangban állítsák össze a tanulmányi tervet. Ide tartoznak a kutatási készségek és az oktatás fejlesztésének stratégiái.

Felvételi követelmények

 • Egy regionálisan akkreditált egyetem alapképzése, amelynek felső szintű tanfolyamán 3,00 (4,00 skála) vagy annál jobb GPA; vagy
 • Diplomát szerzett egy regionális akkreditált intézményben kapott 3,50 GPA-val.
 • Személyes nyilatkozat (300-500 szó), amely igazolja oktatási vagy szakmai célját e végzettség megszerzéséhez. Mivel ez egy szelektív posztgraduális program, a személyes nyilatkozatot a döntési folyamat során szorosan áttekintik.
 • Jelenlegi folytatás

Megjegyzés: A felső szintű egyetemi végzettséggel rendelkező hallgatók, akiknek GPA-ja 3,00 alatt van, továbbra is jogosultak lehetnek felvételi engedélyre, ha a GRE-t elveszik és 1000 kombinált pontszámot (régi skála) vagy 300 kombinált pontszámot (új skála) érnek el.

Nemzetközi pályázók

 • Azoknak a jelentkezőknek, akiknek anyanyelve nem angol, vagy akik az Egyesült Államokon kívüli intézményből diplomát szereztek, meg kell felelniük a nemzetközi diplomás felvételi követelményeknek (pl. TOEFL pontszámok stb.). Ezen egyetemi követelményeken túl az oktatási iskola jelentkezőinek a következőket kell benyújtaniuk:
  • A külföldi fok fokozatonkénti, egy jóváhagyott külső ügynökség általi értékelése, hivatalos átírások alapján, kumulált és felső szintű GPA számításokkal;
  • Társadalombiztosítási szám gyakorlati vagy klinikai képzést igénylő fokozatban;
  • Az érdeklődő program által megkövetelt egyéb információk (pl. Graduate Record vizsga pontszáma stb.)

Jövőbeli karrier

Az USF Sarasota-Manatee oktatási mesterfokozatával nagyszerű karriert folytathat az utat a különféle területeken. Az online tanítás és tanulás koncentrációja felkészíti Önt arra, hogy az online környezetben a tanítás élvonalába kerüljön.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of ... Tovább

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of the way: your discoveries, your growth, your dreams. Kevesebb