MBA (CMI)

Tanfolyam áttekintése

Ez az online MBA (CMI) program az Arden University biztosítja a kritikus élményt, hogy sikerüljön az üzleti élet első szintjén, a vezetői tulajdonságokra, az üzleti fenntarthatóságra és a stratégiai modellek kialakítására összpontosítva. Függetlenül attól, hogy létrehoz egy niche induló vagy működik egy nemzetközileg elismert vállalat, Arden MBA program ad neked a készségek meg kell, hogy állítsa be az üzleti sikerrel.

Sok diák végzi a tanulmányait velünk, miközben teljes munkaidőben dolgozik, és az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az MBA megszerzését a meglévő kötelezettségei és felelősségei mellett.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a professzionális programot a Chartered Management Institute akkreditálja, így biztos lehet benne, hogy a vezetői karrierje a legjobb alap.

Tanfolyam modulok

Személyes

Legyen hatékony vezetője, amikor önismeretét fejleszti és azonosítja vezetői stílusát. Felismeri, hogy ez hogyan befolyásolja a körülötted lévő személyeket, és hogyan járul hozzá a szervezeti kultúrához, a motivációhoz és az általános jövőbeli sikerhez.

Etikai vezetés:

Fedezze fel az etika fontosságát, és hogyan kell beállítani egy szervezet erkölcsi és kulturális hangját. Meg fogja értékelni a saját gyakorlatát, és lehetősége lesz arra, hogy feltárja az etikai dilemmákat, tükrözve saját vezetői helyzetekben tapasztalható etikai konfliktusok tapasztalatait.

Versenyképes környezetben történő kezelés:

Ismerje meg, hogyan elemezheti a környezetet, és döntéseket hozhat a marketing, a pénzügyi modellek és a szervezet általános üzleti stratégiáját befolyásoló külső tényezőkről.

Vezető átmenetek:

Ismerkedjen meg a különböző okok miatt, amelyekkel a szervezetek kezdeményeznek változást, hangsúlyt fektetve a technikai innovációra. Figyelembe veszi a változások végrehajtásához használt funkciók és elméletek körét, és fejleszti az átalakítás kezeléséhez szükséges készségeket.

Végrehajtási stratégia:

A jövőkép, az értékek, a cél és a misszió alakításának tanulása kulcsfontosságú a sikerhez. A döntéshozatal összefüggésében figyelembe veszi a fenntarthatóságot és az etikai gyakorlatot. Meg fogja tanulni, hogy ezeket az elméleteket számos üzleti problémára alkalmazza.

A vállalkozás fenntartása:

Fejleszteni kell a hosszú távú növekedési stratégiák tervezésének képességét a turbulens külső tényezők ellen. A megértés keretrendszerének megfelelő irányítási modellek segítségével az esettanulmányok széles körét vizsgálja meg, és bemutatja saját eredményeit a saját szervezetével kapcsolatban.

Kutatási projekt:

Ez a létfontosságú projekt lehetőséget ad arra, hogy kutasson egy választott területet a program témájához kapcsolódóan, és fejlessze kritikus képességeit. Egy kutatási javaslatot hoz létre, választhat a hagyományos disszertáció, illetve a tudományos cikk és a prezentáció között, majd az összes tudását a programból alkalmazhatja azzal a lehetőséggel, hogy összekapcsolja a kutatást a tényleges munka igényeivel.

Mit mondanak a diákok:

116292_oCsrqaCY.png

" Az MBA kurzus alatt az ikreknél terhes voltam. Azóta az élet hektikus volt, és az MBA befejezése nagy kihívást jelentett, így a rugalmas tanulási képesség hihetetlenül értékes. "

Dominika Stevens,

Master of Business Administration (CMI)

116286_wIEGepqk.png

" Különböző lehetőségek vizsgálata után az online kézbesítési módszer miatt az Arden University választottam, és hogy az MBA-t rugalmasan tudjam beilleszteni egy teljes munkaidős állásba. A fő előny az, hogy az MBA egy ajtónyitó. készségek, hogy tanultam, amit én találtam fel lehetne használni közvetlenül a munkahelyem. "

Scott Nicholson,

Master of Business Administration (CMI)

Jogosultsági követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

  • Az Egyesült Királyság kitüntetéssel járó diploma legalább második osztályban (2.2) vagy azzal egyenértékű.
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.5 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 6,0 bármely elemben).

Mi van, ha nincs tudományos képesítésem?

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük a jelentős menedzsment tapasztalattal rendelkező (jellemzően 5 év) pályázatokat, és képesek vagyunk demonstrálni motivációjukat a program tanulmányozására. Kérelmét az Ön önéletrajzát és referenciáit kérjük.

díjak

10 950 £ (Egyesült Királyság

Program oktatási nyelve:
  • Angol

48 további kurzus Arden University »

Utoljára frissítve Augusztus 18, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
okt. 2019
jan. 2020
Duration
18 - 60 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
7,976 EUR
Díjak évente: 7 976 euró (Egyesült Királyság / EU), 7 907 euró (nemzetközi)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date