Master of Business Administration (CMI)

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Ez az online Arden University MBA (CMI) program biztosítja a kritikus életet a felső szintű üzleti siker eléréséhez, a vezetői tulajdonságokra, az üzleti fenntarthatóságra és a stratégiai modellek kidolgozására összpontosítva. Függetlenül attól, hogy új vállalkozást indít, vagy nemzetközileg elismert vállalatnál működik, az Arden MBA programja biztosítja azokat a készségeket, amelyek szükségesek lesznek üzleti vállalkozásának sikeréhez.

Sok diák végzi a tanulmányait velünk, miközben teljes munkaidőben dolgozik, és az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az MBA megszerzését a meglévő kötelezettségei és felelősségei mellett.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a professzionális programot a Chartered Management Institute akkreditálja, így biztos lehet benne, hogy a vezetői karrierje a legjobb alap.

Tanfolyam modulok

Személyes

Legyen hatékony vezetője, amikor önismeretét fejleszti és azonosítja vezetői stílusát. Felismeri, hogy ez hogyan befolyásolja a körülötted lévő személyeket, és hogyan járul hozzá a szervezeti kultúrához, a motivációhoz és az általános jövőbeli sikerhez.

Etikai vezetés:

Fedezze fel az etika fontosságát, és hogyan kell beállítani egy szervezet erkölcsi és kulturális hangját. Meg fogja értékelni a saját gyakorlatát, és lehetősége lesz arra, hogy feltárja az etikai dilemmákat, tükrözve saját vezetői helyzetekben tapasztalható etikai konfliktusok tapasztalatait.

Versenyképes környezetben történő kezelés:

Ismerje meg, hogyan elemezheti a környezetet, és döntéseket hozhat a marketing, a pénzügyi modellek és a szervezet általános üzleti stratégiáját befolyásoló külső tényezőkről.

Vezető átmenetek:

Ismerkedjen meg a különböző okok miatt, amelyekkel a szervezetek kezdeményeznek változást, hangsúlyt fektetve a technikai innovációra. Figyelembe veszi a változások végrehajtásához használt funkciók és elméletek körét, és fejleszti az átalakítás kezeléséhez szükséges készségeket.

Végrehajtási stratégia:

A jövőkép, az értékek, a cél és a misszió alakításának tanulása kulcsfontosságú a sikerhez. A döntéshozatal összefüggésében figyelembe veszi a fenntarthatóságot és az etikai gyakorlatot. Meg fogja tanulni, hogy ezeket az elméleteket számos üzleti problémára alkalmazza.

A vállalkozás fenntartása:

Fejleszteni kell a hosszú távú növekedési stratégiák tervezésének képességét a turbulens külső tényezők ellen. A megértés keretrendszerének megfelelő irányítási modellek segítségével az esettanulmányok széles körét vizsgálja meg, és bemutatja saját eredményeit a saját szervezetével kapcsolatban.

Kutatási projekt:

Ez a létfontosságú projekt lehetőséget ad arra, hogy kutasson egy választott területet a program témájához kapcsolódóan, és fejlessze kritikus képességeit. Egy kutatási javaslatot hoz létre, választhat a hagyományos disszertáció, illetve a tudományos cikk és a prezentáció között, majd az összes tudását a programból alkalmazhatja azzal a lehetőséggel, hogy összekapcsolja a kutatást a tényleges munka igényeivel.

Ipari partnerségek

Amikor belép az MBA (CMI) kurzusra, lehetősége van részt venni a Salesforce üzleti készségfejlesztési programban:


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
140 pálya és 520 jelvény közül választhat, amelyek számos üzleti szempontból lefedik a számítógépet, valamint a Salesforce-t kezelő eszközként használják.

Hogyan működik?
Az ipari partnereinkkel való részvétel teljesen önkéntes. Az Ön részvétele vagy döntése, hogy nem tanulmányozza ezeket a kiegészítőket, nem lesz hatással a végzettségére vagy a kapott fokozatra.

Mit mondanak a diákok:

116292_oCsrqaCY.png

" Az MBA kurzus alatt az ikreknél terhes voltam. Azóta az élet hektikus volt, és az MBA befejezése nagy kihívást jelentett, így a rugalmas tanulási képesség hihetetlenül értékes. "

Dominika Stevens,

Master of Business Administration (CMI)

116286_wIEGepqk.png

" Különböző lehetőségek vizsgálata után az online kézbesítési módszer miatt az Arden University választottam, és hogy az MBA-t rugalmasan tudjam beilleszteni egy teljes munkaidős állásba. A fő előny az, hogy az MBA egy ajtónyitó. készségek, hogy tanultam, amit én találtam fel lehetne használni közvetlenül a munkahelyem. "

Scott Nicholson,

Master of Business Administration (CMI)

Jogosultsági követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

  • Az Egyesült Királyság kitüntetéssel járó diploma legalább második osztályban (2.2) vagy azzal egyenértékű.
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.5 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 6,0 bármely elemben).

Mi van, ha nincs tudományos képesítésem?

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük a jelentős menedzsment tapasztalattal rendelkező (jellemzően 5 év) pályázatokat, és képesek vagyunk demonstrálni motivációjukat a program tanulmányozására. Kérelmét az Ön önéletrajzát és referenciáit kérjük.

díjak

10 950 £ (Egyesült Királyság

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Tovább

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Kevesebb