Tanfolyam részletei

Fejlessze vezetői stílusát és stratégiai gondolkodóvá váljon, összekapcsolva a kortárs elméletet a gyakorlatban, felkészülve arra a bizonytalan gazdasági környezetre, amely most a világ minden tájáról érkezik.

Ha Ön üzleti vagy üzleti tapasztalattal rendelkező menedzser vagy diplomás, akkor ez az akkreditált online tanfolyam maximalizálja a tanuláshoz szükséges időt. Ez lehetőséget ad Önnek arra, hogy magabiztos és tudatos stratégiai vezetővé váljon, anélkül, hogy kötelező előadást tartani.

Webes szemináriumokon, podcastokon, tevékenységeken és online könyvtárunkon keresztül tanul. Az oktatók támogatják Önt és visszajelzést adnak fórumok, e-mailek, élő csevegés, telefonhívások és videohívási szoftverek segítségével. Mi ezt a tanfolyamot egy fejlett tanulási platform támogatja, és hozzáférhet a technikai támogatáshoz.

Az online indukciót megkapja, mielőtt tanulmányozná a kortárs marketing, számviteli és humánerőforrás-gazdálkodás alapvető tárgyait, majd áttérne a fejlett stratégiai fogalmakra és szakterületekre. Végezetül a szakmai gyakorlatra összpontosít, amely integrálja az összes olyan elemet, amelyet egy tanácsadói projektben tanulmányozott.

Kutatási kiválósági keret 2014

A 2014-es kutatási kiválósági keretrendszer: a személyzet kétszer annyi munkatársát - 220-at - a 2014-es kutatási értékelésbe bevonták a 2008-ban felvett számhoz képest.

A tanfolyam előnyei

Bárhol és bármikor, akár otthon, akár az irodában, ez egy könnyedén elérhető tanfolyam az Ön kényelme érdekében. Ha jelenleg az iparágban dolgozik, azonnal alkalmazhatja a továbbfejlesztett szaktudását a munkahelyen, karrierje mellett haladva, miközben profitál a szervezetéhez.

Az online tanfolyam biztosítja, hogy a tanulás mindig könnyen elérhető és utazási költségek nélkül. Ez egy lehetőség arra, hogy össze tudjon kapcsolni a munkával és a tanulással, a tanulás során keresni, vagy esetleg még tovább növelni az iskolai végzettségét karrierszünetben. Bemutatjuk Önöket, hogy értékeljék a jelenlegi erősségeit és fejlesztési területeit, és betekintést nyerjenek mind a vezetői képességekbe, mind az irányítási kihívásokra. Segítünk abban, hogy új, döntő vezetési módszereket alkalmazzunk, amelyek lehetővé teszik, hogy felemelje játékát és inspirálja az embereket, gyakorlati megoldásokat találva minden olyan vezetői kihívásra, amellyel szembesül bármely szervezetnél, bárhol a világon.

Íme, amire szükséged van: a tanfolyam tanulmányozásához Windows, Mac OS vagy iPad készüléket kell használni. Ha számítógépen, laptopon vagy Mac számítógépen dolgozik, akkor 56 k-os modem vagy magasabb hangkártya és hangszórók szükségesek. A Windows felhasználóknak 7-es, XP-es vagy Vista-os verzióra van szüksége, és hozzáférést kell biztosítaniuk a Firefoxhoz, a Chrome-hoz vagy a Microsoft Internet Explorer-hez. A Mac felhasználóknak szüksége lesz az OS X vagy újabb verzióra és hozzáférést az Apple Safari-hoz, míg ha iPaden keresztül szeretne tanulni, akkor az iOS 5.1-nek vagy a legújabb verziónak kell lennie.

Belépési követelmények

A pályázóknak vagy legalább egy második osztályú kitüntetéssel kell rendelkezniük, vagy egyenértékű tapasztalattal vagy képzéssel kell rendelkezniük, általában a munkakörnyezetből. Minden pályázónak legalább 2 év megfelelő üzleti tapasztalattal kell rendelkeznie, ahol hozzájárulnak egy szervezet stratégiai irányításához.

A Chartered Institute of Public Finance pályázók

Minden pályázatot támogatni kell egy tudományos vagy szakmai referenciával. Minden pályázónak meg kell felelnie az egyetemi angol nyelvi követelményeknek.

IELTS:

IELTS 6.0, 5,5 alatt vagy azzal egyenértékű képesítéssel. Az egyetem kiváló támogatást nyújt bármely olyan pályázónak, aki további angol nyelvtanfolyamot igényelhet.

ÉRINTETT KÉRELMEZŐK

Egyetemünk fogadja az érett pályázók pályázatait, akik akadémiai potenciált mutatnak. Általában bizonyíték van a közelmúltbeli tanulmányokról, például egy hozzáférési kurzus befejezéséről, bár a legutóbbi releváns munkatapasztalat is figyelembe vehető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szakmai kurzusainknak minden pályázónak be kell tartania a megadott belépési feltételeket, és ebben az esetben a munkatapasztalat nem tekinthető helyben.

Ha ezen az útvonalon szeretne pályázni, olvassa el az előzetes felkészülési politikánk egyetemi elismerését.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyetemünk minden pályázójának meg kell felelnie az általános angol nyelvű GCSE C vagy azzal egyenértékű követelménynek, ennek változatai szerepelnek az egyéni beutazási követelményeken.

Job Prospektusok

Az egyetem az Igazgatói Intézet jóváhagyott központja, MBA programunk pedig a Chartered igazgatóvá válás platformjaként használható fel. Ön képes lesz arra, hogy vezető szerepet töltsön be minden ágazatban és iparágban, és képes lesz arra, hogy biztosítsa a hatékony irányítást és vezetést, amelyet minden szervezetnek szüksége van, akár az Egyesült Királyságban, akár a tengerentúlon.

 • Vezetői számvitel vezetői
 • Tervezési és teljesítményelemző
 • Vásárló menedzser
 • Üzleti tanácsadó

Karrier tanácsadás

Megbízott munkakörök és karrier csapatunk szakértői tanácsot és számos erőforrást kínál, amelyek segítenek Önnek a munkalehetőség és a munkakeresés kiválasztásában. Függetlenül attól, hogy Ön az első vagy utolsó éve, beszélhet a Karrier Hivatal munkatársaival, akik felajánlhatják Önnek, hogy írjon egy önéletrajzot munkakeresés céljából.

modulok

Core modulok

 • Számvitel
 • MBA tanácsadási projekt
 • Kortárs marketing
 • szervezése
 • Self-hatékonyság
 • Stratégiai menedzsment

Opcionális modulok

 • Haladó projekt
 • Kereszt kultúrális emberi erőforrás menedzsment
 • Igazságügyi számviteli
 • Agile Consumer Insight
 • Zöld Supply Chain Management

díjak

UK

A részmunkaidőben való tanulás rugalmasságot biztosít a saját tempójában való tanulásra. Emiatt a tandíjat hitelpontok segítségével számítjuk ki. Minden vizsgált modul rendelkezik kreditpont értékkel. A legtöbb tanított posztgraduális modulok hitelpontja 20. A tandíj a hallgatók belépő a 2017/18 ezen a kurzuson £ 780 minden 20 kreditpont modul. Különböző hitelpont-értékű modulok esetén költségük kiszámítható a modul hitelkamra szorzatával, a hitelkeretenkénti költség 39 forintos összegével. Az Ön által fizetendő összeg minden évben növekedhet az inflációval összhangban.

Nemzetközi 2018/19

A részmunkaidőben való tanulás rugalmasságot biztosít a saját tempójában való tanulásra. Emiatt a tandíjat hitelpontok segítségével számítjuk ki. Minden vizsgált modul rendelkezik kreditpont értékkel. A legtöbb tanított posztgraduális modulok hitelpontja 20. A tandíj a hallgatók belépő a 2017/18 ezen a kurzuson £ 780 minden 20 kreditpont modul. Különböző hitelpont-értékű modulok esetén költségük kiszámítható a modul hitelkamra szorzatával, a hitelkeretenkénti költség 39 forintos összegével. Az Ön által fizetendő összeg minden évben növekedhet az inflációval összhangban.

Felszerelés

Könyvtár

Könyvtárunk digitális forrásainak tízezrei, beleértve az e-könyveket, az e-folyóiratokat és az adatbázisokat, elérhetők az interneten egy időben és a helyszínen, hogy megfeleljenek Önnek, és a Könyvtár 24 órás nyitva tart, ha szeretné meglátogatni. Az offsite csapatunk speciális támogatást nyújt a távoktatási hallgatók számára is.

Dedikált támogató csapat

Csak azért, mert nem tanulsz az egyetemen, nem jelenti azt, hogy önnek kell megbirkóznia - a személyi oktató támogatásával az egyetem Diákhálózatával és Wellbeing Centerjével együtt. Ők a kezükben állnak, hogy tanácsokat adjanak mindentől az akadémiai kérdésekről a stresszre és a szorongásra.

Virtuális tanulási környezet

A VLE hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, például videókhoz, e-könyvekhez és egyéb dokumentumokhoz. Azt is használja, hogy küldje el feladatait és visszajelzést kapjon.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

5 további kurzus Leeds Beckett University »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
780 GBP
A kurzushoz 2017/18-ban belépő diákok tandíja 780 fontot jelent minden 20 kreditpont modulért.
Helyszínek szerint
Dátum szerint