Master of Science A Repülés

Általános információk

Program leírás

A Saint Louis Egyetem repülési tudományának diplomája versenyképes és szigorú programot biztosít, amely felkészíti a hallgatókat a repülési ipar vezetői szerepére. A program jól alkalmazható a dolgozó szakemberek számára, mivel a tanfolyamok 100% -át online tanítják, kivéve a kéthitelű gyakorlati követelményt. A kurzus erős alapot nyújt, és felkészíti a hallgatókat a repüléshez kapcsolódó legfrissebb kutatások elvégzésére, amelyek mindegyike a hallgató sikeres karrierjére szolgál a különféle repülési pozíciókban.

Tananyag áttekintése

Az SLU repülési mesterprogramja 32 kredit fokozatból áll: egy közös magból és egy diplomás szintű szakmai gyakorlatból. Minden tanfolyamot online kínálnak. Minden egyes tagállam hallgató elkészíti a tanulmányi programot, amelyet jóvá kell hagyni a kari tanácsadó, az osztályvezető és a Parks College végzettségének és kutatásának társdékánjának. Ezt a tanulmányi programot a hallgatók hátterének és karrier-céljainak összefüggésében fejlesztették ki, lehetővé téve a hallgatók számára a végzős program testreszabását a szakmai céljaiknak megfelelően.

Karrier

A repüléstudományi diplomások lehetséges karrier területei a repülési képzés és oktatás, a repüléshez kapcsolódó menedzsment és repülésbiztonság. A diploma megszerzése után az öregdiákok a repülési iparban betöltött vezetői pozíciókra jogosultak.

Tanulási eredmények

 • A diplomások képesek lesznek értékelni a releváns irodalmat vagy tudományos hozzájárulásokat a tanulmányi területen (területeken).
 • A diplomások képesek lesznek alkalmazni a fő gyakorlatokat, elméleteket vagy kutatási módszertant a tanulmányi területen (területeken).
 • A diplomások képesek lesznek a tanulmányi terület (ek) ismereteit alkalmazni a szélesebb összefüggésekben felmerülő problémák megoldására.
 • A diplomások képesek lesznek érveket vagy magyarázatokat megfogalmazni mind a fegyelmi vagy szakmai, mind az általános közönség számára, mind szóbeli, mind írásbeli formában.
 • A diplomások képesek lesznek bizonyítani a tudományos és / vagy szakmai integritást a tanulmányi területen.

128371_photo-1522798120812-304f8819f4be.jpgDan Lohmar / Unsplash

Felvételi követelmények

A legtöbb felvett hallgató megfelel a következő kritériumoknak:

 • A GRE mennyiségi pontszáma nagyobb, mint 650 (régi osztályozási rendszer) vagy nagyobb, mint 150 (új osztályozási rendszer).
 • GPA legalább 3,0.
 • Négy éves egyetemi diploma a kívánt diplomás programban a repülés területén vagy a kapcsolódó területen.

jelentkezési követelmények

 • Online jelentkezési lap és díj.
 • Valamennyi korábbi hivatalos átirat (ok).
 • Három ajánlólevél (lehetőleg a legújabb oktatók részéről).
 • GRE pontszámok.
 • Önéletrajz / önéletrajz.
 • Szakmai célkitűzés.

Követelmények a nemzetközi hallgatók számára

A belföldi hallgatókra vonatkozó valamennyi felvételi politika és követelmény vonatkozik a nemzetközi hallgatókra, az alábbiakkal együtt:

 • Bizonyítsa be az angol nyelvtudást.
 • A pénzügyi támogatás igazolásának tartalmaznia kell:
  • Pénzügyi levél a Saint Louis Egyetemen az időt finanszírozó személy (ek) től vagy szponzor ügynökségektől.
  • A szponzor bank levele, amely igazolja, hogy a források rendelkezésre állnak-e, és így lesznek az egyetemi tanulmányok ideje alatt.
 • Az Egyesült Államokon kívüli posztszekunder tanulmányokat végző hallgatók akadémiai nyilvántartásai, angolul fordítva, magukban foglalják a részt vett kurzusokat és / vagy a részt vett előadásokat, a gyakorlati laboratóriumi munkát, az elérhető maximális és minimális pontszámokat, a megszerzett pontokat vagy az összes eredményt -időszakos vizsga, valamint a megszerzett kitüntetések vagy fokok. A WES és az ECE átirat elfogadott.

A jelentkezés és az asszisztencia határideje

A tanszék csak az őszi félév pályázatait vizsgálja felül. A hallgatóknak az őszi félévbe történő beiratkozás bevezetésének lehetőségeit május 31-ig kell benyújtaniuk.

Azoknak a hallgatóknak, akik asszisztensi státuszt kívánnak venni, március 1-jéig külön kérelmet kell benyújtaniuk az asszisztensi megfontolásra.

Felülvizsgálati eljárás

Miután az összes anyag megérkezett és az online pályázat elkészült, a kérelmet a Parks Főiskola végzős oktatási és kutatási hivatala felülvizsgálja, mielőtt ajánlást küld a repüléstudományi tanszékhez. A végső döntést Parks végzős programjának igazgatója hozza meg.

A felvételi döntéseket a hallgatói háttér és oktatási tapasztalatok alapján hozzák meg. A pályázatokat a kitöltés után felülvizsgálják, és a döntéseket általában néhány héten belül meghozzák.

Utoljára frissítve jan. 2020

Az iskoláról

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Tovább

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Kevesebb