Master of Science in Számvitel

Általános információk

Program leírás

Bővítse tudását

A Master of Science in Accounting (MSA) program az állami és nemzeti szinten kiemelkedik a pénzügyi számvitel és a jelentéstétel, az igazságügyi számvitel, a belső ellenőrzés és a vezetői számvitel alapos koncentrációja miatt. A hallgatók valós készségeket tanulnak azoktól a karoktól, akik kormányzatban, magániparban és az államháztartásban dolgoznak - ideértve a rangos Big Four cégeket is. A GGU kapcsolatai a san francisco pénzügyi kerületi számviteli közösséggel több mint 100 évvel ezelőtt nyúlnak vissza, és természetes csővezetéket hoztak létre az osztálytermektől a munkahelyig.

A számviteli Master of Science (MSA) célja azoknak az igényeknek a kielégítése, akik a könyvelést tanulmányozták és tovább kívánják fejleszteni szakértelmüket. Sok hallgató számára az MSA eleget tesz a 150 órás oktatási követelménynek ahhoz, hogy engedéllyel rendelkező hitelesített könyvvizsgálóvá váljon.

A hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy fokozatüket testreszabott számviteli, adó- és üzleti tanfolyamok széles választékából válasszák. A hallgatóknak lehetősége van arra is, hogy az MSA fokozatot a pénzügyi számvitel koncentrációjával teljesítsék

A támogatható hallgatók akár hat egységet választhatnak egy szakmai gyakorlaton keresztül, a jóváhagyott, valós tapasztalatokból szerzett tapasztalataik révén.

A Master of Science in Accounting személyesen szerezhető be San Francisco esti programján keresztül és / vagy online. Az esti és az online formátumok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy saját tempójukban megszerezzék diplomájukat.

Path2CPA

A Path2CPA opció gyorsabbá és olcsóbbá teszi a haladó szintű utazást. A hallgatók a GGU Számviteli, BSBusiness, Számviteli Koncentráció, BS elvégzése után mindössze egy év alatt kereshetnek Master of Science in Accounting-t (MSA). A Path2CPA opció képes kielégíteni a CPA engedélyeztetéséhez szükséges 150 órás oktatási követelményt is. Ennek az opciónak a folytatása kiküszöböli az MSA programra való jelentkezés követelményét, és nincs szükség GMAT / GRE teszt pontszámra.

A Path2CPA a következő posztgraduális képzéseket tartalmazza: ACCTG 302 és ACCTG 351B. A posztgraduális szintű kurzusokat bele fogják foglalni az egységek összegébe és a GPA-kba mind a pályázók hallgatói hallgatói, mind a posztgraduális szintű számviteli szakokra. Azokat a hallgatókat, akiknek a két végzettségi szintű tanfolyamon az átlagos GPA-ja nem éri el a 3,00 GPA-t, feltételesen felveszik a mesterképzésbe.

koncentrációk

Adózás

A számviteli (MSA) adókoncentráció tudományos mesterének célja azoknak az igényeknek a kielégítése, akik tanulmányozták a számvitelt és tovább kívánnak szakosodni az adózás területén. Az adózásra való nagy hangsúlyt fektetve ez a koncentráció jelentős adóügyi ismereteket fejleszt ki egy olyan program részeként, amely magában foglalja egy erős számviteli alap létrehozását.

A School of Accounting MSA adózási koncentrációja magában foglalja a szükséges számviteli tanfolyamokat, adókoncentráció, szövetségi jövedelemadó és ingatlanügyletek koncentrációs tanfolyamaival.

Deklaráló koncentrációk

A hallgatók bejelenthetik a koncentrációt, amikor elvégezték a kívánt koncentrációhoz szükséges kurzusokat, vagy az „Utolsó nap a tandíj nélküli cseppfolyósításhoz” (az akadémiai naptár szerint) a végleges feltételeket követően, ha képesek lesznek a koncentrációjuk befejezésére végleges feltételeik.

A koncentráció bejelentésére a hallgatóknak már el kell készíteniük a szükséges koncentrációs tanfolyamot, vagy képeseknek kell lenniük annak végleges kitöltésére anélkül, hogy mentességet, helyettesítést vagy irányított tanfolyamokat igényelnének, kivéve, ha azokat az osztályvezető, a program előre jóváhagyta. rendező vagy dékán.

A hallgatók legfeljebb két koncentrációt deklarálhatnak egy adott képzési programban. A kettőnél több összefonódást bejelenteni kívánó hallgatóknak jóváhagyás céljából fellebbezniük kell a dékánhoz vagy a tudományos ügyek alelnökéhez. A hallgatói oklevelek felsorolják azokat a koncentrációkat, amelyeket sikeresen teljesítettek a diploma megszerzésekor. A hallgatók nem mondhatnak be további koncentrációkat a fokozat megszerzése után.

Felvételi követelmények

A Master of Science in Számviteli (MSA) program megköveteli 30 egység diplomás tanfolyam.

A Golden Gate University az MSA programba felvett nemzetközi hallgatóknak (F és J vízumbirtokosoknak) első trimeszterükben átjáró tanfolyamot kell tenniük az akadémiai készségről és a számviteli tanfolyam támogatásáról. Ezt a követelményt csak az iskola feladja az iratok felülvizsgálatakor.

Tanulási eredmények

A számviteli programban rejlő diplomások:

  • képesnek kell lennie a számviteli kérdések azonosítására, kutatására és az eredmények szóbeli és írásbeli eredményes közlésére.
  • meghatározott ismeretekkel rendelkezik az alapvető számviteli alapelvekről és doktrínákról, ideértve, de nem korlátozva az alábbiakra, és képesnek kell lennie arra, hogy ezeket az elveket kritikusan alkalmazza a gyakorlati helyzetekben és alkalmazkodjon a változó munkakörnyezethez: bevétel-elismerés; IFRS; könyvvizsgálat; belső ellenőrzések; ellenőrzési környezet; lényegességi; etika, mind a gyakorlati megvalósítás, mind a szakmai felelősségvállalás; és csalás.
  • fel kell készülni arra, hogy hatékony számviteli döntéshozók legyenek az egyre inkább nemzetközi üzleti környezetben.
  • megértsék a hivatásos könyvelő karrierje üzleti, jogi, szakmai és etikai hátterét, ideértve azon képességét, hogy azonosítsák és megfelelően cselekedjenek, amikor etikus dilemmák merülnek fel egy hivatásos könyvelő tevékenysége során.
  • tapasztalattal és készséggel rendelkezik a célok együttműködés útján történő megvalósításában.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Tovább

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Kevesebb
San Francisco , USA Online , Los Angeles , Seattle + 3 Több Kevesebb