close

Szűrők

Lásd a találatokat

3 Élelmiszeripari menedzsment Mesterdiploma Online Mesterdiploma Megteintése

A mesterképzés két vagy három éves program, amely lehetővé teszi a diákok, hogy egy főiskolai diplomát a következő szintre. A mesterképzés a tudás, a stratégiák és a technológia szempontjából releváns szakterületre koncentrál. Ez a diploma biztosítja a sikeres karrierhez szükséges hátteret és készségeket, valamint versenyelőnyt biztosít a piacon. Mi az élelmisze… Tovább

A mesterképzés két vagy három éves program, amely lehetővé teszi a diákok, hogy egy főiskolai diplomát a következő szintre. A mesterképzés a tudás, a stratégiák és a technológia szempontjából releváns szakterületre koncentrál. Ez a diploma biztosítja a sikeres karrierhez szükséges hátteret és készségeket, valamint versenyelőnyt biztosít a piacon.

Mi az élelmiszer- és italkezelés mestere? Az élelmiszerek és italok kezelése jó oktatási választás azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a kulináris világ iránt, és szeretnék fejleszteni az ügyfélszolgálatot, a vállalkozói és üzleti készségeket. Felkészítheti a diákokat egy karrierre az élelmiszer-szolgáltatás, a vendéglátás vagy a turizmus terén. A nemzetközi programok lehetőséget nyújtanak arra, hogy tanulmányozzák a kulináris kiemelkedő központokat, például Olaszországot, Franciaországot és Spanyolországot. A tanfolyamok gyakran foglalkoznak az üzleti és gasztronómiai tantárgyak széles skálájával, az élelmiszertermék piacával, az éttermi vagy szállodai költségvetéshez.

A diákok megtanulhatnak olyan képességeket, amelyek könnyen átvihetők más szakmákra és életterületekre. Egy étterem vagy idegenforgalmi látványosság vezetése szervezeti, menedzsment és pénzügyi készségekre támaszkodik. A finom ételek, a bor és a főzés elismerésének fejlesztése izgalmas dimenziót kölcsönöz az életnek.

E fokozat költségei változóak. A kulináris élességű program különböző lehet az időkeretben, anyagokban és elvárásokban egy olyan programban, amely a vendéglátás és a turizmus felé irányul. A helyszín hatással van a költségekre is.

Az étel- és italipar büszkélkedhet olyan karrierekkel, amelyek utazást és más kultúráknak való kitettséget is magukban foglalhatnak. Az alkalmazottak válhatnak a változatos munkaerő részévé és egy olyan globális közösséghez, amely közös érdeklődést mutat a minőségi ügyfél-élmények megteremtésében. A belépő szintű munkahelyek, mint a szállodai és vendéglátás értékesítés vezetői pozíciókat eredményezhetnek. Az élelmiszergyártásban, a marketingben és a forgalmazásban is szerepet játszanak. A független üzleti tulajdonjog egy másik lehetőség.

Az élelmiszer- és italgyártás mértéke egy jól körülhatárolt program, amely a hallgatók képességeit számos témában teszteli, és érdeklődést mutat az előre nem látható területek iránt. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Rome Business School
Olaszország Online , Olaszország

A Rome Business School Élelmezési és Italmenedzsment Online Mestere általános menedzsment képzést kínál a termelési lánc-specifikus kompetenciákkal kombinálva, hogy olyan szak ... +

A Rome Business School Élelmezési és Italmenedzsment Online Mestere általános menedzsment képzést kínál a termelési lánc-specifikus kompetenciákkal kombinálva, hogy olyan szakembereket állítson elő, akik képesek kezelni az élelmiszer- és italipar kihívásait nemzetközi és multikulturális környezetben. -
Masters
Részidős
Angol
nov. 2020
On-line
 
OSTELEA - Escuela de Turismo
Barcelona , Spanyolország

A szálloda- és vendéglátóipar a világgazdaság egyik motorjává vált, nemcsak az általuk generált üzleti volumen, hanem a hozzáadott érték szempontjából is. Magas szintű special ... +

A szálloda- és vendéglátóipar a világgazdaság egyik motorjává vált, nemcsak az általuk generált üzleti volumen, hanem a hozzáadott érték szempontjából is. Magas szintű specializációval jár, amely a gasztronómia alapjainak, hagyományainak és értékeinek megismerésével kezdődik, és minden terület új irányítási eszközeivel kombinálható. Ennek a környezetnek a magas versenyképessége miatt a jelenlegi vendéglátóiparban kulcsfontosságú pozícióra van szükség az Élelmezési és Italügyi Igazgató vagy a Restaurációs Igazgató alakjára. -
Masters
9 hónap
Spanyol
okt. 2020
On-line
 
OSTELEA | Distancia
Madrid , Spanyolország +1 Több

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár ... +

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár az üzleti szempontból szükségesnek kell lennie ahhoz, így globalizált és dinamikus, és nem szabad elhárítani az új technológiák hatását. -
Masters
Nappali
12 hónap
Spanyol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba