ONLINESTUDIES

2 Élelmiszeripari menedzsment Mesterdiploma Online Mesterdiploma Megteintése

A mesterképzés két vagy három éves program, amely lehetővé teszi a diákok, hogy egy főiskolai diplomát a következő szintre. A mesterképzés a tudás, a stratégiák és a technológia szempontjából releváns szakterületre koncentrál. Ez a diploma biztosítja a sikeres karrierhez szükséges hátteret és készségeket, valamint versenyelőnyt biztosít a piacon.

Mi az élelmiszer- és italkezelés mestere? Az élelmiszerek és italok kezelése jó oktatási választás azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a kulináris világ iránt, és szeretnék fejleszteni az ügyfélszolgálatot, a vállalkozói és üzleti készségeket. Felkészítheti a diákokat egy karrierre az élelmiszer-szolgáltatás, a vendéglátás vagy a turizmus terén. A nemzetközi programok lehetőséget nyújtanak arra, hogy tanulmányozzák a kulináris kiemelkedő központokat, például Olaszországot, Franciaországot és Spanyolországot. A tanfolyamok gyakran foglalkoznak az üzleti és gasztronómiai tantárgyak széles skálájával, az élelmiszertermék piacával, az éttermi vagy szállodai költségvetéshez.

A diákok megtanulhatnak olyan képességeket, amelyek könnyen átvihetők más szakmákra és életterületekre. Egy étterem vagy idegenforgalmi látványosság vezetése szervezeti, menedzsment és pénzügyi készségekre támaszkodik. A finom ételek, a bor és a főzés elismerésének fejlesztése izgalmas dimenziót kölcsönöz az életnek.

E fokozat költségei változóak. A kulináris élességű program különböző lehet az időkeretben, anyagokban és elvárásokban egy olyan programban, amely a vendéglátás és a turizmus felé irányul. A helyszín hatással van a költségekre is.

Az étel- és italipar büszkélkedhet olyan karrierekkel, amelyek utazást és más kultúráknak való kitettséget is magukban foglalhatnak. Az alkalmazottak válhatnak a változatos munkaerő részévé és egy olyan globális közösséghez, amely közös érdeklődést mutat a minőségi ügyfél-élmények megteremtésében. A belépő szintű munkahelyek, mint a szállodai és vendéglátás értékesítés vezetői pozíciókat eredményezhetnek. Az élelmiszergyártásban, a marketingben és a forgalmazásban is szerepet játszanak. A független üzleti tulajdonjog egy másik lehetőség.

Az élelmiszer- és italgyártás mértéke egy jól körülhatárolt program, amely a hallgatók képességeit számos témában teszteli, és érdeklődést mutat az előre nem látható területek iránt. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Élelmiszeripari menedzsment Filter

Online Mester Étel- és Italmenedzsmentben

Rome Business School
Masters
ápr. 2021
<
Részidős
Angol
On-line

A Rome Business School Élelmezési és Italmenedzsment Online Mestere általános menedzsment képzést kínál a termelési lánc-specifikus kompetenciákkal kombinálva, hogy olyan szak ...

Tovább

Élelmiszer- és italkezelés ügyvezető mestere

OSTELEA - Escuela de Turismo
Masters
okt. 2021
<
9 hónap
Spanyol
On-line

A szálloda- és vendéglátóipar a világgazdaság egyik motorjává vált, nemcsak az általuk generált üzleti volumen, hanem a hozzáadott érték szempontjából is. Magas szintű special ...

Tovább