close

Szűrők

Lásd a találatokat

Étterem menedzsment Mesterképzés Online Mesterképzés Összes megtekintése

A mesterképzés bizonyítja, hogy egy magas szintű szakmai tanulmány kész. Ez egy posztgraduális program, amelyben a diákok elvárják, hogy a fejlett tudás kritikus gondolkodás fogalmak a saját területén. Általában egy egyetem vagy főiskola jutalmazza a főiskolai diplomát. Mi az a Master in Restaurant Management? Koncentrált tanulmányi terület, jellemzően a vendéglátás é… Tovább

A mesterképzés bizonyítja, hogy egy magas szintű szakmai tanulmány kész. Ez egy posztgraduális program, amelyben a diákok elvárják, hogy a fejlett tudás kritikus gondolkodás fogalmak a saját területén. Általában egy egyetem vagy főiskola jutalmazza a főiskolai diplomát.

Mi az a Master in Restaurant Management? Koncentrált tanulmányi terület, jellemzően a vendéglátás és az üzleti menedzsment nagyobb esernyő kategóriái alatt. A diákok ebben a programban jobban betekintést nyerhetnek az étterem belső működésébe, mivel az az ügyfélszolgálat, adminisztráció, üzleti és személyzeti menedzsment.

Az ilyen típusú programok végzettjei nagyobb eséllyel vehetnek részt az éttermi vezetői pozíciókban. A tanult készségek, mint például az ügyfélszolgálat és a menedzsment, értékesnek és relevánsnak bizonyulhatnak az éttermi világon kívüli egyéb üzleti feladatok szempontjából is.

A mesterképzés költségeinek megítélésekor számos szempontot kell figyelembe venni. A tanulási platform, a program ingerlése, a helyszín és az egyéb regisztrációs költségek csak néhány tényező, amely hatással lesz. Miután kiválasztotta az iskolát és a programot, a leendő hallgatók kapcsolatba léphetnek a felvételekkel, hogy tudják, mire számíthatnak.

Azok, akik a mester az étterem menedzsment várakozással tekint a munkakörülmények kapcsolatban a mértéke. Ez magában foglalhatja az éttermi menedzsmentet különböző szinteken, például üzletet, körzetet vagy esetleg vállalati vezetőket, akik kezelik és felügyelik alkalmazottaikat, és biztosítják, hogy a termék minőségét, megrendelését és ellátását, valamint különböző adminisztrációs feladatokat lefedje. Vannak olyan lehetőségek is, amelyek olyan pozíciókba indulnak, mint a koktél, a vendéglátás menedzsere és az események menedzsere.

A mesterképzés nem egyszerű feladat, de lehetséges a világ minden tájáról érkező programok, vagy gyakorlatilag az otthoni számítógépe segítségével. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
OSTELEA | Distancia
Madrid , Spanyolország +1 Több

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár ... +

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár az üzleti szempontból szükségesnek kell lennie ahhoz, így globalizált és dinamikus, és nem szabad elhárítani az új technológiák hatását. -
Masters
Nappali
12 hónap
Spanyol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba