ONLINESTUDIES

Online Étterem menedzsment Mesterképzések Találd meg Spanyolországban 2020/2021

Azok, akik érdeklődnek a mesterfokozatot is sokféle lehetőség nyílt számukra. Ez diplomát általában követett befejezése után a bachelor program lehet ajánlani különböző területeken. Minden program változhat iskolánként.

Az étterem menedzsment olyan tanulmányi terület, amely igazgatási pozícióhoz vezethet. A kölcsönzés, a megkérdezés és a képzés olyan készségek, amelyeket a karrierjük előtti tanulmányokban lehet tanulni. Az éttermi vezetők jellemzően felelősek az élelmiszer-szolgáltatásért és az ellenőrzésekért.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Étterem menedzsment Mesterdiplomák Spanyolországban 2020/2021

1 Találatok Étterem menedzsment, Spanyolország Filter

Executive Mester Hotel Menedzsment, Éttermek és Élelmiszeripari vállalatok

OSTELEA | Distancia
Masters
<
Nappali
<
12 hónap
Spanyol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár ...

Tovább