ONLINESTUDIES.HU

10 Online Mesterdiploma Ausztráliában

Befejezése után egy egyetemi diploma, sok diák úgy dönt, hogy részt vegyenek a master program. Ez a fajta hitelesítő javíthatja a foglalkoztatási kilátások és biztosítja a szükséges ismereteket, hogy egy sikeres karrier.

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

A Legjobb 10 Online Mesterképzés Ausztráliában 2019/2020

Találat Filter

Master of Philosophy

Avondale College of Higher Education
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 2 további

A Master of Philosophy (MPhil) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert mesterek (kutatási) fokozatot. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készségek végző független és tartós kutatás.

Master of Education (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 72 hónap Kérj Információt Ausztrália Ausztrália Online + 1 további

Pedagógusok fontos szerepet játszanak a fejlődő képességét polgárok használni tudás tanulni, fejleszteni, és részt vesznek a mai világban. A Master of Education célja, hogy kiterjessze a szakértelem, amely segít, hogy vezetővé váljon az oktatás.

Projektmenedzsment Mester

Southern Cross University (Online)
On-line Részidős oktatás 2 év November 2019 Ausztrália Ausztrália Online

Az Australian Project Management (AIPM) által jóváhagyott Southern Cross Egyetem projektmenedzsment online tanfolyama tanítja Önt a kockázatokkal, az ellenőrzéssel, a tervezéssel, a végrehajtással, az értékeléssel, az együttműködéssel és a rendszerelemzéssel kapcsolatos alapvető kompetenciákkal, amelyek mindegyike alkalmazkodik a kiválasztott ipar. Mesterképzésünk több, mint bármi, ami lehetőséget nyújt Önnek. Széles körben tanulhat, fokozhatja a szakterületét egy vagy több szakterületre, vagy testreszabhatja tanulmányait egy feltörekvő területre.

Az oktatás mestere

Southern Cross University (Online)
On-line Részidős oktatás 16 hónap November 2019 Ausztrália Ausztrália Online

Hozzon létre jobb eredményeket a hallgatók és a tanárok számára az SCU Online Master of Education segítségével. A kortárs oktatás támogatója lesz, ha a tapasztalt tudósoktól megtanulja az oktatás legújabb trendeit. Az SCU Online M.Ed két szakterületet kínál: oktatási vezetést és oktatási jólétet, vagy dönthet úgy, hogy általános tudósítót tanul. mindkét specializáció egységét magában foglalja. Az Ön érdeklődéséhez és karrier-ambícióihoz igazított tanterv segítségével dönthet úgy, hogy növekszik abban az irányban, amelyben leginkább szenvedélyes.

Informatikai menedzser mestere

Southern Cross University (Online)
On-line Részidős oktatás 2 év Április 2020 Ausztrália Ausztrália Online

Az online informatikai menedzsment (Master of Information Information Management) az üzleti egységek stratégiai céljainak vezetéséhez és kezeléséhez szükséges készségekkel rendelkezik. Felkészíti Önt arra, hogy lépjen be a felsővezetői pozíciókba az IT-csapatok és folyamatok kezelését érintő kérdések mélyebb megértésével, az IT és a szélesebb üzleti osztályok közötti kapcsolatok kiépítése során.

Online tudományok mestere

James Cook University Online
On-line Részidős oktatás 24 - 32 hónap Január 2020 Ausztrália Ausztrália Online

Szeretné kihasználni az adat-tudomány szakértői tudását, hogy az üzleti vagy kutatási pályafutását ösztönözze? James Cook Egyetem adatvédelmi mestere egy innovatív, teljesen online kurzus, amely a világ leggyorsabban növekvő ágazataiban helyezi el a szakembereket, akik felismerik az adatok és számok hatalmát.

Mérnöki Mester (Polgári: Vasúti Infrastruktúra)

Engineering Institute Of Technology
On-line Részidős oktatás 2 év Január 2020 Ausztrália Perth

A Master of Engineering (Civil: Vasúti Infrastruktúra) felruházza Önt a szükséges készségekkel, hogy megfeleljen a vasúti mérnöki ipar igényeinek. Magas szintű szakmai és műszaki fejlesztést kap a pálya és a vasúti folyosó infrastruktúrájával foglalkozó mérnökök számára.

Mérnöki Mester (Civil: Szerkezeti)

Engineering Institute Of Technology
On-line Részidős oktatás 2 év Január 2020 Ausztrália Perth

A mérnöki Master (Civil: Strukturális) fel fogja adni a szükséges készségekkel, hogy megfeleljen a szerkezeti mérnöki ipar igényeinek. A polgári, építőipari, közlekedési és rendszermérnöki háttérrel rendelkező hallgatók különösen profitálnak ebből a programból, mivel felkészíti őket a karrierépítésre az építőiparban

Mérnöki Mester (Mechanikus)

Engineering Institute Of Technology
On-line Részidős oktatás 2 év Január 2020 Ausztrália Perth

Ez a mester képesítés felkészíti Önt a modern gépipar igényeinek kielégítéséhez szükséges készségekkel. A mechanikus műszerezés háttérrel rendelkező hallgatók

Mérnöki Mester (Elektromos Rendszerek)

Engineering Institute Of Technology
On-line Részidős oktatás 2 év Január 2020 Ausztrália Perth

A mérnöki Master (villamos rendszerek) fel fogja adni a szükséges készségekkel, hogy megfeleljen a modern energiaipar igényeinek. Megtanulja, hogyan kell megtervezni egy energiaellátó rendszer összetevőit, beleértve a termelési, átviteli, elosztási és a kapcsolódó rendszereket. Ezenkívül fedezi azokat az automatizálási, védelmi és vezérlőelemeket is, amelyek hozzájárulnak a jelenlegi energiarendszerekkel szemben támasztott magas szintű megbízhatósághoz.