Filter
Masters
Afrika Képzés Típusa: Minden

Online Biztonságtechnika Mester Megtekintés Afrika 2019/2020

Azok, akik érdeklődnek a mesterfokozatot is sokféle lehetőség nyílt számukra. Ez diplomát általában követett befejezése után a bachelor program lehet ajánlani különböző területeken. Minden program változhat iskolánként.

A biztonságtechnikai programok a diákok számára lehetőséget kínálnak arra, hogy különböző helyszíneken tanuljanak és dolgozhassanak szerte a világon. A biztonságtechnikai tanfolyam megvizsgálja, hogy melyek a biztonsági előírások, és hogyan biztosítható, hogy a berendezések üzemeltetői és berendezései megfeleljenek a szabványoknak.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Biztonságtechnika Egyetemi Tanulmányok Afrika 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Biztonságtechnika, Afrika

Accra Institute Of Technology

Ez a Master of Occupational Safety and Health Risk Management (MOSHRM) programot kínált OUM egy részmunkaidős nyitott és távoktatás (ODL) posztgraduális program, mely a m ... [+]

Ezt Master of Occupational Safety and Health Risk Management (MOSHRM) programot kínált OUM egy részmunkaidős nyitott és távoktatás (ODL) posztgraduális program, mely a minősítés, amely biztosítja a megbízható üzleti és műszaki alapot végrehajtásának támogatása a veszély azonosítása, kockázatelemzés és ellenőrző intézkedések, és figyelemmel kíséri az üzleti hatékonyságot. Ez természetesen magában foglalja tanulmány a következő területeken az irányítási rendszerek, a kockázatkezelés, munkavédelmi jogszabályok, hat szigma munkabiztonsági, foglalkozás-egészségügyi és higiéniai, projekt menedzsment és biztonsági menedzsment. A kidolgozásában elért egységet Masters egy munkával kapcsolatos kutatási projekt.... [-]

Ghána Accra
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul