ONLINESTUDIES

Online Design tanulmányok Mesterdiplomák Keress az Amerikai Egyesült Államokban 2021

A mester program egy koncentrált fokú, hogy azt mintegy két év classwork, a kutatás, és esetleg a dolgozat papír keresni. Ez a fejlett tanulmányi program lehetővé teszi a diákok, hogy tovább specializálódtak iskoláztatásról egy olyan területen, amely érdekli őket.

A képzett design szakemberek sok szervezetben keresettek, hogy általános problémákra keressenek megoldásokat. Tekintettel a design széleskörű alkalmazására és sokszínű kontextusára, a szakemberek a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokon, oktatási és non-profit szervezeteken át a kormányszervekig mindenhol keresettek.  

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Kérj Információt A Legjobb Online Design tanulmányok Mesterképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2021

4 Találatok Design tanulmányok, Amerikai Egyesült Államok, Távoktatás Filter

Msc az oktatási tervezésben (nyitott és távoktatás)

EUCLID (Euclid University)
MSc
<
Nappali
<
Részidős
<
12&nbsp;-&nbsp;36 hónap
Angol
On-line

Egy szakirányú MSc program, melyet egy nyitott és távoktatásban elismert, kormányközi egyetem által teljes körűen online kínál.

Tovább

MicroMaster szolgáltatás menedzsment: sikeres tapasztalatok tervezése (Córdoba Nemzeti Egyetem)

edX
Masters
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
15&nbsp;-&nbsp;18 hetek
Spanyol
On-line

Tanuljon elképzeléseket, eszközöket, modelleket és oktatja készségeit az ügyfelekre összpontosító sikeres szolgáltatási tapasztalatok fejlesztéséhez.

Tovább

MicroMasters Program a Design Thinking-ban (Rochester Institute of Technology)

edX
Masters
<
Nappali
<
Részidős
<
30 hetek
Angol
On-line

Ismerje meg a mai legkeresettebb készségek, tervezési gondolkodás egyikét, hogy segítsen új és innovatív termék- és szolgáltatási megoldások kidolgozásában.

Tovább

MicroMasters program az oktatási tervezésben és technológiában (Marylandi Egyetem Egyetemi Főiskola)

edX
Masters
<
Nappali
<
Részidős
<
32 hetek
Angol
On-line

Ismerje meg a jövőbeli tanulási platformok tervezését és működtetését.

Tovább