ONLINESTUDIES

Online Globális vezetés Mester Keress az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A master program is fel lehet ajánlani a különböző területeken, így a diákok szinte bármilyen témában, hogy fokozzák a tudás és javítja az adatait. Az ilyen mértékű általában úgy 1-3 éve, így, bár a követelmények eltérőek lehetnek.

Egyének globális szempontból javíthatják bármennyi szakmai területről logisztikai politika. Globális vezető programok célja, hogy felkészítse a tanulókat a siker a nemzetközi gazdaságban biztosítja az erre vonatkozó tanfolyam, gyakran mind az egyetemen, mind külföldön.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Globális vezetés Mesterképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

1 Találatok Globális vezetés, Amerikai Egyesült Államok Filter

MicroMasters program a globális fejlesztés vezetésében (Queenslandi Egyetem)

edX
Masters
<
Nappali
<
Részidős
<
15&nbsp;-&nbsp;60 hetek
Angol
On-line

Ismerje meg az igény szerinti vezetői készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy előrehaladjanak karrierjét a nemzetközi fejlődésben.

Tovább