ONLINESTUDIES

Online Környezetmenedzsment Mesterképzések Találd meg Írországban 2021

A mester program egy koncentrált fokú, hogy azt mintegy két év classwork, a kutatás, és esetleg a dolgozat papír keresni. Ez a fejlett tanulmányi program lehetővé teszi a diákok, hogy tovább specializálódtak iskoláztatásról egy olyan területen, amely érdekli őket.

A környezetgazdálkodási szakra jelentkező hallgatók a képzés során megismerkedhetnek a környezetvédelem szervezeti, társadalmi és jogi szempontjaival. Minden képzés más, de a legtöbb a környezettudományi tanegységek mellett gazdálkodási ismereteket is kínál.

Írország egy sziget észak-nyugati részén kontinentális Európában. Ez a harmadik legnagyobb szigete Európa és a huszadik legnagyobb szigete a Földön. Annak keletre a nagyobb sziget Nagy-Britannia, amelyből van elválasztva az Ír-tengeren.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Környezetmenedzsment Egyetemi Tanulmányok Írországban 2021

2 Találatok Környezetmenedzsment, Írország Filter

Végzős diploma / msc vezetés a fenntartható fejlődés

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education
MSc
<
Részidős
<
2 év
Angol
On-line

Ez a program lehetővé teszi a tanulók számára, hogy olyan koncentrált témákról folytassanak kutatásokat, amelyek az adatgyűjtést, a kritikai elemzést és az értelmezést foglalj ...

Tovább

Posztgraduális szintű modul

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education
Masters
<
Részidős
Angol
On-line

PGSM hallgatóként vállalati szintű vagy állandó szakmai fejlődésre (CPD) rendelkező mesterképzést (a képesítések nemzeti képesítési szintjének 9-es szintjén) vállal, anélkül, ...

Tovább