ONLINESTUDIES

Online Közigazgatás Mester Összevetése Európában 2020/2021

Azok, akik érdeklődnek a mesterfokozatot is sokféle lehetőség nyílt számukra. Ez diplomát általában követett befejezése után a bachelor program lehet ajánlani különböző területeken. Minden program változhat iskolánként.

Állami irányítás egy akadémiai terület a tanulmány, valamint a fajta kezelés, amely magában foglalja szorosan segítő nonprofit vagy civil szervezetek és szervezetek segítségével a különféle feladatok célja, hogy növelje a termelékenységet és a hatékonyságot.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Közigazgatás Mesterképzések Európában 2020/2021

3 Találatok Közigazgatás, Európa Filter

A közigazgatás online mesterei

University of Birmingham Online
Masters
okt. 2020
<
Részidős
<
30 hónap
Angol
On-line

Vezess pozitív változást, tanulmányozza a legújabb nemzetközi gondolkodásmódot és a mester egyedülálló közszféra stratégiáját a Birminghami Egyetem 100% -os online közigazgatá ...

Tovább

MSc Közpolitika és Menedzsment (Online)

SOAS University of London
MSc
okt. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;5 év
Angol
On-line

A program célja, hogy a hallgatók fogalmi megértése a fő alapelvek a közrend és az állami menedzsment, valamint az eszközöket, hogy alkalmazzák a tudást, hogy megoldja a probl ...

Tovább

Mesterképzés a közigazgatásban

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Masters
<
Nappali
<
Részidős
Spanyol
On-line

A Senior Public Management mesterfokozatának célja a cselekvési (politika alkalmazott) képzés biztosítása az állami vezetők számára.

Tovább