ONLINESTUDIES

Online Közlekedés menedzsment Mesterdiplomák Összevetése Európában 2020/2021

A mester fokozat egy posztgraduális tanulmányi program, amely biztosítja a hallgatók mélyreható és nagyon speciális oktatást az általuk választott területen. Fogadása ilyen mértékű javíthatja álláskilátásaik diplomások finomításával a tudás és tapasztalat van az általuk választott területen.

Szállítás menedzsment egy logisztika területén, amely magában foglalja vezeti és felügyeli a szállítmányt az áruk és szolgáltatások egyik pontból a másikba. A diákok megtanulják, hogyan kell dolgozni a közlekedési vállalatok, felügyeli a csomagolás, győződjön meg arról tétel helyesen dokumentált, és biztosítja, hogy valamennyi szállítási felelnie a helyi és szövetségi törvényeket.

Európa a világ egyik 's hét kontinensen, általában ismert, mint a legnyugatibb félsziget Eurázsia. Második legkisebb kontinens, 10180000 (km2), a terület átcsoportosítja 50 országban.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Közlekedés menedzsment Mesterképzések Európában 2020/2021

2 Találatok Közlekedés menedzsment, Európa Filter

A forgalom, a mobilitás és a közúti biztonság mestere

IMF Business School
Masters
<
Nappali
<
Részidős
<
12 hónap
Spanyol
On-line

Az IMF ez a mestere a Nebrija Egyetemmel együttműködve biztosítja a szükséges tudást a közúti biztonsági rendszerek tervezéséhez az ISO 39001 tanúsítványok és egyéb, a piacon ...

Tovább

Mester a szállítás tudományok távoktatás

Hasselt University
Masters
<
Nappali
<
Részidős
<
42 hónap
Angol
On-line

Mester programunkban két lehetősége van: teljes munkaidőben tanulmányozni a Hasselt Egyetemen vagy kombinálni a mester tanulmányait egy munkával a rugalmas távoktatási program ...

Tovább