ONLINESTUDIES

Kulináris művészetek Mester Online Mester Találj

Azok a diákok, akik befejezett érettségi, és szeretné folytatni a tanulás a saját területén, érdemes lehet mérlegelni. Ez a két-három éves program alapos feltárását teszi lehetővé egy adott tárgykörben egy adott tanulmányi vagy szakértői területen.

Mi az a mester a kulináris művészetekben? Azok a diákok, akik szenvedélyesen élvezik az élelmiszerek művészetét és tudományát, és akik karrierjüket kívánnak az ételkészítésben és a szolgáltatásban, jó jelöltek lehetnek ehhez a fokozathoz. A tananyag egyensúlyt jelent az elmélet gyakorlatával. Tanfolyamok lehetnek az osztályteremben, a konyhában és a terepen. A diákok általában a kémia, az élelmiszerek tudománya és technológiája, valamint a cukrászati ​​készítés és a bor- és italgyártás témáit vizsgálják. A programok általában a világ kulináris fővárosaiban állnak rendelkezésre, beleértve a nagyvárosokat, mint például Los Angeles, New York, Chicago, Párizs és Barcelona.

Ez a fokozat olyan készségeket képez, amelyek szükségesek a szállodai vagy éttermi konyhák kihívást jelentő környezetének kezeléséhez. A hallgatóknak meg kell tanulniuk, hogy legyenek vezetők, csapatjátékosok és döntéshozók. Fejleszteniük kell továbbá a bort és az élelmiszer-kultúrát a világ minden táján. Az élelmiszer-szolgáltatás menedzsmentje nagy előkészületben van minden olyan gyors ütemű, foglalkoztatásra, amely magas szintű szervezeti képességet igényel.

Ezeknek a programoknak a költsége és időtartama jelentősen változik a helyszíntől függően. Legtöbbjük a helyi éttermekben való externships-t foglalja magában.

A mesterfokozatban a diákok mind a konyhában, mind az üzleti életben kaphatnak edzőt, amely felkészíti őket az éttermi, vendéglátóipari és vendéglátóipari ágazatok vezetői pozíciójára. Az éttermi üzlet hagyományosan az alapoktól tanul. A diplomások megkezdhetik pályafutásukat vonal szakácsokként, és átmennek a konyhai rangokon, végül vezető szakácsokké válhatnak. Azok számára, akik érdeklődnek az üzleti életben, mint a praktikus főzésben, az éttermi menedzsment és a tulajdonjog a lehetőségek. A művészi és a kreatív típusok fontolóra vehetik az ételtervezést, a fotózást vagy az újságírást.

A mesterképzés kulináris művészeteként az útlevél a gasztronómia izgalmas világába. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Kulináris művészetek Filter

Mester a táplálkozás és kulináris művészetek

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Masters
<
Nappali
<
Részidős
<
16&nbsp;-&nbsp;20 hónap
Angol
On-line

Végén Master (MBA) Táplálkozás és Culinary Arts (Food Service Management) tanulmányi program a diplomások össze elmélet munkájukkal tapasztalataimból, és megjelenik egy alapos ...

Tovább